František Kšána

Related to

Tipy na víkend 25.–26. 1.

23.January » Apetitonline.cz
Zabijačka, zelí a masopust nás čekají poslední lednový víkend. První ze série maškarních radovánek, které potrvají až do února, nás tentokrát rozveselí v Praze a ve středočeských Máslovicích.

Řezník: Dal jsem zákaznici recept na svíčkovou, za týden se vrátila, že se manžel do ní znova zamiloval

28.December » Lidovky.cz
V životě dělá přesně to, co chtěl. Řezník Jiří Michal se vyznačuje nakažlivě dobrou náladou, zručností, láskou k řemeslu i neodmyslitelnou tužkou za pravým uchem. Už 28 let je mu parťákem maso – a že ho nepřestalo bavit, dokazuje za pultem dennode...

Ovar, jitrnice a prejt. Řezníci během mrazivé neděle oslavili svůj svátek

18.December » Hobby.cz
Zvuk harmoniky hrající české lidovky a desítky mužů ve zmijovkách. Tak přivítal návštěvníky druhý Den řezníků. Už od otevření se dvorek pražské vinárny Bokovka začal plnit návštěvníky, které v centru Prahy nalákala vůně linoucí se z jídel mistrů t...

KVÍZ: Řezníci obnovují svůj svátek. Jak se vyznáte v jejich řemesle?

16.December » Hobby.cz
Český Den řezníků se slaví 1. prosince, aktuálně probíhá už druhý ročník. Řezníci se pokoušejí obnovit tento starodávný svátek. Vy si můžete zkusit kvíz, abyste se přesvědčili, jak blízko máte k tomuto oboru. Další články k tématu: Asociace hovězí...

Ovar, jitrnice a prejt. Řezníci během mrazivé neděle oslavili svůj svátek

2.December » Hobby.cz
Zvuk harmoniky hrající české lidovky a desítky mužů ve zmijovkách. Tak přivítal návštěvníky druhý Den řezníků. Už od otevření se dvorek pražské vinárny Bokovka začal plnit návštěvníky, které v centru Prahy nalákala vůně linoucí se z jídel mistrů t...

KVÍZ: Řezníci obnovují svůj svátek. Jak se vyznáte v jejich řemesle?

1.December » Hobby.cz
Český Den řezníků se slaví 1. prosince, aktuálně probíhá už druhý ročník. Řezníci se pokoušejí obnovit tento starodávný svátek. Vy si můžete zkusit kvíz, abyste se přesvědčili, jak blízko máte k tomuto oboru. Další články k tématu: Asociace hovězí...

Řezničina je poslání, dražší maso musíte lidem strčit do pusy. Tučné je lepší, říká řezník Kšána

24.October » iHNED.cz
Chci, aby lidi pochopili, co je kvalitní maso. Cena dělá v Česku strašně moc. Ale důležité je, aby lidi kvalitní produkt za vyšší cenu ochutnali. Řezničina je náročná práce, ale plním si svůj sen. S tátou jsme dělali dobrý průměr, teď jsem se zamě...

Češi se vrací ke starým chutím, hlavně mladí už opět rozumí masu, říká mistr řezník

3.March » Aktuálně.cz
Znalec masa, pražský mistr řezník Jiří Michal v rozhovoru popsal, jak vztah mají Češi k masu a jak jejich chutě mění současná aféra s hovězím.

Mistr řezník rozebere v Rozstřelu kvalitu masa prodávaného v Česku

17.February » Hobby.cz
Jméno František Kšána je mezi milovníky masa pojem. Ten starší dlouhá léta kraloval legendárnímu řeznictví v pražském Břevnově, jeho syn dělá řemeslu čest i s modernějším přístupem. Právě on v pondělním Rozstřelu rozebere také to, zda lze vůbec ně...

Správný párek by měl mít 30 % tučného masa, říká řezník Kšána

11.January » Hobby.cz
František Kšána mladší se stal prototypem úspěšného řezníka, který propaguje chovy tradičních českých plemen a dokáže je upravovat tak, aby výrobky z nich splňovaly nároky i těch nejnáročnějších milovníků masa. Mimo jiné vymyslel i technologii a r...
Oldřich Sahajdák - Český kuchař
Zdeněk Pohlreich - Populární kuchař a představitel TV show

Tato informační stránka o František Kšána zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "František Kšána" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2020 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes