Patrik Bečvář |
Vztahuje se k |
Gastronomie je řehole, přiznává chef Patrik Bečvář a doporučuje mladým nadaným kuchařům světovou soutěž17.března » Reflex.cz „Třeba telecí tatarák, vepřová panenka, kachní prso,“ jmenuje šéfkuchař Patrik Bečvář pokrmy, které si u něj v restauraci ve vyhlášeném hotelu Královka v Jizerských horách hosté nejraději objednávají. V regionálním finále vyhlášené soutěže S.Pellegr… S.Pellegrino uvádí další ročník mezinárodní prestižní kuchařské soutěže Young Chef Academy29.února » iLuxus.cz Až do 19. června 2024 se mohou mladí kuchaři, včetně zástupců z České republiky, přihlásit do celosvětové renomované soutěže S.Pellegrino Young Chef Academy a představit pokrm, který vyjadřuje jejich jedinečnou kreativitu a vizi. Zatím jediným český… Nebeské menu připraví Patrik Bečvář6.února » iLuxus.cz Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře na plošině s výhledem na kouzelné kulisy české metropole představují zážitek, na který se rok co rok těší spousta gur… Kluci v akci 1.7. 20231.července » Chytrá Žena Mladý a úspěšný kuchař Patrik Bečvář se bravurně orientuje v mnoha gastronomických směrech, od české klasiky přes mezinárodní kuchyni až po makromolekulární kulinářské kousky. Jeho kariéra je Reportáž: Atmosféra na kuchařské olympiádě Bocuse d'Or připomínala hokejové utkání. Došlo na trestné body20.června » Apetitonline.cz Reportáž: Atmosféra na kuchařské olympiádě Bocuse d'Or připomínala hokejové utkání. Došlo na trestné body karolina.waberova 20.06.2023 11:22 Vítězem národního kola kuchařské soutěže Bocuse d’Or se stal Dominik Unčovský7.května » Hobby.cz Tým Dominika Unčovského a jejich králík inspirovaný českou zabijačkou a bramborový trdelník byly v konkurenci ostatních jídel podle poroty nejlepší. Kromě odměny ve výši 100 tisíc korun vítězi získali také možnost zúčastnit se evropského kola soutěž… Vítězem národního kola proslulé kuchařské soutěže Bocuse d’Or je Dominik Unčovský6.května » iLuxus.cz V pražském O2 universu dnes, 6. května, skončilo třídenní vrcholné kuchařské klání – české národní kolo nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d’Or. Rozhodnutím mezinárodní poroty se vítězem stal Dominik Unčovský, na druhém místě skončil P… Češi chtějí světový titul! Národní tým kuchařů předvede své umění v Lucembursku24.listopadu » Orlický deník /FOTOGALERIE/ Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR pod vedením kapitána Patrika Bečváře pravidelně a intenzivně trénuje na tradiční světovou soutěž pro národní týmy z celého světa. Náročné tréninky probíhají v Národním zemědělském muzeu za podpory v… Národní tým kuchařů vařil velvyslancům Evropské unie, dali si králíka a kachnu17.července » Českobudějovický deník Část Národního týmu kuchařů ČR zpestřila jídelníček váženým hostům v Pražském domě v Bruselu. Čtyři kuchaři zde strávili dva sváteční dny na začátku července. Jihočeský Tábor reprezentoval šéfkuchař Martin Svatek z restaurace hotelu Palcát, dále jel… Karlovarský knedlík zvládne i začátečník. Navíc je rychlý, nemusí kynout22.dubna » Hobby.cz Karlovarský knedlík je senzační a jednoduchá příloha. Nemusíte se trápit s kynutím a výsledkem. Povede se prostě každému. Hodí se výborně k jemnějším omáčkám, jako je třeba svíčková nebo šípková. VIDEO: Marinovat můžete nejen lososa, klidně zkuste i levnějšího pstruha17.března » Hobby.cz Šéfkuchař Patrik Bečvář ukazuje, jak si poradit se pstruhem a jeho suchým marinováním metodou gravlax, kterou už jste určitě ochutnali, třeba na některé společenské akci. Klasicky se používá k marinování lososa, ale úplně stejně je možné postupovat … |
|