|
Vztahuje se k |
Rodinný recept na úspěch: Spak slaví 90 let od založení a uvádí nové omáčky20.května » Zboží a Prodej Rok 2025 je pro značku Spak výjimečný. Firma oslavuje 90 let od svého založení v roce 1935 a zároveň 80. narozeniny svého zakladatele Hanse Petera Spaka. Z malé rodinné firmy vyrostla konkurenceschopná značka na trhu s omáčkami, kečupy, dressingy a … Zboží&Prodej 3/2024: Nejistý svět nahrává konzervovaným, sterilovaným a pasterizovaným potravinám25.března » Zboží a Prodej Konzervované, sterilované a pasterizované potraviny jsou u spotřebitelů oblíbené. Vítají jejich dlouhou trvanlivost, což je výhodou zejména u těch, které nejsou dostupné po celý rok, nebo jsou drahé či obtížně skladovatelné. Navíc jsou často cenově … Majonéza a tatarka bez vajec. Výrobce je nahrazuje svatojánským chlebem23.února » Vitalia.cz [3 minuty čtení] Společnost Spak kromě klasických majonéz a tatarek nabízí ke koupi i veganské produkty, které vypadají i chutnají jako jejich živočišné protějšky. Jaká je jejich cena a složení? Ať už chcete odlehčit svému jídelníčku od živočišných … Spak chce mít i bio šmak. Přichází na trh s novými produkty, sází na sklo a kvalitní suroviny21.ledna » Vitalia.cz [4 minuty čtení] Známý výrobce kečupů dodává nyní do obchodů nové produkty se značkou bio. Ke kečupu v bio kvalitě přidal majonézu, hořčici a dresink. Odkud Spak odebírá suroviny k výrobě a jak se mu daří uvádět novinky na trh v době epidemie korona… |
|