✓
Za poslední 2 hodiny
✓
Poslední 4 hodiny
✓
Posledních 6 hodin
✓
Posledních 12 hodin
✓
Poslední den
✓
Poslední 2 dny
✓
Poslední 4 dny
✓
Bez časového omezení
✓ Automaticky
Bez obrázků
S obrázky
Noviny
Sépie
Černé
Konzole
Modré
Navigace vlevo
Navigace nahoře
✓ 3 hlavní zprávy
✓
Populární
✓ Píše se o
✓ Náhledová bublina
Zde si můžete změnit vzhled
OK, rozumím
Hledat
Přihlásit se
Přihlásit
Založit účet
15
nových článků
- klikněte pro zobrazení
Souhrn
Moje
Z domova
Bulvár
Tech
Ze světa
Ekonomika
Sport
Lifestyle
Kultura
Ostatní
Eliška Křížová
Vztahuje se k
Jak na inovace? Poradí seminář pořádaný na MPO, 24. května 2023
9.května
»
Foodnet
Aktuální diskutovaná témata v oblasti kontaminantů v potravinách – březen 2023
9.května
»
Foodnet
Připomenutí: Potravinářská komora vyhlašuje 10. ročník soutěže "Cena PK ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek"
9.května
»
Foodnet
Odborný seminář pro veřejnost "Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti pekařských výrobků", 24. května
9.května
»
Foodnet
Nové potravinářské předpisy EU – březen 2023
9.května
»
Foodnet
Rekordní inflace u potravin v Británii
9.května
»
Foodnet
Potravinové (ne)zabezpečení v Kazachstánu
9.května
»
Foodnet
Zákon o potravinovém zabezpečení v Japonsku
9.května
»
Foodnet
Čínský trh se zmrzlinou roste a diverzifikuje se
9.května
»
Foodnet
Nové právní předpisy účinné od 1. 6. 2023
5.května
»
Foodnet
SZPI doplňuje průběžné výsledky kontrol obilovin a obilných mlýnských výrobků
4.května
»
Foodnet
Úřad vydal rozsáhlý informační list k novelizaci zákona o významné tržní síle
4.května
»
Foodnet
Libor Galvas
Radka Nečásková
Kristýna Provázková
Lenka Kubíčková
Pavel Kožušník
Gabriela Žůrková
Martin Ostřanský
Lukáš Mikula
Daniel Folta
Magdalena Kotíková
Hanka Lacková
Kamila Bočanová
Iveta Hyršlová
Václav Lohr
Vlastimil Mikšík
Ondřej Plaček
Paul Wilkins
Tibor Angyal
Lukáš Zamrzla
Irena Leopoldová
Ilona Novotná
Markéta Šteglová
Anet Jarolímová
Zuzana Macurová
Adéla Bočanová
David Rytych
Radomír Mrázek
Martin Zozulák
Michaela Marešová
Jana Vojáčková