15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Monika Hodásová

Vztahuje se k

Srí Lanka kari

7.listopadu » Jíme Jinak
Srí Lanka kari s fazolkami a exotickými kořeními - chuťový zážitek plný barev a vůní! Oslňte své chuťové buňky kombinací zelených a žlutých fazolek, kokosového mléka a kouzelného koření. Naučte se, jak snadno a rychle připravit lahodné jídlo plné ex…

Pečené obalované tofu

30.října » Jíme Jinak
Mnozí lidé nemají rádi bílé tofu - tofu natural. Podle mě neprávem. Prostě mu nevěnují tu správnou pozornost a neumí ho připravit. Takto pečené je výborné, u nás chutná všem. Namáčejte si ho třeba do tamari, to je skutečně delikatesa.

[KLUB JJ] Nemocné dítě a strava ve školce

26.října » Jíme Jinak
Jak řešit stravu u pětileté dcerky, která od nástupu do školky trpí na zúžení průdušek a je stále nemocná? Lékaři nasadili dlouhodobě léky a navrhli preventivně přidat kortikoidy. Matka je bezradná, došla i k celostní lékařce, ale těžko dodržovat do…

Gujarati chawli curry – kari z fazolí černé oko

25.října » Jíme Jinak
Black eye beans, fazole černé oko nebo také chawli nebo lobie. Jsou nezaměnitelné, jemné, máslové. Vyzkoušejte je v tomto jednoduchém lahodném pokrmu.

Podzimní deprese a jak s ní účinně bojovat

17.října » Jíme Jinak
Pro některé lidi je podzim symbolem splínu, smutku až dokonce deprese. V článku si rozebereme důvody, proč tomu tak je. Najdete tam i užitečné rady, jak se s emocemi na podzim vyrovnat a najít vnitřní klid v tomto období. Vše v přírodě na podzim sic…

[KLUB JJ] Jste element KOV? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy

15.října » Jíme Jinak
Jste element kov? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému orgánu je třeba věnovat zvýšenou pozornost a jak svůj prvek zharmonizovat, abyste mohli využít…

Proč na podzim tloustneme a jak se tomu vyhnout

11.října » Jíme Jinak
Na podzim se přibírá snadno a rychle. Může za to příroda. Ale protože my už dnes nežijeme v souladu s ní, tak se těch podzimních špeků pak těžko zbavujeme. Poradíme vám, jak se nabírání vyhnout, co v jídle vynechat, abyste zůstali krásní, štíhlí a z…

[KLUB JJ] Tofu s jamajskou omáčkou

29.září » Jíme Jinak
Jamajský jerk a asijské ramen nudle? Věřte, funguje to. Vyzkoušejte další z oblíbených fusion receptů a dejte vědět, protože mě tento pokrm přímo nadchl.

Sůl nad zlato?

26.září » Jíme Jinak
Sůl je sice pro náš organismus do určité míry nezbytná, ale její nadměrné užívání může vážně poškodit zdraví.

Švestkovo-bezinková marmeláda bez cukru

25.srpna » Jíme Jinak
Tuhle kombinaci jsme prohlásili za naprostého marmeládového šampiona. Kombinace zralých švestek a bezinek je prostě nepřekonatelná. Ani s touhle marmeládou nebudete mít moc práce, stačí vypeckovat švestky a za chvíli je marmeláda hotová. Dá se připr…

Proč mám na zahradě tymián

12.srpna » Jíme Jinak
V mojí bylinkové části zahrady určitě nesmí chybět tymián. Všichni tuto rostlinku znají a na stránkách Jíme Jinak je součástí spousty receptů. Já vám představím moje dvě odrůdy, které si pěstuji a používám jak čerstvé, tak sušené.

Tato informační stránka o Monika Hodásová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Monika Hodásová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes