|
Vztahuje se k |
Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě15:07 » Fresh iPrima Krůtí maso naložené do pikantní okurkové marinády a pomalu tažené ve smetanové omáčce je skvělou obměnou tradiční svíčkové. Kombinace kořenové zeleniny, láku z okurek a smetany vytváří bohatou chuť, která se krásně doplňuje s knedlíkem i sladkokysel… Sto chutí Reného Müllera. Gurmáni, hvězdy a doporučení: proč nejde jen o marketing10:53 » Magazín PATRIOT V gastronomii existuje zvláštní typ magie. Není to technika, recept ani mise en place. Je to doporučení. Jedna jediná věta od člověka, kterému věříte: „Tam běž, tam vaří skvěle.“ Novou štědrovečerní pohádku diváci strhali: Nuda, museli jsme přepnout10:20 » ČRzprávy Nová štědrovečerní pohádka České televize ani letos diváky příliš nezaujala. Premiérová Záhada strašidelného zámku byla podle mnohých nudná. Potěšili herci i místa, kde se natáčelo. Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží9:36 » Fresh iPrima Jednoduchý, ale efektní dezert, který spojuje svěžest grepu, sladkost medu a vůni zimního koření. Pečené grepy chutnají skvěle teplé i vlažné, ideálně jako lehká tečka po vydatném jídle nebo netradiční sváteční snídaně. Pečený losos s mrkví8:42 » Apetitonline.cz Pokud milujete jídla z jednoho pekáčku, je tohle recept přesně pro vás – snadné, rychlé a variabilní. Pečeného lososa můžete podávat s pečivem, kuskusem či bramborami. Rychlé jídlo, jako stvořené pro teplou rodinnou večeři po náročném dni. Bramborový salát podle Forejta. Je tak fantastický, že i Pohlreich zbledne závistí. Vyzkoušejte ho24.prosince » NESPECHEJ.cz Bramborový vánoční salát milujeme asi každý. Některé varianty mohou být v modernější verzi, za to velmi chutné. Pojďte si s námi vyzkoušet jeden, který je podle Přemka Forejta. Pekáček s vinnou klobásou a sýrem24.prosince » Apetitonline.cz Stačí jen chytře kombinovat suroviny, a vykouzlíte skvělé jídlo, které klidně můžete podávat i jako štědrovečerní večeři. Vinná klobása k Vánocům neodmyslitelně patří stejně jako rybízový džem, který rozhodně nemusíte dávat jen do lineckého cukrov… Top scény z vánočního archivu. Upřímná Pohlreichová, zvláštní menu a pomoc potřebným24.prosince » Prima Ženy Na obrazovkách se už odvysílala řada speciálů oblíbené kuchařské dokureality s vánoční tématikou. Vybrali jsme pro vás to nejzajímavější, co se v posledních letech ve svátečních dílech kuchařské soutěže odehrálo. Vařily se světové recepty, ale i čes… Štědrovečerní pohádka ČT Záhada strašidelného zámku se natáčela na Dobříši, kde vznikaly další?24.prosince » ČRzprávy O Vánocích se mohou diváci v televizi těšit na spoustu pohádek a oblíbených pohádkových filmů, přičemž mnohé z nich vznikaly na hradech, zámcích a dalších kouzelných místech středních Čech, jako například novinka Záhada strašidelného zámku. Zdeněk Pohlreich opustil svou rodinu kvůli o 15 let mladší Zdeňce. Jiskra mezi nimi přeskočila už dávno24.prosince » In-lifestyle.cz Poprvé ji potkal ještě jako mladou dívku. Když se ale jejich cesty střetly podruhé, už ji Zdeněk Pohlreich nemohl nechat jít. Kuchař Pohlreich radí, jak na bramborový salát. Dává do něj uzeninu i křen23.prosince » Deník.cz Ještě nemáte hotový bramborový salát a nevíte, jak jej správně přichystat? Známý kuchař Zdeněk Pohlreich na kanále YouTube přinesl jeho oblíbenou úpravu s křenem. Podívejte se, jak na to. Válka skladů jako televizní fenomén, který změnil pohled na aukce23.prosince » Filmožrouti.cz Televizní pořad Válka skladů, v originále Storage Wars, se stal jedním z nejvýraznějších reality formátů posledních let. Poprvé se objevil na obrazovkách americké stanice A&E v roce 2010 a velmi rychle si získal obrovskou diváckou základnu. Z obyčej… |
Patrik Hezucký
- Český moderátor
Leoš Mareš
- Český moderátor a zpěvák
Jiří Strach
- Český režisér a herec
Jiřina Bohdalová
- Česká herečka
Ladislava Něrgešová
- Česká herečka a moderátorka.
Jiří Mádl
- Český herec
Ondřej Hejma
- Český zpěvák a hudební skladatel
|