Jiří Eichner |
Vztahuje se k |
Špenát, kokosový olej i hořčice. Recepty na historické cukroví, překvapí surovinami i chutí18.prosince » Vitalia.cz Možná už vás nebaví klasické druhy cukroví, které pečete už roky a není nad nimi moc o čem přemýšlet. Udělejte si exkurzi do historie a vyzkoušejte i méně známé druhy. Jen vás nesmí zarazit některé ingredience. Třeba špenát nebo hořčice. Kam kráčí odborné školství v mém oboru ? A kdo taky zabíjí v práci "naše dorostence " ?30.srpna » blog.idnes.cz Nadávat u nás umí každej. Je to už nějaký pátek, kdy jsem usoudil, že lepší než bědovat nad tím co k nám do kuchyně ze školy chodí.... Bude přiložit ruku k dílu ... Gastronomie jako kočka má devět životů.....15.března » blog.idnes.cz Protože dobrých zpráv není nikdy dost ...... Musím se o některé z nich občas podělit. Skutečnost, že gastronomie není v žádných předsmrtných křečích je jednou z nich.... Bageterie Boulevard připravila retro Chef menu z 60. let20.února » MediaGuru Bageterie Boulevard se v nové edici Chef Menu vrací do 60. let minulého století. Připravil jej Jiří Eichner. Nové Chef menu Bageterie Boulevard připravil Jiří Eichner2.února » Tojesenzace.cz Stará garda je součástí Asociace kuchařů a cukrářů ČR. V jejím čele stojí kuchař Jiří Eichner, profesionál, který v kuchyni strávil více Nemůžu jenom sedět doma za pecí, říká 80letý předseda Staré gardy kuchařů a cukrářů mistr kuchař Jiří Eichner28.září » ČRo Region Jiřímu Eichnerovi je 80 let a v kuchyni strávil víc než 60 let. S členy Staré gardy kuchařů a cukrářů, kterou založil, jezdí na gastro akce i na kuchařské soutěže. Červnová slavnost jahodových knedlíků4.června » Slow Food Prague Jahodová sezona vrcholí a nastal ten pravý čas na jahodové knedlíky. Přijďte na spořilovský farmářský trh, ve stánku Slow Food budeme vařit domácí jahodové knedlíky! KDY: 20. června, 9.00 – 12.00 h KDE: farmářské trhy na Roztylském náměstí Přípravy … Krabičky vítězí nad hospodou, jídlo si z domova nosí každý druhý Čech12.října » iDNES.cz Od roku 1989 se nezměnila jen společenská situace, ale také stravovací návyky Čechů. V posledních letech se přitom prosazuje boom krabiček donesených z domova, které nahradily prázdné místo po závodních kantýnách. Nejlevněji lidé obědvají v Karlovar… |
Magdalena Dobromila Rettigová
- Spisovatelka
|