|
Vztahuje se k |
Sto chutí Reného Müllera. Gurmáni, hvězdy a doporučení: proč nejde jen o marketing25.prosince » Magazín PATRIOT V gastronomii existuje zvláštní typ magie. Není to technika, recept ani mise en place. Je to doporučení. Jedna jediná věta od člověka, kterému věříte: „Tam běž, tam vaří skvěle.“ Vážná nehoda ho před lety odkázala na vozík, dnes sám pomáhá ostatním25.prosince » Magazín PATRIOT Po těžké nehodě před 16 lety začínal Ondřej Malohlava úplně od nuly. V Rehabilitační ústavu v Hrabyni se zvedal z úplného dna, našel lidi, kteří ho podrželi, a nakonec „poskládal“ svůj život zpátky dohromady. Finanční poradce z Ostravy jel na elektrickém longboardu do Barcelony. Chce dokument na Netflixu25.prosince » Magazín PATRIOT Pokud nasednete v Ostravě do letadla, za pár hodin jste v Gironě, odkud je to už jen kousek do Barcelony. Ondřej Gomola z Ostravy se ale vydal do katalánské metropole trochu jinou cestou. Na elektrickém longboardu. A dokonce překonal světový rekord! Chachara nezapřu! Šéfkuchař resortu Cattaleya David Mecko a jeho příběh21.prosince » Magazín PATRIOT Cesta za špičkovou gastronomií a vítězstvím v prvním ročníku soutěže nejlepších restaurací PATRIOT GURMÁN 2025 nebyla jednoduchá, šéfkuchař restaurace Cattaleya David Mecko mohl být málem pokrývačem. FOTO: Gastro událost roku! Galavečer PATRIOT GURMÁN ovládl Divadlo Mír4.prosince » Magazín PATRIOT Ve čtvrtek 27. listopadu proběhl v ostravském Divadle Mír galavečer PATRIOT GURMÁN 2025. Na akci dorazilo okolo 350 hostů. PATRIOT GURMÁN vyhlásil vítěze. Galavečer ovládla restaurace Cattaleya28.listopadu » Magazín PATRIOT Skoro celý rok hledal Magazín PATRIOT nejlepší restaurace Moravskoslezského kraje. Ve čtvrtek 27. listopadu vyhlásil v Divadle Mír vítěze – restauraci Cattaleya z Čeladné. Ceny si odnesli i zástupci dalších podniků. V Ostravě mezi paneláky chystají 10chodové degustační menu z Rakouska-Uherska6.března » Moravskoslezský deník Porubské sídliště se otřese v základech, alespoň těch gastronomických. Stračena Pub Pustkovec si na druhou polovinu dubna připravila netradiční gastronomický zážitek. Uznání si získávající kuchař David Mecko slibuje, že hosty „posadí na zadek“. |
|