|
Vztahuje se k |
Asociace hotelů a restaurací oslavuje výjimečnost v hotelnictví a gastronomii30.listopadu » Protext Olomouc 30. listopadu 2024 (PROTEXT) - Mimořádné ocenění si odnáší Petr Kotík za projekt Amazing Places Včera v NH Hotel Collection Congress v Olomouci Asociace hotelů a restaurací České republiky vyhlásila ocenění pro nejlepší v oboru hotelnictví a… Gastronomický zážitek nad Prahou: Nezapomenutelný večer s vynikajícím jídlem a výhledy11.září » Apetitonline.cz Gastronomický zážitek nad Prahou: Nezapomenutelný večer s vynikajícím jídlem a výhledy kateřina.kočičková 11.09.2024 10:00 3 tipy na zářijové gastroakce: nebeské menu, maďarské chutě a pivní podzemí5.září » Fresh iPrima Přemýšlíte, co podniknete během prvního podzimního měsíce? Na chladnější počasí to zatím nevypadá, takže akcí je stále plno! Mrkněte se na naše tři tipy, které vás zavedou do výšek i do podzemí! Nebeské menu připraví Patrik Bečvář15.srpna » Žena-in.cz Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Nejen tyto dominanty české metropole si můžete při obědě či večeři prohlédnout z nevšedních úhlů z výšky. Každý rok vaří na plošině jin… Nebeské menu bude možné ochutnat na nové adrese23.července » iLuxus.cz Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Nejen tyto dominanty české metropole si můžete při obědě či večeři prohlédnout z nevšedních úhlů z výšky. Každý rok vaří na plošině jin… Vedl restauraci v Obecním domě, teď vaří v Jizerkách. Na horách bych se nečekal, ale baví mě to, říká15.června » CzechCrunch Patrik Bečvář šéfoval kuchyni v centru Prahy, teď ho najdete ve vyhledávaném hotelu Královka. Kromě toho reprezentuje Česko na kulinářských soutěžích. Článek Vedl restauraci v Obecním domě, teď vaří v Jizerkách. Na horách bych se nečekal, ale baví m… Šéfkuchař Patrik Bečvář (36) z Prahy - Sbírá medaile na světových soutěžích!25.května » Ahaonline.cz Patří k nejlepším českým kuchařům své generace, ačkoli k vaření ho přivedla trochu šťastná náhoda, a trochu i vlastní nerozhodnost. Po vyučení Patrik Bečvář (36) z Prahy prošel několika vynikajícími tuzemskými restauracemi, jako jsou například Franc… Dřív vařil státníkům, teď turistům. Smažák tu nenajdete, říká kuchař z Královky27.dubna » Forbes Kuchař Patrik Bečvář prošel slavnými restauracemi, aby nakonec zakotvil na Královce v Jizerských horách. Gastronomie je řehole, přiznává chef Patrik Bečvář a doporučuje mladým nadaným kuchařům světovou soutěž17.března » Reflex.cz „Třeba telecí tatarák, vepřová panenka, kachní prso,“ jmenuje šéfkuchař Patrik Bečvář pokrmy, které si u něj v restauraci ve vyhlášeném hotelu Královka v Jizerských horách hosté nejraději objednávají. V regionálním finále vyhlášené soutěže S.Pellegr… S.Pellegrino uvádí další ročník mezinárodní prestižní kuchařské soutěže Young Chef Academy29.února » iLuxus.cz Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z České republiky, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S.Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich jedinečnou kreativitu a vizi. Zatím jediným český… Nebeské menu připraví Patrik Bečvář6.února » iLuxus.cz Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře na plošině s výhledem na kouzelné kulisy české metropole představují zážitek, na který se rok co rok těší spousta gur… |
|