15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Jan Kostka

Vztahuje se k

Krutý osud Farských z Ulice: Jedno dítě jim zemřelo, další vstoupilo do sekty

26.září » ČtiDoma.cz
Když seriál Ulice začínal, Olda Farský, kterého hraje Ondřej Pavelka, byl pěkný proutník. Tehdy randil s Evou Aichmajerovou, dnes Decastelo, a na rodinu ho moc neužilo. Jenže milenka Sylva se rozhodla říct to všechno tolerantní manželce Jitce (v pod…

Luboš Veselý má dnes narozeniny. Pamatujete ještě na jeho roli v seriálu Ulice?

30.října » KINOTIP2.cz
Pamatujete, jak si to do Ulice nakráčel herec Luboš Veselý jako učitel psychologie Jan Kostka? Zcela okouzlil Lídu Farskou, která se s ním později i vdala. Víte, že herec, který v Ulici už neúčinkuje, oslaví 30. října své 61. narozeniny? Herci samoz…

Inspirace, jak vyladit a obměnit vánoční menu

14.prosince » ČRo Ostrava
Pokud hledáte inspiraci, jak vyladit či obměnit své vánoční menu, poslechněte si rady ostravského šéfkuchaře a pedagoga Jana Kostky.

Co všechno se dá ugrilovat z dostupných surovin, uslyšíte v naší Poradně

9.července » ČRo Ostrava
Ať je venku teplo nebo zima, léto je v plném proudu a to je čas, kdy rádi venku grilujeme. Grilování ale zdaleka není jen plátek krkovičky či špekáček nad žhavými uhlíky.

Jarní kulinářské inspirace v podání šéfkuchaře Jana Kostky

13.května » ČRo Ostrava
Chřest, bylinky, mladé maso, zeleninové saláty. Na jaře v kuchyni odlehčujeme a těšíme se třeba i na úrodu prvních jahod. V naší Poradně jsme po nějaké době opět vařili.

Jak kořenovou zeleninu povýšit na delikatesu, poradí kuchař Jan Kostka

25.února » ČRo Ostrava
Zaměříme se na zpracování zásob loňské úrody. Dáme vám například tip na to, jak vykouzlit skvělý pokrm z hub a poradíme, jak správně připravit jídlo ze zamražené zeleniny.

Šéfkuchař Jan Kostka ctí osvědčené recepty své babičky, zároveň je ale otevřený moderním variantám vánočního menu

28.prosince » ČRo Ostrava
Hrachovka, smažený kapr a bramborový salát s majonézou. Tato česká klasika stále ještě kraluje štědrovečernímu stolu ve většině našich domácností.

K houbám víno raději ne, radí gastronomové. A k dýním?

15.října » ČRo Ostrava
Tématem naší Poradny je jídlo z dýní a hub. Našimi hosty byli středoškolští učitelé odborných gastronomických předmětů Pavel Voborník a Jan Kostka.

Tato informační stránka o Jan Kostka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Jan Kostka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes