|
Vztahuje se k |
Z Prahy do Mikulova a na zelenou. Zakladatel Coffee Roomu to na jižní Moravě rozjíždí s matchou18:44 » CzechCrunch Jiří Mahr kdysi v Praze začal s kavárnami Coffee Room, pak se ale přesunul do města vína. A ani tady nezahálí a už vede podniky Moji a nově i Momo. Článek Z Prahy do Mikulova a na zelenou. Zakladatel Coffee Roomu to na jižní Moravě rozjíždí s matcho… Hlavně ne kyselou? Proč Češi nepochopili výběrovou kávu a proč se vyplatí ji zkusit23.června » Forbes Výběrová káva nemusí být kyselá – záleží na odrůdě, původu, pražení i přípravě. Mnoho Čechů ji stále odmítá kvůli předsudkům, které se snaží baristé postupně vyvracet. The post Hlavně ne kyselou? Proč Češi nepochopili výběrovou kávu a proč se vyplat… Kavárnu z Vinohrad stěhovali do Mikulova. Byznys je v regionech jednodušší, tvrdí6.září » Forbes V Praze měli kavárnu, která pomohla odstartovat vlnu trendy podniků, jaké jste do té doby mohli vídat v zahraničí. Pak spustili mánii ohledně donutů. Dnes Monika a Jiří Mahrovi velkoměsto opustili a servírují (nejen) matcha latté na jižní Moravě. S počítačem do kavárny. Jak to vidí provozovatelé podniků?11.května » Forbes Sednout si do kavárny, otevřít počítač, usrknout voňavého batch brew a pustit se do práce. Jak ale vaši pracovní seanci v oblíbeném podniku vnímají jeho provozovatelé? Mezi kavárníky je to věčné téma, ale rostoucím počtem kaváren, které mají jasně o… Řezbářství a vylévání dřeva horkým cínem27.listopadu » idobryden.cz „Dřevo si ke mně našlo cestu samo. Nechce ani do ohně, ani shnít. Na tu chvilku, kterou tady budu, jsem se nabídl, že mu s tím pomůžu.“ Tak popisuje začátek své řemeslné cesty Jiří Mahr z Uherského Hradiště, kterého rukodělná tvorba a práce se dřeve… Cenu Boučka získají Mahr a Kölblová4.května » idobryden.cz Cena Vladimíra Boučka zná další dva držitele. Ocenění za zachování a rozvoj lidové umělecké výroby převezmou řezbář Jiří Mahr a Soňa Kölblová, která šije tradiční lidové oděvy. Čestné uznání získá Jiří Machaníček za celoživotní přínos v oboru práce … |
|