Veronika Květinová |
Vztahuje se k |
Pečené patizony plněné směsí s uzeným tofu25.listopadu » Jíme Jinak Podzim je plný různorodých barev a chutí! Upečme si malá žlutá sluníčka, která do sebe vtáhla sílu letního slunce. Hustá podzimní miso polévka z bedel8.října » Jíme Jinak Vyražte s košíkem do lesa, nasbírejte bedly a uvařte si výživnou, hustou polévku, která vás poránu příjemně zahřeje. Jablečné kroužky v těstíčku3.října » Jíme Jinak Teplý jablečný dezert vhodný do podzimních, sychravých dnů. Kamna, teplo, vůně jablek a skořice, co víc si přát? Švestkový džem bez cukru2.října » Jíme Jinak Švestky patří mezi nejchutnější plody českých zahrádek a sadů, uvařme si z nich lahodný džem. Tímto snadným způsobem si uchováme jejich chuť i na chladné období roku. Čaj z hruškových slupek26.srpna » Jíme Jinak Při výrobě hruškového džemu nebo koláče nám zbydou oškrábané slupky a jadřince. Byla by škoda je jen tak vyhodit, uvařme si z nich chutný, slaďoučký čaj. Hruškový džem bez cukru24.srpna » Jíme Jinak Pojďte si vyrobit domácí džem z hrušek, zdravě a bez jakýchkoliv zbytečných přísad. Hruškový džem patří k mým nejoblíbenějším, jeho chuť je úžasně přirozeně sladká. [KLUB JJ] Balíček od moře (fotopostup)24.srpna » Jíme Jinak Tento jednoduchý recept bez vážení potravin, je typický pro letní sezónu. Barevná zelenina, bylinky a vůně řasy vás zavedou k moři. [KLUB JJ] Zdravý smažák bez sýra22.srpna » Jíme Jinak Jako malá jsem tohle jídlo milovala a když jsme šli s rodiči do restaurace, tak jsem chtěla pokaždé smažený sýr a samozřejmě nemohly chybět hranolky a tatarka. Myslím si, že většina dětí v této době to má pořád stejně, jako já tehdy. Uvařme jim doma… Tinktura ze semen lichořeřišnice6.srpna » Jíme Jinak Lichořeřišnice patří mezi nejsilnější přírodní antibiotika. Má také antivirotické a antibakteriální účinky. Pomáhá v boji proti streptokokům a stafylokokům. Používá se při zánětech močového měchýře. Ranní miso polévka s ředkvičkovými šešulemi1.srpna » Jíme Jinak Začněte svůj den zdravou miso polévkou. Jestli jste si nechali vyrůst a vykvést ředkvičky a už vám tvoří šešulky, můžete je použít v této chutné polévce. Plněné čokoládové košíčky s borůvkami17.července » Jíme Jinak |
|