Jan Kostka |
Vztahuje se k |
Krutý osud Farských z Ulice: Jedno dítě jim zemřelo, další vstoupilo do sekty26.září » ČtiDoma.cz Když seriál Ulice začínal, Olda Farský, kterého hraje Ondřej Pavelka, byl pěkný proutník. Tehdy randil s Evou Aichmajerovou, dnes Decastelo, a na rodinu ho moc neužilo. Jenže milenka Sylva se rozhodla říct to všechno tolerantní manželce Jitce (v pod… Luboš Veselý má dnes narozeniny. Pamatujete ještě na jeho roli v seriálu Ulice?30.října » KINOTIP2.cz Pamatujete, jak si to do Ulice nakráčel herec Luboš Veselý jako učitel psychologie Jan Kostka? Zcela okouzlil Lídu Farskou, která se s ním později i vdala. Víte, že herec, který v Ulici už neúčinkuje, oslaví 30. října své 61. narozeniny? Herci samoz… Inspirace, jak vyladit a obměnit vánoční menu14.prosince » ČRo Ostrava Pokud hledáte inspiraci, jak vyladit či obměnit své vánoční menu, poslechněte si rady ostravského šéfkuchaře a pedagoga Jana Kostky. Co všechno se dá ugrilovat z dostupných surovin, uslyšíte v naší Poradně9.července » ČRo Ostrava Ať je venku teplo nebo zima, léto je v plném proudu a to je čas, kdy rádi venku grilujeme. Grilování ale zdaleka není jen plátek krkovičky či špekáček nad žhavými uhlíky. Jarní kulinářské inspirace v podání šéfkuchaře Jana Kostky13.května » ČRo Ostrava Chřest, bylinky, mladé maso, zeleninové saláty. Na jaře v kuchyni odlehčujeme a těšíme se třeba i na úrodu prvních jahod. V naší Poradně jsme po nějaké době opět vařili. Jak kořenovou zeleninu povýšit na delikatesu, poradí kuchař Jan Kostka25.února » ČRo Ostrava Zaměříme se na zpracování zásob loňské úrody. Dáme vám například tip na to, jak vykouzlit skvělý pokrm z hub a poradíme, jak správně připravit jídlo ze zamražené zeleniny. Šéfkuchař Jan Kostka ctí osvědčené recepty své babičky, zároveň je ale otevřený moderním variantám vánočního menu28.prosince » ČRo Ostrava Hrachovka, smažený kapr a bramborový salát s majonézou. Tato česká klasika stále ještě kraluje štědrovečernímu stolu ve většině našich domácností. K houbám víno raději ne, radí gastronomové. A k dýním?15.října » ČRo Ostrava Tématem naší Poradny je jídlo z dýní a hub. Našimi hosty byli středoškolští učitelé odborných gastronomických předmětů Pavel Voborník a Jan Kostka. Praktické rady ke grilování6.srpna » ČRo Ostrava |
|