15
nových článků - klikněte pro zobrazení

František Kšána

Vztahuje se k

Řezník radí, jak udělat nejlepší hamburgery: Důležitý je poměr masa, tuk je nositelem chuti a šťavnatosti

25.srpna » iGlanc
Hvězdou každé zahradní party jsou bezesporu šťavnaté hamburgery, a to zejména díky snadné přípravě. Své tipy, jak správně vybrat maso nebo jak hamburger vytvarovat, vám prozradí mistr řezník František Kšána a šéf Našeho masa Radek Chaloupka.

Maso by mělo být dražší a spotřeba nižší, říká šéf Amasa Lacina

13.srpna » Finmag
České maso na steaky podle jejich gusta prostě neexistovalo. Tak ho začali kuchaři sítě Ambiente produkovat sami. Výrobu masa rozhodně nijak neromantizují. Koneckonců při objemech hovězího a vepřového, kterých jejich Amaso otočí ročně za 170 milionů…

7 rad od profesionálů, jak na perfektní grilování s dokonalým výsledkem

10.července » Fresh iPrima
Slunce začíná pálit a stejně tak se po celém Česku rozpalují grily. Osvěžte si základy grilování a dejte na doporučení odborníků. O tipy a triky na perfektně ugrilované maso se podělí mistr řezník František Kšána a Vlasta Lacina Jiroš z Amasa.

„Chceme děti nadchnout pro gastronomii a ukázat jim i to, že u vaření stráví čas s rodinou“

30.června » Metro
Zapojují se vaše děti nadšeně do příprav jídla? Zpestřete jim léto kurzem vaření. Víte, že existují kurzy vaření šité na míru dětem? V Praze můžete vyrazit hned na několik míst – na jednodenní kurz, nebo dokonce na příměstský tábor.

Vaříme s dětmi: Palačinky s domácím smetánkem a ovocem

25.června » Fresh iPrima
Připravte si doma vláčné palačinky s domácím smetánkem a ovocem. A zapojit můžete i děti, protože příprava je jednoduchá a hlavně si užijete i společnou zábavu. O to víc bude všem chutnat. Pro recept jsme zavítali do karlínské Esky, kde je tahle dět…

Japonský zázrak. Hovězí maso wagyu vyhledávají gurmáni z celého světa

20.června » Fresh iPrima
Delikátní maso japonského původu vyniká nejen svou křehkostí a mramorováním, ale také nadstandardními podmínkami, v nichž zvířata žijí. Za wagyu přitom už nemusíte cestovat až do Japonska, dnes vzniká i v České republice a splňuje všechny potřebné p…

Špekáčky: jak je správně rozříznout a co z nich připravit, když po čarodějnicích zbydou

24.dubna » Proženy.cz
K čarodějnicím bezesporu patří špekáčky. Zkuste je protentokrát rozříznout podle návodu řezníka Františka Kšány, díky kterému docílíte rovnoměrného propečení. A pokud nezvládnete všechny špekáčky opéct a sníst, můžete z nich připravit tradiční buřtg…

Není párek jako párek. Přinášíme velký přehled, jak se liší jednotlivé druhy

22.dubna » Fresh iPrima
Máte párky raději studené nebo teplé? Ohříváte je ve vodě, anebo na páře? A dáváte je do studené nebo horké vody? Všechny varianty jsou správně – párky se jedí studené, grilované, ohřáté ve vodě i na páře a v nejrůznějších kombinacích. Zbývá jediné …

Řezník František Kšána: Vážím 110 kilo

31.ledna » RadioWave
Hostem dada rubriky Brambora s vejcem byl tentokrát řezník František Kšána, který dokonce do studia na rozhovor plný zásadních otázek dorazil osobně.
Oldřich Sahajdák - Český kuchař
Zdeněk Pohlreich - Populární kuchař a představitel TV show

Tato informační stránka o František Kšána zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "František Kšána" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes