15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Eva Rýznerová

Vztahuje se k

Nakládáme zelí přímo na trhu

7.listopadu » Slow Food Prague
Kysané zelí nesmělo za časů našich babiček chybět v žádné domácnosti. Je to výborný zdroj vitaminu C a také nepostradatelná součást oblíbeného knedla, vepřa, zela. Kysaného zelí totiž muselo být na zimu naloženo opravdu hodně, naše prababičky dobře …

Až do posledního knedlíku!

4.listopadu » Slow Food Prague
Jak se dostane švestka do knedlíku? To předvedli přímo na spořilovském trhu kuchaři Jiří s Evou ze Staré gardy, Senior klubu Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Čerstvě uvařené knedlíky jsme sypali mákem a polévali máslem, návštěvníci si chodili přidat a…

Co se švestkou, aby vlezla do knedlíku?

29.října » Slow Food Prague
Ochutnejte tradiční české jídlo a přijďte v sobotu 2. listopadu na spořilovský farmářský trh! Ve stánku Slow Food Prague budeme vařit domácí ovocné knedlíky. Lekce Co se švestkou, aby vlezla do knedlíku? se ujmou kuchaři ze Staré Gardy, Senior klubu…

Začala největší událost Slow Food na světě

27.září » Slow Food Prague
Ve čtvrtek 26. září začal v Turíně jedinečný festival Terra Madre Salone del Gusto! Tématem letošního roku je We are nature neboli My jsme příroda, oslavující naše hluboké spojení s přírodním světem. Do celosvětové oslavy se zapojí 3 000 aktivistů z…

Bojujeme za to, aby si lidé více vážili potravin a neplýtvali

19.září » Slow Food Prague
Potravinová banka Praha a Středočeský kraj, Slow Food Grottaglie Vigne e Ceramiche a Slow Food Prague spolupracovali na mezinárodním projektu Let’s not waste food! Členové celosvětové rodiny Slow Food společně s Potravinovou bankou Praha a Středočes…

Svačinková sámoška

17.září » Slow Food Prague
Srdečně zveme školní mládež a rodiče do našeho stánku na fotbalovém hřišti v Písnici. Společně vytvoříme čerstvé a barevné svačinky. Že by právě ta tvoje byla nejbarevnější? Přijď nám to ukázat v sobotu 5. 10.! Více informací v přiložené pozvánce. A…

Přijďte se svými ratolestmi zasadit vlastní rostlinku

2.září » Slow Food Prague
Jak děti přimět, aby jim chutnalo dobré, poctivé a čisté jídlo? Seznámit je se životním cyklem rostlin a inspirovat je k pěstování vlastní zeleniny. Naučí se mít zeleninu rády, budou vědět, odkud pochází a jaké úsilí je nutné vydat k jejímu vypěstov…

Jak se dělá poctivý chlebíček? My to už víme!

9.srpna » Slow Food Prague
Ve Svatováclavské cukrárně vyrobí a prodají až 700 chlebíčků denně! Václavská pasáž v centru Prahy přivítala zájemce o tradiční české pohoštění. Zkušené ruce Aničky nám ukázaly, jak udělat hermelínový a krabí chlebíček, jak správně načechrat plátek …

Terra Madre v Turíně se blíží

2.srpna » Slow Food Prague
Nenechte si ujít největší událost Slow Food mezinárodního rozsahu. Jednou za dva roky se v Turíně sejdou delegáti z celého světa z řad politiků, farmářů, producentů jídla, restauratérů, podnikatelů v gastronomii a milovníků dobrého jídla a pití, aby…

Další slow procházka po Praze 4

29.května » Slow Food Prague
Thomayerova nemocnice zažila řadu turbulencí. ​ Péči tu nacházeli mnozí hendikepovaní.​ Historii areálu, život Josefa Thomayera a zajímavosti okolí Krčského potoka nám na společné vycházce přiblíží stálá průvodkyně Jaroslava Náprstková.​ Dozvíme se …

Sázíme semínka poznání do duše

13.května » Slow Food Prague
Co dá práce vypěstovat nový lístek na malé sazenici salátu? Přijďte se svými ratolestmi zasadit vlastní rostlinku. O permakultuře v zemědělství pohovoří Tomáš Franěk z farmy JAGAVA. Dítka se seznámí s životním cyklem rostlin, naučí se mít ráda zelen…

Pojďte na výlet s MČ Praha 4

13.května » Slow Food Prague
Pojďte s MČ Praha 4 na výlet do Břevnovského klášterního pivovaru. Akce je určená obyvatelům Prahy 4. Registrace na: Anna.Chvalova@praha4.cz Sraz 21. 5. v 16.45 před vchodem.

Tato informační stránka o Eva Rýznerová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Eva Rýznerová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes