|
Vztahuje se k |
"Ezo ženy" spouštějí revoluci školních jídelen. Víc luštěnin, ale i víc zbytků2.srpna » Aktuálně.cz Ministerstvo školství finišuje s přípravou vyhlášky, která mění parametry stravování ve školních jídelnách. Nemůžeme roubovat změny na systém, který už teď je křehký21.července » Tretiruka.cz Tahle věta zazněla v rozhovoru s Tomášem Poppem, vedoucím školní jídelny, který otevřeně popisuje, jak fyzicky i psychicky náročná je práce v kuchyni. Zároveň varuje před tím, co se často děje i v jiných oborech: když se změny zavádějí bez ohledu na… Práce v jídelně je náročná fyzicky i psychicky. Novela vyhlášky je chaotická, hodnotí odborník21.července » iROZHLAS Připravovaná novela vyhlášky o školním stravování, která mimo jiné doporučuje častější přípravu bezmasých pokrmů, je podle Národního týmu kuchařů a Asociace kuchařů a cukrářů chaotická. Co odborníci prosazují v otevřeném dopisu ministerstvu školství… Její tatínek vymyslel recepturu, ona provozuje jednu z top zmrzlináren v Evropě: Jitka Štáhlichová10.července » Seznam Médium Nejlepší zmrzlina? Zmrzlina, která nadchne chuťové pohárky náhodných kolemjdoucích i slavných gourmetů? Právě takovou v Plzni vyrábí žena s odzbrojujícím úsměvem. Matematika je krásná a trochu tajemná diva, říká profesor Pavel Drábek26.června » Seznam Médium Měli jste ve škole rádi matematiku, nebo vám tento zvláštní globální jazyk neučaroval? A slyšeli jste někdy, jak o matematice hovoří jeden z předních světových matematiků současnosti? Kluci v akci na Kokořínsku: před kamerami vařili v Parostrojním pivovaru v Lobči25.června » Mělnický deník /FOTOGALERIE/ Jeden z nejznámějších českých kuchařů Ondřej Slanina vařil na začátku léta před kamerami v prostorách Parostrojního pivovaru v Lobči. A spolu s ním Tomáš Popp, který je v některých dílech pořadu Kluci v akci Slaninovým skvělým parťákem… Tomáš Popp: O kuchyni, která reprezentuje Česko23.června » Seznam Médium „Nejsem žádná televizní hvězda, ale jídlo mě prostě baví.“ Těmito slovy s úsměvem odmítá nálepky Tomáš Popp, kterého znáte z pořadů jako Kluci v akci nebo z GurmetLabu na ČT. Jídlo je víc než pouhé palivo pro tělo, tvrdí odborník na vaření15.června » iRegiony Impuls Gastroturismus – cestování za dobrým jídlem může lidem dát víc než jen potěšení z toho, že si pochutnali. Tvrdí to odborník na vaření i kvalitu potravin Tomáš Popp, který pro dobré suroviny a pokrmy, s nimiž je spokojený, často používá výraz „fajnov… Plzeňskému kraji je 25 let. Oslavy začnou v Klatovech a skončí v Plzni8.června » Plzeňský deník Plzeňský kraj letos slaví čtvrt století od svého vzniku. Výročí připomene sérií pěti akcí ve všech okresech kraje. První z nich se koná v pondělí 9. června v Klatovech, poslední v pátek 13. června v Plzni. Plzeňský kraj slaví 25 let. Oslavy se budou konat na 5 místech30.května » Plzeň.cz Plzeňský kraj letos slaví čtvrtstoletí od svého vzniku. Významné výročí připomene sérií pěti slavnostních akcí, které v červnu postupně proběhnou v Klatovech, Domažlicích, Rokycanech, Plané a Plzni. V každém z měst čeká návštěvníky bohatý kulturní i… Plzeňský kraj slaví 25 let. Oslavy se budou konat na 5 místech24.května » Plzeň.cz Plzeňský kraj letos slaví čtvrtstoletí od svého vzniku. Významné výročí připomene sérií pěti slavnostních akcí, které v červnu postupně proběhnou v Klatovech, Domažlicích, Rokycanech, Plané a Plzni. V každém z měst čeká návštěvníky bohatý kulturní i… I jídlo ze školní jídelny může být skvělé. Víme, kde se vaří úplně nejlépe21.května » Za Plzní Školní stravování nemusí být jen o šedém špenátu a dalších nezáživných obědech, které si pamatujeme spíš jako nutné zlo. Projekt Vaříme s chutí – školní jídelna roku 2025, který na začátku roku vyhlásilo město Plzeň, ukázal, že i ve školních jídelná… |
|