|
Vztahuje se k |
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů17.září » Recepty.cz Mleté maso je rychle hotové a seznam skvělých receptů z něj je téměř nevyčerpatelný. Vybrali jsme oblíbené i méně časté úpravy pro vaši inspiraci. GALERIE: Od ledňáčka po bekasinu. Objevte, co všechno žije v mokřadech15.září » Lidé a Země Kulík, moták, ledňáček, labuť, volavka, kachna nebo bekasina. To je jen malý výčet ptáků, kteří žijí v českých mokřadech. Pokud se rádi vydáváte do přírody, můžete je právě teď vyrazit pozorovat. Třeba v rámci akce 3x30 dnů pro mokřady, kterou vyhlá… 3x 30 dnů pro mokřady: Ve třetí etapě pozorujeme mokřadní ptáky13.září » Ekolist Po obojživelnících a vážkách startuje 15. září třetí etapa celostátní akce 3x 30 dnů pro mokřady, ve které mohou děti i dospělí opět vyrážet k mokřadům a tentokrát pozorovat ptáky, další ohrožené obyvatele těchto významných a vzácných biotopů. Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček12.září » Recepty.cz Jak na to, aby byl jablečný závin křupavý, nadýchaný, vláčný, a přesto nebyl rozmočený? Máme pro vás několik tipů, jak štrúdl dovést k dokonalosti. Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?12.září » Recepty.cz Přečtěte si návod, jak správně sušit nasbírané šípky. Jaká je ideální teplota při sušení šípků v sušičce nebo jak je usušit na domácí čaj. Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!11.září » Recepty.cz Jak udělat burčák doma, aby měl vynikající chuť a byl akorát perlivý? Jak ho skladovat? A jak na červený burčák? Vyzkoušejte náš recept. Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci8.září » Recepty.cz Oběd do krabičky byl dlouhou dobu spojován se zdravým životním stylem, dnes se ale pro mnohé stává především z finančních důvodů nutností. Málokdo si může dovolit chodit denně na oběd do restaurace nebo jídelny. Pokud tedy nechcete sebe nebo své dět… Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!5.září » Recepty.cz Papriky, rajčata, cukety a jiná zelenina dorůstají. Pokud zeleninu zamrazíte správně, zachová si nejen chuť, ale i většinu vitaminů. Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace16.srpna » Recepty.cz Připravte dokonale šťavnatá vepřová žebra na grilu. Prozradíme vám recept, jak připravit brazilskou či pikantní marinádu s kousky chilli. 7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček15.srpna » Recepty.cz Milujete lehké a nadýchané dezerty z tvarohu? Vyzkoušejte recept na výborné cupcakes, cheesecake nebo třeba tvarohový koláč. ČESKÁ REPUBLIKA: I letos ornitologové okroužkovali více než 70 mláďat sýčka14.srpna » Za krásnější Vimperk Sýčci obecní vyvedli v jádrové oblasti na severozápadě Čech 75 mláďat, což je podobný počet jako v loňském roce. Populace této kriticky ohrožené sovy tak sice neklesá, ale ani nijak výrazně neroste, a sýček se i nadále pohybuje na hraně vyhynutí. Ne… Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?14.srpna » Recepty.cz Zelenina na grilu je skvělou přílohou, která nesmí na žádné grilovačce chybět. Jak dokonale připravit lilek nebo naložit cuketu? Vyzkoušejte náš recept. |
|