|
Vztahuje se k |
VAŘENÍ NA CESTÁCH: Zdeněk Pohlreich, Přemek Forejt a Fotr na tripu - beseda z Caravaning Brno 202521:06 » Seznam zprávy Host nemá vždycky pravdu. Hádku s ním ale nelze vyhrát, říká Zdeněk Pohlreich20:44 » Hobby.cz Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se svým pořadem Ano, šéfe! změnil českou gastronomii a naučil český národ, jak vypadá a chutná skutečně kvalitní kuchyně. A stále má lidem co říct. „Host nemá vždy pravdu, ale nejde tu o vítězství. Jde o to, aby dotyčný od… Makro ČR přichází se soutěží pro mladé gastro talenty. Vítězové se můžou těšit na stáž u šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha17:47 » Tojesenzace.cz Společnost makro ČR spouští Makro Gastro Cup, soutěž pro studenty středních odborných škol, která má za úkol nejen prověřit jejich The post Makro ČR přichází se soutěží pro mladé gastro talenty. Vítězové se můžou těšit na stáž u šéfkuchaře Zdeňka Po… Šunkovo-sýrový chlebíček10:00 » Apetitonline.cz Oslava či sváteční dny bez chlebíčků? Nemožné! Vyhrajte si s domácí přípravou, jejich výhodou je, že si můžete vyrobit přesně takové, jaké vám budou vyhovovat. Třeba tyto tradiční chlebíčky s bramborovým salátem, šunkou a sýrem. Co nesmí chybět na českém stole? Svíčková, guláš i ovocné knedlíky. Poznejte TOP 10 pokrmů26.prosince » Dotyk.cz Česká kuchyně není dietní, ale je nezapomenutelná. Voní po másle, pepři, cibuli a domácí pohostinnosti. A kdo jednou ochutná naše nejlepší jídla, pravidelně se vrací. Někdy i se slzou v oku a rozepnutým knoflíkem u kalhot. Fialová plněná vejce26.prosince » Apetitonline.cz Občerstvení na party nemusí být jen chlebíček a jednohubka na kousku pečiva. Naše plněná vejce jsou plná bílkovin a navíc barevně efektní. Tahle chuťovka bude ozdobou každého prostřeného stolu. Vejce a křen spolu ladí a v tomto receptu snědí červen… Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě25.prosince » Fresh iPrima Krůtí maso naložené do pikantní okurkové marinády a pomalu tažené ve smetanové omáčce je skvělou obměnou tradiční svíčkové. Kombinace kořenové zeleniny, láku z okurek a smetany vytváří bohatou chuť, která se krásně doplňuje s knedlíkem i sladkokysel… Sto chutí Reného Müllera. Gurmáni, hvězdy a doporučení: proč nejde jen o marketing25.prosince » Magazín PATRIOT V gastronomii existuje zvláštní typ magie. Není to technika, recept ani mise en place. Je to doporučení. Jedna jediná věta od člověka, kterému věříte: „Tam běž, tam vaří skvěle.“ Novou štědrovečerní pohádku diváci strhali: Nuda, museli jsme přepnout25.prosince » ČRzprávy Nová štědrovečerní pohádka České televize ani letos diváky příliš nezaujala. Premiérová Záhada strašidelného zámku byla podle mnohých nudná. Potěšili herci i místa, kde se natáčelo. Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží25.prosince » Fresh iPrima Jednoduchý, ale efektní dezert, který spojuje svěžest grepu, sladkost medu a vůni zimního koření. Pečené grepy chutnají skvěle teplé i vlažné, ideálně jako lehká tečka po vydatném jídle nebo netradiční sváteční snídaně. Pečený losos s mrkví25.prosince » Apetitonline.cz Pokud milujete jídla z jednoho pekáčku, je tohle recept přesně pro vás – snadné, rychlé a variabilní. Pečeného lososa můžete podávat s pečivem, kuskusem či bramborami. Rychlé jídlo, jako stvořené pro teplou rodinnou večeři po náročném dni. Bramborový salát podle Forejta. Je tak fantastický, že i Pohlreich zbledne závistí. Vyzkoušejte ho24.prosince » NESPECHEJ.cz Bramborový vánoční salát milujeme asi každý. Některé varianty mohou být v modernější verzi, za to velmi chutné. Pojďte si s námi vyzkoušet jeden, který je podle Přemka Forejta. |
Patrik Hezucký
- Český moderátor
Leoš Mareš
- Český moderátor a zpěvák
Jiří Strach
- Český režisér a herec
Jiřina Bohdalová
- Česká herečka
Přemek Forejt
- Český šéfkuchař
Ondřej Hejma
- Český zpěvák a hudební skladatel
|