15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Jaroslav Hlávka

Vztahuje se k

[KLUB JJ] Dragon Clouds

29.dubna » Jíme Jinak
Velice jednoduchý recept na slanou chuťovku, kterou můžete připravit i jako netradiční součást pohoštění, třeba na party. Můžete je chroupat jen tak nebo použít i jako dekoraci talíře.

Čočka – energie pro mozek i tělo

28.dubna » Jíme Jinak
Naši předkové jedli čočku a další luštěniny mnohem častěji než my. Na našem trhu jsou základní druhy čočky – hnědá, zelená, černá a červená, ale například v Indii se pěstuje více než padesát druhů čočky nejrůznějších barev a velikostí.

[KLUB JJ] Koláč co dům dal

18.dubna » Jíme Jinak
Rychlý a jednoduchý koláč, na jehož přípravu není třeba speciálních ingrediencí. Většinu z nich máme běžně doma a pokud ne, jsou běžně k dostání. Připraveno budete mít raz dva a pak už stačí jen počkat, než se upeče a vychladne.

[KLUB JJ] Plněné škebličky (fotopostup)

9.dubna » Jíme Jinak
Výborné pečivo k čaji. Pokud zbyde těsto, stačí rozválet na sušenky, pokud zbyde náplň, můžete ji přidat třeba do chia pudinku.

Co jíst na překyselený žaludek

8.dubna » Jíme Jinak
Zažíváte bolesti břicha, kyselost v ústech nebo zápach z úst? Viníkem může být překyselený žaludek. Zjistěte, jak si můžete stravou jednoduše pomoct.

Orientální bezlepkové vafle

6.dubna » Jíme Jinak
Slané vafle bez lepku, vajec a mléka. Příjemná slaná svačinka nebo třeba příloha. Co se týče kombinací, fantazii se meze nekladou.

[KLUB JJ] Dvoubarevné gyoza (fotopostup)

28.března » Jíme Jinak
Gyoza jsou asijské knedlíčky v originální verzi plněné mletým masem. My si připravíme jejich veganskou verzi, která vás svou chutí jistě nezklame. Jejich příprava není až tak složitá a výsledek je nejen zajímavý pro oko, ale také velmi chutný.

6 tipů na Velikonoční kraslice (bez vejce!)

26.března » Jíme Jinak
Na kreslení kraslic není třeba slepičí vejce. Zkuste některou z těch 6 vegan friendly alternativ. A zapojte i děti!

Zelí s vůní jara

22.března » Jíme Jinak
Jaro je tu a s ním i čerstvé jarní bylinky a pečené červené zelí s nimi chutná výtečně. Vyzkoušejte tento jednoduchý jarní recept a dejte vědět, jak jste si pochutnali.

[KLUB JJ] Kostky z čočkového tofu

21.března » Jíme Jinak
Pokud vám zůstalo trochu čočkového tofu z předešlého receptu, můžete z něj připravit tyto kostky. Je to rychlé a jednoduché.

Léčivý čaj z podbělu

17.března » Jíme Jinak
Nálev z podbělu uvolňuje hleny a usnadňuje odkašlávání. Mírní také astmatické potíže a dokonce pomáhá nemocným s cukrovkou, protože zinek obsažený v květech podbělu podporuje vstřebávání inzulinu. Je velmi účinný p ři akutním zánětu horních cest dýc…

Tato informační stránka o Jaroslav Hlávka zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Jaroslav Hlávka" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes