Vendula Erlebachová |
Vztahuje se k |
Bufetová klasika: lahodný hanácký salát29.dubna » Žádný špeky Hanácký salát je nejenom velice chutný, ale také zdraví. Jeho výroba je přitom jednoduchá a je poměrně zbytečné ho vůbec kupovat, když si ho můžete jednoduše vyrobit. Hodí se nejenom jako svačinka, ale je výborný i jako příloha k obědu. Staročeská sekaná se zelím je prostě famózní29.dubna » Žádný špeky Sekaná je velice populární jídlo a existuje mnoho receptů a triků. Jeden z nich je i ten náš dnešní, kdy do sekané dáváme i kysané zelí. Vzniká tak neskutečně lahodná kombinace chutí, která bude chutnat každému. Vaječná tlačenka je super varianta té klasické. Nejlepší je k pivu8.dubna » Žádný špeky Vaječná tlačenka se sice nejvíce dělá na Velikonoce, ale já ji miluji po celý rok. Je to pro mě lepší a zdravější varianta té klasické, kterou si můžu dát bez výčitek kdykoliv během roku. Servírovat ji můžete stejně jako klasickou, s chlebem a klidn… Nadýchaná vaječná omeleta. Jediný správný postup, který málokdo umí8.dubna » Žádný špeky Omeleta je sice populární pokrm, ale málokdo ho umí udělat. Většina lidí i profesionálních kuchařů připravuje jen obyčejný svitek nebo prostě upraženou vaječnou placku. Omeleta má být ale nadýchaná a kyprá. Tento recept pochází z luxusních hotelů, k… RECENZE: Mini čelovka je malá a výkonná pomocnice2.dubna » Žádný špeky Čelovka je jedním z těch nejdůležitějších předmětů, které potřebujete mít neustále u sebe. Zvláště v noci. Nejenom, že je čelovka praktická a malá, ale má dobrou svítivost pro osvětlení cesty. Další výhodou je, že mimo obec je velice důležité být ně… Vajíčková pomazánka s tuňákem je prostě nejlepší29.března » Žádný špeky Když se řekne vajíčková pomazánka, tak si asi většina z vás vybaví tradiční recept. My jsme se rozhodli připravit vylepšenou variantu, do které jsme přidali tuňáka. Vznikla nejlepší vajíčková pomazánka, jakou jsme kdy jedli a rozhodně ji doporučujem… Vláčný a křupavý mazanec z fritézy podle 200 let starého receptu29.března » Žádný špeky Mazanec je tradiční pokrm, který se u nás na Velikonoce dělá již po staletí. Recept na ten nejlepší má asi každá svůj. Tentokrát jsme zvolili osvědčený 200 let starý recept, ale rozhodli jsme se ho udělat v horkovzdušné fritéze místo v troubě. Výsle… Nejlepší znojemská. Takovou neuměly ani naše babičky23.března » Žádný špeky Znojemská omáčka je populární babičkovské jídlo, které má mnoho lidí rádo. I zde ale bývá problém, že je někdy mdlé chuti. Proto jsme připravili tuto omáčku vylepšenou o několik ingrediencí, které jí dodávají lepší a plnější chuť. Po této variantě b… Celeráky jsou lepší variantou klasických bramboráků22.března » Žádný špeky Stejně jako jsou bramboráky z brambor, tak existují i celeráky z celeru. Celeráky chutnají prokazatelně i těm, kteří normálně celer nemají vůbec rádi. Navíc je obecně známo, že celer je zázračná zelenina, která obsahuje mnoho zdraví prospěšných láte… Pikantní masová směs za 15 minut, po které zbyde vylízaný talíř22.března » Žádný špeky Češi obecně milují nejrůznější masové směsi. Tato je navíc velice univerzální, protože si ji můžete dát na topinku, k bramobráku, k hranolkám nebo s rýží. Je jednoduchá, chutná a velice rychle hotová. Zároveň bych vás měl upozornit, že na ní vzniká … Znáte italskou verzi česnekové pomazánky? Ta česká si vedle ní neškrtne9.března » Žádný špeky Česneková pomazánka je asi tou nejpopulárnější pomazánkou u nás. Je jednoduchá a rychlá. Lidé si ji většinou dělají na jednohubky. Její italska varianta je ale chuťově daleko zajímavější a lepší, a proto ji můžeme vřele doporučit. Jako u všech našic… Křupavý domácí langoš, který se vždy povede2.března » Žádný špeky I když jsou langoše původem z maďarské kuchyně, tak u nás poměrně zdomácněly. Nyní jsou naprosto běžnou součástí všech poutí a stánků s rychlým občerstvením. Většinou je ale problém v tom, že jsou příliš těžké a mastné. Nejde tak rozhodně o žádnou d… |
|