Mirka Kuntzmannová |
Vztahuje se k |
Bramborové placky se švestkovými povidly - to je úžasná lahůdka, říká Mirka Kuntzmannová2.září » ČRo Plzeň Jako malá objevila kuchařku od Magdaleny Dobromily Rettigové a ráda si v ní četla. A navíc, naštěstí jen tužkou, opravovala chyby. Třeba slovo polívka přepsala na polévka. Léto s šéfkuchařem Radkem Pálkou. 10 důležitých rad, jak si naplno užít nejrůznější grilování10.července » ČRo Hradec Králové Kdysi nám stačilo opéct si nad ohněm pár špekáčků, ale dnes jsme už náročnější. V obchodech je velká nabídka grilů, různého náčiní a doplňků, spousta masa připraveného na gril, marinády. Z grilování pod širým nebem se stal oblíbený způsob, jak trávi… Vepřová játra s pomerančovou omáčkou. Zvláštní chuťová kombinace, ale překvapivě výborná2.května » ČRo Hradec Králové Když jsme byli malí, byla játra velká vzácnost. V řeznictví se prakticky neprodávala. Tak si je dnes zkuste připravit spolu s pomerančovou omáčkou. Bude to taková překvapivá kombinace, ale určitě vás nadchne. |
|