Vendula Erlebachová |
Vztahuje se k |
Nová úroveň telefonátů: Jak Apple Business Caller ID změní váš pohled na příchozí hovory18.října » IT pro Tebe Apple plánuje zavést novou funkci s názvem Business Caller ID, která by mohla zásadně změnit způsob, jakým lidé rozpoznávají příchozí hovory. Jedná se o jednu z aktualizací programu Apple Business Connect, který bude mít velký přínos nejen pro podni… Warframe 1999: Demoverze je konečně k dispozici – co na vás čeká?18.října » GAMEBOT Po více než roce čekání se fanoušci Warframe dočkali a demoverze rozšíření Warframe: 1999 je konečně hratelná. Připravte si své zbraně a nastavte hudbu na “On-Lyne's Party of Your Lifetime”, protože je čas se ponořit do tohoto úchvatného rozšíření i… Tvůrci na Threads: Algoritmus zůstává záhadou i pro placené tvůrce17.října » IT pro Tebe Meta představila program, ve kterém odměňuje tvůrce za jejich příspěvky na platformě Threads. Přestože někteří tvůrci díky tomuto programu splatili dluhy nebo vydělávají solidní částky, mnoho z nich stále nechápe, jak algoritmus platformy funguje. Výlet po stopách filmu “Jak dostat tatínka do polepšovny”14.října » Žádný špeky Pokud máte rádi českou filmovou klasiku a chcete prozkoumat nádhernou krajinu Českého ráje, vydejte se po stopách filmu "Jak dostat tatínka do polepšovny." Začátek vaší cesty bude u malebného Věžického rybníka, odkud se můžete vydat směrem ke Krčáku… Bufetová klasika: lahodný hanácký salát29.dubna » Žádný špeky Hanácký salát je nejenom velice chutný, ale také zdraví. Jeho výroba je přitom jednoduchá a je poměrně zbytečné ho vůbec kupovat, když si ho můžete jednoduše vyrobit. Hodí se nejenom jako svačinka, ale je výborný i jako příloha k obědu. Staročeská sekaná se zelím je prostě famózní29.dubna » Žádný špeky Sekaná je velice populární jídlo a existuje mnoho receptů a triků. Jeden z nich je i ten náš dnešní, kdy do sekané dáváme i kysané zelí. Vzniká tak neskutečně lahodná kombinace chutí, která bude chutnat každému. Vaječná tlačenka je super varianta té klasické. Nejlepší je k pivu8.dubna » Žádný špeky Vaječná tlačenka se sice nejvíce dělá na Velikonoce, ale já ji miluji po celý rok. Je to pro mě lepší a zdravější varianta té klasické, kterou si můžu dát bez výčitek kdykoliv během roku. Servírovat ji můžete stejně jako klasickou, s chlebem a klidn… Nadýchaná vaječná omeleta. Jediný správný postup, který málokdo umí8.dubna » Žádný špeky Omeleta je sice populární pokrm, ale málokdo ho umí udělat. Většina lidí i profesionálních kuchařů připravuje jen obyčejný svitek nebo prostě upraženou vaječnou placku. Omeleta má být ale nadýchaná a kyprá. Tento recept pochází z luxusních hotelů, k… RECENZE: Mini čelovka je malá a výkonná pomocnice2.dubna » Žádný špeky Čelovka je jedním z těch nejdůležitějších předmětů, které potřebujete mít neustále u sebe. Zvláště v noci. Nejenom, že je čelovka praktická a malá, ale má dobrou svítivost pro osvětlení cesty. Další výhodou je, že mimo obec je velice důležité být ně… Vajíčková pomazánka s tuňákem je prostě nejlepší29.března » Žádný špeky Když se řekne vajíčková pomazánka, tak si asi většina z vás vybaví tradiční recept. My jsme se rozhodli připravit vylepšenou variantu, do které jsme přidali tuňáka. Vznikla nejlepší vajíčková pomazánka, jakou jsme kdy jedli a rozhodně ji doporučujem… Vláčný a křupavý mazanec z fritézy podle 200 let starého receptu29.března » Žádný špeky Mazanec je tradiční pokrm, který se u nás na Velikonoce dělá již po staletí. Recept na ten nejlepší má asi každá svůj. Tentokrát jsme zvolili osvědčený 200 let starý recept, ale rozhodli jsme se ho udělat v horkovzdušné fritéze místo v troubě. Výsle… Nejlepší znojemská. Takovou neuměly ani naše babičky23.března » Žádný špeky Znojemská omáčka je populární babičkovské jídlo, které má mnoho lidí rádo. I zde ale bývá problém, že je někdy mdlé chuti. Proto jsme připravili tuto omáčku vylepšenou o několik ingrediencí, které jí dodávají lepší a plnější chuť. Po této variantě b… |
|