Otto Vašák |
Vztahuje se k |
Gurmánská jízda napříč Moravou. Kam by měla GPS poslat michelinské inspektory?3.listopadu » Forbes Je libo jehněčí konfitovaný krk, arancini jako na Sicílii, dost možná nejlepší hummus vašeho života nebo snad carpaccio z jelena? Sbíhají se vám už sliny? Vyrazte s námi na elektrický roadtrip po nejlepších restauracích a nejtalentovanějších šéfkuch… Hranice chuti. Příběh restaurace Essens10.září » Reportermagazin.cz Když si ten pěkný zámeček Liechtensteinové na počátku 19. století stavěli, posunula se zrovna hranice mezi Markrabstvím moravským a arcivévodstvím rakouským tak, že nově procházela středem pozemku i stavby. Prý ji tvořil potok vytékající z vázy u so… Zauzené piliny i bramborová zmrzlina, v kuchyni využijeme vše, říká šéfkuchař13.srpna » iDNES.cz Otto Vašák je jednou z nadějí profesionálních českých kuchařů. Z lokálních surovin vytváří neotřelé kombinace a snaží se zužitkovat potraviny beze zbytku. V jeho nabídce restaurace Essens v Lednicko-Valtickém areálu naleznete například bramborovou z… Šéfkuchař Vašák: Češi si myslí, že jídla by mělo být hodně a za levno. To je prostě špatně8.srpna » eXtra.cz Otto Vašák patří do generace šéfkuchařů, kteří se již v mladém věku rozhodli jít si za svým a vdechnout tuzemské kuchyni nový život. Jeho cesta byla stejně jako každá cesta za úspěchem plná dřiny a odříkání, přesto ale veškeré jeho úsilí přineslo pl… Esence jižní Moravy s michelinským příslibem. Vítejte v gastronomické říši snů27.března » Forbes Lednicko-valtický areál je známá a turisty oblíbená destinace s krásnou architekturou, vinicemi, loukami a sady. Třetím rokem v téhle malebné oblasti pod ochranou UNESCO najdete ještě jeden klenot do sbírky. Je jím restaurace Essens, která sídlí v k… |
|