Ondřej Koráb |
Vztahuje se k |
Nejdražší večeře v Praze? Delikatesy jíte padesát metrů nad zemí11.září » PrahaIN.cz REPORTÁŽ: PrahaIN.cz měla možnost v rámci novinářské akce vyzkoušet si kulinářský, ale zároveň i adrenalinový zážitek. Nechali jsme se jeřábem vyvézt do výšky padesáti metrů nad zemí, kde s námi u stolu hodovalo dalších 21 hostů. O menu se postaral … Nezapomenutelný kulinářský i adrenalinový zážitek, to je Dinner in the sky11.září » Žena-in.cz Oběd nebo večeře ve 45 metrech nad zemí? Rozhodně ano! Na vlastní kůži a chuťové buňky jsme vyzkoušeli ceněnou zážitkově-gastronomickou atrakci Večeře v oblacích. Čtyřchodové menu šéfkuchaře Ondřeje Korába z Grandhotelu Pupp v Karlových Varech nás v… Dinner in the sky: Večeře v oblacích s šéfkuchařem Grandhotelu Pupp Ondřejem Korábem23.srpna » Nová Večerní Praha Až se letos v září vrátí do Prahy ceněná zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích, dozná... Tipy na gastroakce: food festival v Jičíně, akce pro milovníky guláše nebo večeře v oblacích1.srpna » Fresh iPrima Dlouho jste nebyli na food festivalu a rádi byste to změnili? V dnešním článku pro vás máme tři tipy na zajímavé akce – dvě stihnete ještě během srpna, na třetí se můžete těšit v září. Tak čtěte dál! ROZHOVOR: Šéfkuchař Ondřej Koráb: Co jsem uvařil pro Johnnyho Deppa. Hlavní chod byl na senu30.června » iGlanc Karlovy Vary a Grandhotel Pupp. Symbol historie a noblesy, ale i filmového festivalu. Jak funguje kuchyně v architektonické perle lázní a co všechno čeká hosty na talíři, prozradil šéfkuchař Ondřej Koráb. Dinner in the sky: Večeře v oblacích s Ondřejem Korábem29.června » Nová Večerní Praha Až se letos v září vrátí do Prahy ceněná zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích, dozná... Cestujte, ochutnávejte, experimentujte, nabádá šéfkuchař z karlovarského Puppu26.června » Český rozhlas Plus „Propracovat se na vrchol je především o vůli. Cestujte, ochutnávejte, nebojte se experimentovat,“ nabádá šéfkuchař Grandrestaurant Pupp v Karlových Varech Ondřej Koráb. Večeře v oblacích s Ondřejem Korábem13.června » iLuxus.cz Až se letos v září vrátí do Prahy ceněná zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích, dozná jediné změny. Parádní lokace na pražské náplavce, konkrétně na Dvořákově nábřeží s úžasným výhledem na pražské centrum, zůstane stejná, co se ale změní… Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře27.listopadu » Vaření.cz Dýňová polévka je tradiční podzimní jídlo. Příprava je jednoduchá a jak tuto polévku připravují v hotelu The Mark, nám ukázal místní šéfkuchař Ondřej Koráb. Mušle na několik způsobů: Jak na to, poradí šéfkuchař Ondřej Koráb22.září » ČRo Karlovy Vary Mušle jsou tradiční surovinou přímořských států, kterou čím dál častěji zařazují do svých menu i české restaurace. Ostýcháte si je objednat, i když na ně máte chuť? Netradiční kachna i speciality z Grandhotelu Pupp. Roman Paulus chystá sérií degustační večerů15.září » Olomoucká Drbna Hned tři zážitkové degustační večery připravuje michelinský šéfkuchař Roman Paulus ve své olomoucké restauraci. Bistro Paulus v Envelopa Office Center přinese luxusní menu s pokrmy z karlovarského hotelu Pupp, neotřelou svatomartinskou husí a kachní… |
Zdeněk Pohlreich
- Populární kuchař a představitel TV show
Marek Eben
- Český herec a moderátor
|