15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Zdeněk Pohlreich Populární kuchař a představitel TV show

Vztahuje se k

Končící provozovatelka známé horské boudy z Ano, šéfe! poprvé promluvila

16:33 » PrahaIN.cz
„Nemá smysl se babrat v nějakém neštěstí,“ říká dnes už bývalá provozovatelka Boudy v Obřím dole Klára Veverková, kterou si diváci pamatují z pořadu Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem.

Zdeněk Pohlreich prozradil, proč je úspěšný! Tohle by ho dřív nenapadlo

15.listopadu » stars24.cz
Málokdo má v českém pohostinství takové renomé jako Zdeněk Pohlreich. Jeho recept na úspěch by chtěl znát každý kuchař. Pohlreich přitom přiznal, že funguje něco, na co by si před řadou let rozhodně nevsadil.

Pečený vepřový bok po asijsku s křenovo-bramborovou kaší z restaurace Babiččina Beseda

15.listopadu » Fresh iPrima
Vepřový bůček je kus masa, který je v české kuchyni velmi oblíbený. V klánovické restauraci Babiččina Beseda z něj někdy místo tradičních výpečků připravují lahodnou pečínku v asijském střihu. Překvapivě skvěle ladí s bramborovou kaší ovoněnou řízný…

Špenátový prívarok se sázeným vejcem – rychlé a levné jídlo původem ze Slovenska

14.listopadu » Fresh iPrima
Prívarok je typické slovenské jídlo, pro které nemáme v češtině slovo. Je to něco mezi hustou polévkou a omáčkou, připravuje se z mnoha různých ingrediencí, například z brambor, čočky, cukety, květáku, hrášku... A nebo třeba ze špenátu, což je chuťo…

Zbytečně velké porce

13.listopadu » Seznam Médium
Krátké zamyšlení o tom, jak jsme si jako národ vychovali restauratéry špatným směrem. Aneb víc nemusí být vždy jen dobře.

Využijte bohatství lesa a naučte se připravovat zvěřinu. Základem je zrání a nakládání do mořidla

13.listopadu » Fresh iPrima
Dny se krátí, zrána je halí mlhy, večerní červánky mizí v oparu, zima se ohlašuje spadaným listím a v lese zní troubení jelenů i štěkot psů. Hlavní lovecká sezona začíná a vy si můžete užít to nejzdravější maso s výraznou chutí. Maso divokých zvířat…

Felix Slováček mladší rebeloval? Přiznal, že ho lákalo jiné povolání!

10.listopadu » stars24.cz
Felix Slováček si vychoval důstojného nástupce - syna, který navíc nosí stejné jméno a rovněž se věnuje hudbě. To druhé ale nebylo vždycky jasné. Junior otevřeně přiznal, že svého času uvažoval o kariéře v úplně jiném oboru. Co by tomu asi tatínek ř…

Dejte šanci játrům! Podceňovaná surovina je zdravá, dostupná a hlavně lahodná

10.listopadu » Fresh iPrima
Játra jsou opomíjená superpotravina a bohatý zdroj železa a vitamínů. V kuchyni mají široké využití a dají se připravit na hodně způsobů. Můžete z nich udělat játrové knedlíčky, nakrájet je na nudličky a podusit s rýží nebo ugrilovat. Nechte se insp…

Dort se škvarky, arašídy s rybízem? Cukrařina je bádání, říká inovátorka

9.listopadu » iRegiony Impuls
Odvážnější dorty byste v Brně hledali těžko. Šárka Divácká, která se řemeslu naučila sama od podlahy, totiž peče „jinak“. V roce 2017 si otevřela vlastní cukrárnu, jejíž poloha nemůže být poetičtější. Dorty jako vystřižené z Carollovy nesmrtelné kla…

Tato informační stránka o Zdeněk Pohlreich zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Zdeněk Pohlreich" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes