|
Related to |
Češi chtějí světový titul! Národní tým kuchařů předvede své umění v Lucembursku24.November » Orlický deník /FOTOGALERIE/ Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR pod vedením kapitána Patrika Bečváře pravidelně a intenzivně trénuje na tradiční světovou soutěž pro národní týmy z celého světa. Náročné tréninky probíhají v Národním zemědělském muzeu za podpory v… Národní tým kuchařů vařil velvyslancům Evropské unie, dali si králíka a kachnu17.July » Českobudějovický deník Část Národního týmu kuchařů ČR zpestřila jídelníček váženým hostům v Pražském domě v Bruselu. Čtyři kuchaři zde strávili dva sváteční dny na začátku července. Jihočeský Tábor reprezentoval šéfkuchař Martin Svatek z restaurace hotelu Palcát, dále jel… Karlovarský knedlík zvládne i začátečník. Navíc je rychlý, nemusí kynout22.April » Hobby.cz Karlovarský knedlík je senzační a jednoduchá příloha. Nemusíte se trápit s kynutím a výsledkem. Povede se prostě každému. Hodí se výborně k jemnějším omáčkám, jako je třeba svíčková nebo šípková. VIDEO: Marinovat můžete nejen lososa, klidně zkuste i levnějšího pstruha17.March » Hobby.cz Šéfkuchař Patrik Bečvář ukazuje, jak si poradit se pstruhem a jeho suchým marinováním metodou gravlax, kterou už jste určitě ochutnali, třeba na některé společenské akci. Klasicky se používá k marinování lososa, ale úplně stejně je možné postupovat … Bramborové rösti je úžasná křupavá příloha, zkuste je místo bramboráčků18.February » Hobby.cz Rösti jsou jednodušší bezlepkový bramborák. Ve Švýcarsku, kde jsou doma, se připravují různými způsoby. Někdy se dělají i z vařených brambor. Šéfkuchař Patrik Bečvář ukáže, jak na ně. VIDEO: Omeleta musí být nadýchaná jako obláček. Šéfkuchař ukáže, jak na to14.February » OnaDnes.cz Příprava francouzské omelety bývá často zkušebním pokrmem právě přijímaných kuchařů. Nesmí být vyschlá, jako se to někdy stává v našich restauracích, ale měla by být na povrchu pevná a uvnitř krásně krémová. VIDEO: Omeleta musí být nadýchaná jako obláček. Šéfkuchař ukáže, jak na to11.February » Hobby.cz Příprava francouzské omelety bývá často zkušebním pokrmem právě přijímaných kuchařů. Nesmí být vyschlá, jako se to někdy stává v našich restauracích, ale měla by být na povrchu pevná a uvnitř krásně krémová. VIDEORECEPT 2: Vaříme s QAPem z regionálních surovin - SÝROVÁ HRUDKA25.February » QAP.cz Je tady druhý díl rubriky "Vaříme s QAPem z regionálních surovin". Dnes budeme dělat domácí "sýr", v článku najdete videorecept na sýrovou hrudku s pažitkou. Je to opravdu jednoduché. Vaříme dobře! Udělejte si s šéfkuchařem vepřovou panenku - VIDEORECEPT11.February » QAP.cz Uvařte si doma jako v prvotřídní restauraci. Teď, když jsou restaurace zavřené, pomůže vám šéfkuchař Patrik Bečvář. QAP.cz vám přináší videorecept na vepřovou panenku s bramborem a řepou. . Plesová sezóna vyvrcholila velkolepým Česko-Slovenským plesem21.April » parizskaulice.cz Významné osobnosti z oblasti vědy, kultury, sportu, podnikatelského i politického života během uplynulého víkendu utužovali přátelské vztahy mezi Slovenskou republikou a Českou republikou na 7. ročníku Česko-Slovenského plesu v pražském Obecním domě… Tataráku a trampingu zdar!8.October » Slow Food Prague Sobota 5. října byla velkou poctou pro jedno z nejoblíbenějších jídel nejen v Česku, ale i na celém světě – tatarák. Letošní 8. ročník Mistrovství ČR v míchání tataráku se nesl v duchu trampingu. Tatarák dnes nechybí na jídelním lístku žádné restaur… Gurmáni vařili nanečisto. Chystali se na Mikulov Gourmet Festival13.March » Břeclavský deník Mikulov /FOTOGALERIE/ – Trénink na desátý ročník Mikulov Gourmet Festivalu 2019 pohostil tamní Hotel Marcinčák. Uvařit všech jednadvacet menu přijeli do Mikulova kuchaři národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Jan Horký, Martin Sva… |
|