|
Vztahuje se k |
Mlsání jako dobrodružství – vydejte se na pozoruhodnou cestu za španělskými tapas12.dubna » Fresh iPrima Procházka tapas bary v jakémkoliv španělském městě splní hned několikerý účel. Je malým kulinárním výletem, jenž dokonale uspokojí vaše chuťové buňky (o hladu ani nemluvě), je společenskou i rodinnou událostí a může se proměnit i v napínavý film, sl… 7 tipů, jak fotit skvěle jídlo mobilem i obyčejným foťákem9.března » Fresh iPrima Jak vyfotit mobilem nebo obyčejným foťákem jídlo, aby to vypadalo hezky? Kdo to někdy zkusil, dobře ví, že dobrat se slušných výsledků je překvapivě těžké. Jan Rybář si vzal na pomoc známou food blogerku Janu Vašákovou a spolu vás naučí, jak pořídit… S Klárou v kuchyni: Topinky s míchanými vajíčky a houbovými škvarky14.října » Fresh iPrima Užijte si závěr houbové sezony naplno. Pokud si z lesa přinesete masáky (růřovky), zkuste s nimi připravit výtečnou snídani nebo klidně superrychlou večeři. Topinky, míchaná vajíčka a dokřupava osmažené houby dohromady tvoří výtečnou kombinaci. Lahůdková sekaná z mletého masa s lesními houbami11.října » Fresh iPrima Sekanou nemusíte péct jen jako tradiční šišku, zkuste ji upéct v bábovkové formě a uvidíte, jak ji budou strávníci obdivovat! Tahle sekaná je navíc zajímavá i chuťově, kromě masa je v ní velká spousta lesních hub. Skvěle se do ní hodí holubinky a ma… Dušené vepřové maso po bakoňsku s houbami9.června » Fresh iPrima Bakonyi je oblast v Maďarsku a to samo už předpokládá, že úprava po bakoňsku bude obsahovat mletou papriku. Pokud k tomu přidáte i houby a smetanu, vznikne výrazná omáčka, která je takovou dospělejší verzí naší oblíbené klasiky na paprice. Nebojte s… S Klárou v kuchyni: Chřestový koláč z listového těsta připomíná jedlou zahrádku5.června » Fresh iPrima Pokud hledáte nápad na ideální pohoštění na jakoukoli jarní oslavu, právě jste ho našli :) Slaný koláč, kterému říkám "zahrádka", určitě všem spolustolovníkům vykouzlí úsměv na tváři už od pohledu a podruhé, až ho ochutnají. Čočková bramboračka se sušenými houbami – dvě oblíbené polévky na jednom talíři24.ledna » Fresh iPrima Nemůžete se rozhodnout mezi čočkovou polévkou a bramboračkou? Jednoduše to spojte dohromady. Chuťově to funguje překvapivě skvěle a výsledkem je výživná polévka bez zahuštění moukou. Ideální jako lehká večeře jen s dobrým čerstvým chlebem. Hustá čočková polévka s klobásou a zeleninou z pomalého hrnce8.ledna » Fresh iPrima Pomalý hrnec je báječná vychytávka mezi kuchyňskými přístroji. Jednoduše dáte suroviny do hrnce, pro lepší chuť můžete základ orestovat, přístroj zapnete a pak už se o nic nemusíte starat. Vyzkoušejte třeba výbornou polévku z drobnozrnné čočky s klo… Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci – vynikající chuťovka nejen na chlebíčky30.prosince » Fresh iPrima Pokud patříte k milovníkům hermelínové pomazánky, důrazně doporučujeme vyzkoušet tuhle luxusní verzi. Je tak dobrá, že se budete muset ovládnout, abyste se do ní nepustili lžící :). Pěkně silný vaječný koňak skoro bez práce26.listopadu » Fresh iPrima Nestíháte nakoupit vánoční dárky? Pak je můžete vyrobit - s tímto receptem na pořádně silný vaječňák z vodky potěšíte i chlapy. K přípravě vám stačí jen mixér a 15 minut času. Vepřová kýta s houbovo-koprovou omáčkou a kořenovou zeleninou podle Honzy Punčocháře23.října » Fresh iPrima Šéfkuchař Jan Punčochář je milovník české kuchyně, kterou ve své restauraci U Matěje připravuje ve špičkové kvalitě. Nebojí se ani lehkých fúzí a zajímavých spojení surovin a chutí. Perfektním příkladem je jeho vyhlášená houbovo-koprová omáčka s rag… Foodblog roku se konal už podesáté a vyhlásil překvapivé vítěze. Objevte s námi novou inspiraci26.září » Fresh iPrima Jubilejní 10. ročník soutěže FBR pod záštitou herce a gastronadšence Lukáše Hejlíka proběhl 17. 9. v bubenečské galerii Villa Pellé za přítomnosti více jak 200 foodblogerů, instagramerů, redaktorů a foodies. |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
Gabriela Lašková
- Česká Miss 2013
Osmany Laffita
- Módní návrhář
Petr Kotvald
- Český zpěvák
Zdeněk Pohlreich
- Populární kuchař a představitel TV show
|