|
Vztahuje se k |
Kuchaře učí na školách blbosti. Chci to změnit, říká michelinská hvězda Sahajdák8.prosince » Seznam Zprávy Odlehčit, podpořit a propagovat českou kuchyni doma i ve světě. Takové jsou hlavní cíle spolku „Nová česká“, kterou založil s dalšími osobnostmi z gastro scény šéfkuchař Oldřich Sahajdák z La Degustation Bohême Bourgeoise. Vánoční charitativní aukce DEJME DĚTEM ŠANCI vynesla téměř 2.500.000 Kč pro děti z dětských domovů5.prosince » Protext Praha 5. prosince 2025 (PROTEXT) - V úterý 2. listopadu 2025 proběhla v reprezentativních prostorách Obecního domu v Praze 1 již 9. vánoční charitativní aukce DEJME DĚTEM ŠANCI, organizace, která dlouhodobě podporuje děti a mladé dospělé z dětských … Michelinská „hospoda“ La Degustation má vlastní biografii. Stojí za ní i studio Najbrt24.října » Forbes Jak se z prodělečného byznysu stala michelinská restaurace? Příběh La Degustation Bohême Bourgeoise se v podání Blanky Datinské mění v dobrodružné vyprávění o proměně české gastro scény. The post Michelinská „hospoda“ La Degustation má vlastní biogr… Slovinská šéfkuchařka Ana Roš podpořila sebevědomí české gastronomie23.října » InfoDnes.cz Poslední zářijový den se konala fundraisingová večeře na podporu spolku Nová česká, který se rozhodl opečovávat místní kulinární tradici, propagovat českou kuchyni doma i ve světě a vytrvale zvyšovat úroveň domácí gastronomie. Šestichodové menu uvař… Slovinská šéfkuchařka Ana Roš podpořila sebevědomí české gastronomie6.října » ProtiŠedi.cz Poslední záříjový den se konala fundraisingová večeře na podporu spolku Nová česká, který se rozhodl opečovávat místní kulinární tradici, propagovat českou kuchyni doma i ve světě a vytrvale zvyšovat úroveň domácí gastronomie. Šestichodové menu uvař… Česká kuchyně má manifest. Stvořil ho michelinem oceněný Sahajdák28.srpna » Forbes Manifest Nová česká chce vrátit tuzemské gastronomii lehkost, sebevědomí a kulturní význam – od fine diningu po školní jídelny. The post Česká kuchyně má manifest. Stvořil ho michelinem oceněný Sahajdák appeared first on Forbes . Kuchařský mág Gal Ben Moshe míří z Berlína do ČR: Otevřu tu několik restaurací13.srpna » Deník.cz Po sedmi letech provozu a získání i obhajobách michelinské hvězdy zavírá izraelský šéfkuchař Gal Ben Moshe berlínskou restauraci Prism a otevírá novou kapitolu v Praze. V Praze plánuje otevřít hned několik restaurací s konceptem, který kombinuje nej… Martin Štangl vybudoval legendární Esku, vaří z netřesků a aspiruje na Michelina28.června » Seznam Zprávy Focení fakt nemám rád, říká trochu nervózně Martin Štangl, když na něj fotograf namíří objektiv. To mě trochu překvapí u šéfkuchaře restaurace, která nese jeho jméno, respektive příjmení. Štangl. Ze všech lásek je nejupřímnější láska k jídlu!15.června » Deník TO Citace z titulku není z mé hlavy, pravil tak irský dramatik George Bernard Shaw a já s ním jednoznačně souhlasím. Proto jsem za účelem hodnocení dle mého názoru stěžejních událostí české polistopadové gastronomie oslovil postupem času trio našich mi… Češi, přestaňte se omlouvat za svoje jídlo, říká expertka na gastronomii z Harvardu13.května » Forbes "Napříč regionem pozoruji ostych. Jako by se restaurace bály. Jenže host nechce jistotu," řekla na Alma Talks v Praze Catherina Pugacheva, nezávislá konzultantka, autorka a předsedkyně Akademie v rámci The World’s 50 Best Restaurants pro Rusko, vých… Další Eska a hvězdný architekt. Jak novinky z Ambiente komentuje Tomáš Karpíšek?12.prosince » Forbes Oblíbená pekárna Eska otevře novou pobočku. Ambiente ale chystá také slovenskou restauraci a další novinky. Jaké? Grenadýrmarš: Retro pokrm, který vás zasytí a zároveň pomůže spotřebovat zbytky surovin9.května » Apetitonline.cz Grenadýrmarš: Retro pokrm, který vás zasytí a zároveň pomůže spotřebovat zbytky surovin sarka.merickova 09.05.2024 11:28 |
|