|
Vztahuje se k |
Vánoční čokoládové ozdoby10:00 » Apetitonline.cz Plněné čokoládové ozdoby jsou k nerozeznání od těch skutečných a naprosto jimi ohromíte. Cukrářka Helena Fléglová vás jejich tvorbou provede krok za krokem. Jak se vyhnout kostem v kaprovi? Naučte se filetovat i prořezávat kosti jako profesionál4:31 » iReceptář.cz Vánoční kapr patří k českým svátkům stejně jako ozdobený stromek, ale pro mnohé je jeho konzumace spojena s obavou z uvízlé kosti v krku. Zapomeňte na kosti a vychutejte si sváteční večeři bez nich. Dýňové rizoto s vanilkou22.prosince » Apetitonline.cz Obyčejné dýňové rizoto jsme tentokrát dotáhli k dokonalosti. Špetka pravé vanilky a opražené lískové oříšky s touto podzimní zeleninou a krémovou rýží dokonale ladí. Jednoduchý recept inspirovaný italskou kuchyní si hravě uvaříte i v české domácnost… Reality show Mistři aukcí ukazují zákulisí dražeb a honbu za poklady ve skladech22.prosince » Filmožrouti.cz Pořad Mistři aukcí (Auction Hunters), známý také pod názvem Lovci pokladů na aukcích, patří mezi nejslavnější reality show zaměřené na dražby opuštěných skladovacích jednotek. Americký formát si rychle získal oblibu i mimo Spojené státy, včetně Česk… Vánoce podle Pohlreicha: Udělejte si řízek a salát přesně podle jeho receptu21.prosince » iReceptář.cz Vánoce si žádají poctivou klasiku a jen málokdo ji umí podat tak sebevědomě jako Zdeněk Pohlreich. Jeho vídeňský řízek s bramborovým salátem je jednoduchý, elegantní a přitom naprosto vynikající. S cenami za vánoční menu se restaurace při zemi nedrží21.prosince » PrahaIN.cz Štědrý večer je neodmyslitelně spjat s tradiční domácí večeří, která se dům od domu liší, ale nejčastěji obsahuje rybí polévku, bramborový salát, smaženého kapra nebo řízek. Najdou se ale i lidé, kteří z nejrůznějších důvodů na štědrovečerní večeři … Vánoční mlsání si při chytrém pečení není potřeba vyčítat. Může podpořit zdraví srdce i mozku21.prosince » Dotyk.cz K Vánocům patří vůně cukroví a rodinná pohoda u prostřeného stolu. Pro mnohé z nás však toto období doprovází i tichý strašák – obavy o štíhlou linii a zdraví. Pokud však sáhnete po těch správných surovinách, i sváteční mlsání může být překvapivým s… Domácí panko strouhanka21.prosince » Apetitonline.cz Představte si Vánoce bez strouhanky. Jak byste obalovali kapra, nebo řízky? Tahle nenápadná surovina má v české kuchyni stabilní místo nejen o svátcích. A panko strouhanka udělá vaše smažené dobroty ještě křupavější. Není to žádná věda – recept se o… Mrkvový krém s badyánem21.prosince » Apetitonline.cz Snadný mrkvový krém, který uvařte rovnou v dvojnásobném množství, ať zbude do krabičky do práce i na ráno pro zahřátí. Protože horká polévka je v zimě ta nejlepší snídaně. Pokud nemáte k zakousnutí čerstvé pečivo, připravte z toho staršího krutónky.… Bramborový salát se šunkou a křenem podle Zdeňka Pohlreicha vyvolává v rodinách vášnivé spory20.prosince » Jidlo.cz Na vánoční bramborový salát se každoročně těší spousta lidí, často dokonce víc než na samotné řízky. Zdeněk Pohlreich pat Stifado20.prosince » Apetitonline.cz Stifado je řecká klasika z jednoho hrnce, která voní po pomalu taženém mase, sladkých cibulkách a hřejivém koření. My jsme ale recept uspíšili a použili už hotová hovězí líčka sous vide, která seženete ve větších supermarketech. Dokonalé jídlo pro c… |
Patrik Hezucký
- Český moderátor
Leoš Mareš
- Český moderátor a zpěvák
Jiřina Bohdalová
- Česká herečka
Jiří Strach
- Český režisér a herec
Ondřej Hejma
- Český zpěvák a hudební skladatel
|