|
Vztahuje se k |
DOBROTY: Snídaňová turecká vejce15:59 » Jihočeské týdeníky Krémový jogurt, pikantní máslová omáčka a pošírované vejce – to jsou turecká vejce neboli "Çılbır", lahodná snídaně nebo brunch, která vás přenese rovnou do Istanbulu. Vyzkoušejte s námi tenhle lahodný recept. The post DOBROTY: Snídaňová turecká vej… VAŘÍME NA CHATĚ: Babiččin borůvkový koláč11.července » Jihočeské týdeníky LETNÍ SERIÁL. Autentické recepty herečky Jiřiny Šejbalové našel jeden z našich čtenářů v knihobudce v Kovářově a přinesl je do redakce. Pocházejí z knihy Vaříme na chatě, která vyšla už v roce 1969 – v době, kdy se české rodiny znovu učily trávit vo… Poznejte symboly kraje v letní soutěži a vyhrajte zájezd do Maďarska nebo pobyty na Lipně9.července » Jihočeské týdeníky 3. KOLO Jihočeské týdeníky i letos připravily pro své čtenáře oblíbenou letní soutěž, která potrvá po celé prázdniny. Každý týden přinese nové kolo a s ním šanci vyhrát krásné ceny – od vstupenek, poukazů, zážitků a balíčků až po velké výhry v podob… Zemědělci ve středních Čechách začali sklízet obilí. Oproti loňsku o něco později8.července » ČRo Region Ve středních Čechách začaly žně, zemědělci sklidili dosud zhruba 41 procent ploch s ozimým ječmenem a přibližně 280 hektarů s ozimou pšenicí. DOBROTY: Křupavé noky s pestem a zeleninou na plechu8.července » Jihočeské týdeníky Tahle jednoduchá večeře je ideální pro dny plné spěchu, kdy potřebujete rychle a chutně nasytit rodinu. Všechno připravíte na jediném plechu, využijete zbytky z lednice a výsledkem je chutná, barevná a výživná večeře, kterou si každý zamiluje. The p… Ve středních Čechách začaly žně. Farmáři sklidili 41 pct ploch s ozimým ječmenem7.července » Boleslavský deník Ve středních Čechách začaly žně, zemědělci sklidili dosud zhruba 41 procent ploch s ozimým ječmenem a přibližně 280 hektarů s ozimou pšenicí, ostatní plodiny včetně řepky jsou zatím na polích. Základními obilovinami je letos v regionu oseto méně hek… VAŘÍME NA CHATĚ: Teplý bramborový salát4.července » Jihočeské týdeníky LETNÍ SERIÁL. Autentické recepty herečky Jiřiny Šejbalové našel jeden z našich čtenářů v knihobudce v Kovářově a přinesl je do redakce. Pocházejí z knihy Vaříme na chatě, která vyšla už v roce 1969 – v době, kdy se české rodiny znovu učily trávit vo… Poznejte symboly kraje v letní soutěži a vyhrajte zájezd do Maďarska nebo pobyty na Lipně2.července » Jihočeské týdeníky 2. KOLO Jihočeské týdeníky i letos připravily pro své čtenáře oblíbenou letní soutěž, která potrvá po celé prázdniny. Každý týden přinese nové kolo a s ním šanci vyhrát krásné ceny – od vstupenek, poukazů, zážitků a balíčků až po velké výhry v podob… DOBROTY: Jogurtové skleničky se skořicí, müsli a čerstvými jahodami1.července » Jihočeské týdeníky Hledáte rychlou a zdravou svačinu nebo lehký dezert, který připravíte během chvilky a můžete si ho vzít kamkoliv s sebou? Tyto jogurtové skleničky spojují jemnost bílého jogurtu s vůní skořice, křupavostí müsli a sladkostí čerstvých jahod. Skvěle po… České Budějovice – Léto ve městě25.června » Jihočeské týdeníky ČESKÉ BUDĚJOVICE - Pokud plánujete letní dovolenou nebo víkendový výlet, České Budějovice jsou vynikající volbou. Letní sezóna je zde synonymem pro bohatý kulturní program. Město hostí řadu festivalů, koncertů a kulturních akcí, které osloví každého… Poznejte symboly kraje v letní soutěži a vyhrajte zájezd do Maďarska nebo pobyty na Lipně25.června » Jihočeské týdeníky 1. KOLO Jihočeské týdeníky i letos připravily pro své čtenáře oblíbenou letní soutěž, která potrvá po celé prázdniny. Každý týden přinese nové kolo a s ním šanci vyhrát krásné ceny – od vstupenek, poukazů, zážitků a balíčků až po velké výhry v podob… DOBROTY: Zapečená pomazánka na toastový chléb22.června » Jihočeské týdeníky Hledáte rychlý a chutný recept na teplou večeři, odpolední svačinu nebo pohoštění pro návštěvu? Vyzkoušejte naši zapečenou sýrovou pomazánku na toastovém chlebu. Je hotová během několika minut, krásně voní a chutná celé rodině. The post DOBROTY: Zap… |
Přemek Podlaha
- Televizní moderátor
Mykola Azarov
- Ukrajinský politik
|