|
Vztahuje se k |
Jihotyrolská kuchyně: jednoduše luxusní chutě12.srpna » Lidé a Země Základem jihotyrolské kuchyně jsou jednoduché a výživné suroviny: špek, sýr, jablka a chleba. Dnes je jihotyrolský region proslulý špičkovou gastronomií, ale ke své prosté tradici se pořád hrdě hlásí. Psychiatr Radkin Honzák: Chtěl jsem být praktickým lékařem21.května » i60.cz Radkin Honzák je nejen uznávaným odborníkem na bolavou duši, ale i vynikající publicista, který své zážitky a postřehy z ordinace dokáže přetavit v poučné a vtipné čtení. Jan Hnízdil: Vystoupil jsem z hlavního proudu2.března » i60.cz Dvacet let strávil jako internista a rehabilitační doktor v bílém plášti a předepisoval pilulky. Pak zjistil, že přes veškerou snahu klasické medicíny se u mnohých pacientů léčebný efekt ne a ne dostavit. |
|