|
Vztahuje se k |
Šunkovo-sýrový chlebíček10:00 » Apetitonline.cz Oslava či sváteční dny bez chlebíčků? Nemožné! Vyhrajte si s domácí přípravou, jejich výhodou je, že si můžete vyrobit přesně takové, jaké vám budou vyhovovat. Třeba tyto tradiční chlebíčky s bramborovým salátem, šunkou a sýrem. Co nesmí chybět na českém stole? Svíčková, guláš i ovocné knedlíky. Poznejte TOP 10 pokrmů26.prosince » Dotyk.cz Česká kuchyně není dietní, ale je nezapomenutelná. Voní po másle, pepři, cibuli a domácí pohostinnosti. A kdo jednou ochutná naše nejlepší jídla, pravidelně se vrací. Někdy i se slzou v oku a rozepnutým knoflíkem u kalhot. Fialová plněná vejce26.prosince » Apetitonline.cz Občerstvení na party nemusí být jen chlebíček a jednohubka na kousku pečiva. Naše plněná vejce jsou plná bílkovin a navíc barevně efektní. Tahle chuťovka bude ozdobou každého prostřeného stolu. Vejce a křen spolu ladí a v tomto receptu snědí červen… Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě25.prosince » Fresh iPrima Krůtí maso naložené do pikantní okurkové marinády a pomalu tažené ve smetanové omáčce je skvělou obměnou tradiční svíčkové. Kombinace kořenové zeleniny, láku z okurek a smetany vytváří bohatou chuť, která se krásně doplňuje s knedlíkem i sladkokysel… Sto chutí Reného Müllera. Gurmáni, hvězdy a doporučení: proč nejde jen o marketing25.prosince » Magazín PATRIOT V gastronomii existuje zvláštní typ magie. Není to technika, recept ani mise en place. Je to doporučení. Jedna jediná věta od člověka, kterému věříte: „Tam běž, tam vaří skvěle.“ Novou štědrovečerní pohádku diváci strhali: Nuda, museli jsme přepnout25.prosince » ČRzprávy Nová štědrovečerní pohádka České televize ani letos diváky příliš nezaujala. Premiérová Záhada strašidelného zámku byla podle mnohých nudná. Potěšili herci i místa, kde se natáčelo. Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží25.prosince » Fresh iPrima Jednoduchý, ale efektní dezert, který spojuje svěžest grepu, sladkost medu a vůni zimního koření. Pečené grepy chutnají skvěle teplé i vlažné, ideálně jako lehká tečka po vydatném jídle nebo netradiční sváteční snídaně. Pečený losos s mrkví25.prosince » Apetitonline.cz Pokud milujete jídla z jednoho pekáčku, je tohle recept přesně pro vás – snadné, rychlé a variabilní. Pečeného lososa můžete podávat s pečivem, kuskusem či bramborami. Rychlé jídlo, jako stvořené pro teplou rodinnou večeři po náročném dni. Bramborový salát podle Forejta. Je tak fantastický, že i Pohlreich zbledne závistí. Vyzkoušejte ho24.prosince » NESPECHEJ.cz Bramborový vánoční salát milujeme asi každý. Některé varianty mohou být v modernější verzi, za to velmi chutné. Pojďte si s námi vyzkoušet jeden, který je podle Přemka Forejta. Pekáček s vinnou klobásou a sýrem24.prosince » Apetitonline.cz Stačí jen chytře kombinovat suroviny, a vykouzlíte skvělé jídlo, které klidně můžete podávat i jako štědrovečerní večeři. Vinná klobása k Vánocům neodmyslitelně patří stejně jako rybízový džem, který rozhodně nemusíte dávat jen do lineckého cukrov… Top scény z vánočního archivu. Upřímná Pohlreichová, zvláštní menu a pomoc potřebným24.prosince » Prima Ženy Na obrazovkách se už odvysílala řada speciálů oblíbené kuchařské dokureality s vánoční tématikou. Vybrali jsme pro vás to nejzajímavější, co se v posledních letech ve svátečních dílech kuchařské soutěže odehrálo. Vařily se světové recepty, ale i čes… Štědrovečerní pohádka ČT Záhada strašidelného zámku se natáčela na Dobříši, kde vznikaly další?24.prosince » ČRzprávy O Vánocích se mohou diváci v televizi těšit na spoustu pohádek a oblíbených pohádkových filmů, přičemž mnohé z nich vznikaly na hradech, zámcích a dalších kouzelných místech středních Čech, jako například novinka Záhada strašidelného zámku. |
Patrik Hezucký
- Český moderátor
Leoš Mareš
- Český moderátor a zpěvák
Jiří Strach
- Český režisér a herec
Jiřina Bohdalová
- Česká herečka
Ondřej Hejma
- Český zpěvák a hudební skladatel
|