Zdeňko Kubíčko |
Vztahuje se k |
Polévka je grunt12.ledna » ČRo Sever Jak má vypadat správná gulášová nebo dršťková polévka? Proč se často do polévek přidává smetana? A proč je slepičí vývar jiný než kuřecí? Zdravé a chutné rychlovky: tipy šéfkuchaře27.května » ČRo Sever Také máte pocit, že vaříte doma v podstatě stále totéž? O tom, jak tento stereotyp změnit, a přitom vařit chutně a levně, si povídáme s šéfkuchařem Zdeňkem Kubíčkem. Jak zpracovat úrodu ze zahrádky? Nechte se inspirovat tipy šéfkuchaře24.srpna » ČRo Sever Sušení, zamražování, zavařování... Co je pro kterou surovinu nejvhodnější? Odpovídá šéfkuchař z ústecké Větruše Zdeněk Kubíček. Jak vařit česká jídla chutně, ale zdravěji? Rozhovor s šéfkuchařem Zdeňkem Kubíčkem12.ledna » ČRo Sever Většina lidí začíná s dietami v rámci novoročních předsevzetí. Lze jíst dietně i z pokrmů české kuchyně? O tom jsme se bavili s šéfkuchařem Zdeňkem Kubíčkem. |
Mykola Azarov
- Ukrajinský politik
Korupce
- Zneužití postavení nebo funkce v politice
|