15
new stories - click to show

Patrik Bečvář

Related to

Češi chtějí světový titul! Národní tým kuchařů předvede své umění v Lucembursku

24.November » Orlický deník
/FOTOGALERIE/ Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR pod vedením kapitána Patrika Bečváře pravidelně a intenzivně trénuje na tradiční světovou soutěž pro národní týmy z celého světa. Náročné tréninky probíhají v Národním zemědělském muzeu za podpory v…

Národní tým kuchařů vařil velvyslancům Evropské unie, dali si králíka a kachnu

Část Národního týmu kuchařů ČR zpestřila jídelníček váženým hostům v Pražském domě v Bruselu. Čtyři kuchaři zde strávili dva sváteční dny na začátku července. Jihočeský Tábor reprezentoval šéfkuchař Martin Svatek z restaurace hotelu Palcát, dále jel…

Karlovarský knedlík zvládne i začátečník. Navíc je rychlý, nemusí kynout

22.April » Hobby.cz
Karlovarský knedlík je senzační a jednoduchá příloha. Nemusíte se trápit s kynutím a výsledkem. Povede se prostě každému. Hodí se výborně k jemnějším omáčkám, jako je třeba svíčková nebo šípková.

VIDEO: Marinovat můžete nejen lososa, klidně zkuste i levnějšího pstruha

17.March » Hobby.cz
Šéfkuchař Patrik Bečvář ukazuje, jak si poradit se pstruhem a jeho suchým marinováním metodou gravlax, kterou už jste určitě ochutnali, třeba na některé společenské akci. Klasicky se používá k marinování lososa, ale úplně stejně je možné postupovat …

Bramborové rösti je úžasná křupavá příloha, zkuste je místo bramboráčků

18.February » Hobby.cz
Rösti jsou jednodušší bezlepkový bramborák. Ve Švýcarsku, kde jsou doma, se připravují různými způsoby. Někdy se dělají i z vařených brambor. Šéfkuchař Patrik Bečvář ukáže, jak na ně.

VIDEO: Omeleta musí být nadýchaná jako obláček. Šéfkuchař ukáže, jak na to

14.February » OnaDnes.cz
Příprava francouzské omelety bývá často zkušebním pokrmem právě přijímaných kuchařů. Nesmí být vyschlá, jako se to někdy stává v našich restauracích, ale měla by být na povrchu pevná a uvnitř krásně krémová.

VIDEO: Omeleta musí být nadýchaná jako obláček. Šéfkuchař ukáže, jak na to

11.February » Hobby.cz
Příprava francouzské omelety bývá často zkušebním pokrmem právě přijímaných kuchařů. Nesmí být vyschlá, jako se to někdy stává v našich restauracích, ale měla by být na povrchu pevná a uvnitř krásně krémová.

VIDEORECEPT 2: Vaříme s QAPem z regionálních surovin - SÝROVÁ HRUDKA

25.February » QAP.cz
Je tady druhý díl rubriky "Vaříme s QAPem z regionálních surovin". Dnes budeme dělat domácí "sýr", v článku najdete videorecept na sýrovou hrudku s pažitkou. Je to opravdu jednoduché.

Vaříme dobře! Udělejte si s šéfkuchařem vepřovou panenku - VIDEORECEPT

11.February » QAP.cz
Uvařte si doma jako v prvotřídní restauraci. Teď, když jsou restaurace zavřené, pomůže vám šéfkuchař Patrik Bečvář. QAP.cz vám přináší videorecept na vepřovou panenku s bramborem a řepou. .

Plesová sezóna vyvrcholila velkolepým Česko-Slovenským plesem

21.April » parizskaulice.cz
Významné osobnosti z oblasti vědy, kultury, sportu, podnikatelského i politického života během uplynulého víkendu utužovali přátelské vztahy mezi Slovenskou republikou a Českou republikou na 7. ročníku Česko-Slovenského plesu v pražském Obecním domě…

Tataráku a trampingu zdar!

8.October » Slow Food Prague
Sobota 5. října byla velkou poctou pro jedno z nejoblíbenějších jídel nejen v Česku, ale i na celém světě – tatarák. Letošní 8. ročník Mistrovství ČR v míchání tataráku se nesl v duchu trampingu. Tatarák dnes nechybí na jídelním lístku žádné restaur…

Gurmáni vařili nanečisto. Chystali se na Mikulov Gourmet Festival

Mikulov /FOTOGALERIE/ – Trénink na desátý ročník Mikulov Gourmet Festivalu 2019 pohostil tamní Hotel Marcinčák. Uvařit všech jednadvacet menu přijeli do Mikulova kuchaři národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Jan Horký, Martin Sva…

Tato informační stránka o Patrik Bečvář zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Patrik Bečvář" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2023 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes