15
new stories - click to show

Oldřich Sahajdák Český kuchař

Related to

Michelinský šéfkuchař Sahajdák: Naši koprovku si doma neuděláte, kvalitu má i z ešusu, zlevňovat už nemůžeme

9.November » Reflex.cz
Nejdříve vybereme suroviny, pak až tvoříme menu, začíná to ráno na tržnici, říká šéfkuchař Oldřich Sahajdák z restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, která už mnoho let opakovaně obhajuje prestižní michelinskou hvězdu. Kvůli koronavirovým opa...

Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

15.October » iLuxus.cz
Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už při první „kovidové“ vlně. Už v dubnu začala nabízet své degustační menu dodávané v ešusech, ...

V La Degustation jsou věrni zásadám. Na lepší časy chystá michelinský šéfkuchař Sahajdák nové bistro

11.October » Forbes
Oldřich Sahajdák vede čtrnáctým rokem pražskou restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise, která letos v červnu poosmé obhájila michelinskou hvězdu – na české gastro scéně takový úspěch nemá obdoby. Přestože letošek si představoval jinak, neztrác...

Nejlevnější michelinské restaurace? Kvůli koronaviru zřejmě v Praze, ale i tak se prohnete

23.June » Expres.cz
Pražské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise a Field se mohou i nadále pyšnit tím, že mají michelinské hvězdy. Pro hosty je to dobrá zpráva také proto, že vinou koronaviru obě restaurace zlevňovaly. Češi se tak dočkali zlevněného obědového ...

Šéfkuchař Sahajdák: Lidé by měli na kuchaře tlačit a odmítat platit za něco, co jim nechutná

20.June » E15.cz
Gastronomický byznys si prošel a stále prochází náročným testem. Pandemie koronaviru připravila podniky o nemalé peníze i řadu hostů, restaurace i hospody se tak musí nové realitě rychle přizpůsobovat. Například michelinský podnik La Degustation B...

Michelinský oběd za sedm stovek. La Degustation od Ambiente zavádí nečekané polední menu

4.May » Forbes
Pandemie mění zavedené zvyky a v gastronomii to teď platí obzvláště. A z jedné takové změny teď budou těžit zejména zákazníci. Chystané rozvolňování karanténních opatření aktivizovalo provozní i šéfkuchařské týmy českých restaurací, které sestavuj...

La Degustation Boheme Bourgeoise zavádí obědy

4.May » iLuxus.cz
Tým michelinských kuchařů vedený šéfkuchařem Oldřichem Sahajdákem bude nově podávat obědy a zavádí nový koncept večeří. Nabídne je ode dne, kdy bude povoleno znovuotevření restaurací, rezervace přijímá už nyní. V době obědů dostanou hosté jídelní ...

Jak postihl covid-19 práci malíře, lihovarníka a zpěvačku a čím se teď motivují?

21.April » Studenta.cz
Je to víc než měsíc, co vláda vyhlásila stav nouze a zavedla drakonická opatření proti šíření nové nákazy covid-19. Omezení běžného života se ekonomicky dotkla většiny společnosti. Opatření dopadají tvrdě hlavně na gastronomický průmysl a umělce. ...

Risotto z vyhozených bylinkových stonků aneb stonky na bylinkové emulzi

3.June » Jak v kuchyni
Šéfkuchař Oldřich Sahajdák nám představí výborný recept na risotto z nevyužitých bylinkových stonků, které si připravíme na bylinkové emulzi. Příspěvek Risotto z vyhozených bylinkových stonků aneb stonky na bylinkové emulzi pochází z Jak v kuchyni

Stonky na bylinkové emulzi v podání šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka

3.June » Jak v kuchyni
I v tomto článku nahlédneme do projektu Vaříme beze zbytku. Uznávaný šéfkuchař restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise Oldřich Sahajdák nám představí výborný recept na risotto z nevyužitých bylinkových stonků, které si připravíme na bylinkové ...

Tato informační stránka o Oldřich Sahajdák zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Oldřich Sahajdák" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2020 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes