Jindra Motýl |
Vztahuje se k |
Zelí po čínsku3.listopadu » Jíme Jinak Jednoduchý a velmi chutný recept bez lepku. Na pánvi orestované zelí Napa se zázvorem a sladkokyselou omáčkou je báječnou přílohou k pokrmům v asijském stylu. Hustá podzimní miso polévka z bedel8.října » Jíme Jinak Vyražte s košíkem do lesa, nasbírejte bedly a uvařte si výživnou, hustou polévku, která vás poránu příjemně zahřeje. VIDEO: Pekanová kolečka bez lepku6.října » Jíme Jinak Rychlý, stručný a jednoduchý. Tak přesně takový je tento recept na pekanová kolečka, ktera vytvoříte cobydup. Italský podzimní salát14.září » Jíme Jinak Pokud hledáte osvěžující podzimní pokrm, tento salát je to pravé. Klasická italská kombinace nahořklé červené čekanky - radicchio rosso s hruškou. Pro milovníky italských receptů. Švestkový puding4.září » Jíme Jinak Jste unavená, hladová a lenivá? Podzim je tu!1.září » Jíme Jinak Nechce se vám ráno vstávat? Jste pořád hladoví a unavení? To se hlásí podzim! Je potřeba uzpůsobit životosprávu a stravu. Když jsem to udělala já, z nejnepříjemnějšího období v roce se stalo moje oblíbené. Už mě roky nebolí na podzim záda, netrpím n… Jihoindický kořeněný patizon30.srpna » Jíme Jinak Tento recept je taková moje malinká obměna originálu. Původní recept je z lilku, ale když nám zahrada nadělí spoustu patizonů, hodí se každý nápad, jak je zpracovat. Originální recept je od autorky knihy Mon premier diner indien, ve které jsem našla… Čaj z hruškových slupek26.srpna » Jíme Jinak Při výrobě hruškového džemu nebo koláče nám zbydou oškrábané slupky a jadřince. Byla by škoda je jen tak vyhodit, uvařme si z nich chutný, slaďoučký čaj. Lopuch větší20.srpna » Jíme Jinak Je škoda, že se zapomíná na dříve běžně používané druhy zeleniny, které by nám jistě velmi prospěly nejen obsaženými látkami. Každá zelenina ve správném dávkování a úpravě má jistý léčivý účinek na naše zdraví. Vypěstujte si zdravé kořeny lopuchu. N… Citronová kaše s pikantním tofu11.srpna » Jíme Jinak Letní recept vonící po sušeném citronu, který využijeme i v zimních měsících do čajů a jako dochucovadlo. Letní svěží rychlosalát4.srpna » Jíme Jinak |
|