|
Vztahuje se k |
Tajemství jemné chuti topinamburů: video recept na jemný krém se smetanou. Ideální k večeři i jako úvod sváteční hostiny20:53 » Apetitonline.cz Každé slavnostní menu potřebuje polévku. Jemnou, krémovou, s vůní bylinek a podzimními tóny, které hřejí, i když za oknem mrzne. Jan Punčochář tentokrát připravil krém z topinamburů a jedlých kaštanů – surovin, které možná doma běžně nemáte, ale po … Obrovská radost hvězdy Hell’s Kitchen! Jakub se dočkal: Po 7 letech bolesti i naděje čeká s manželkou vytoužené miminko8:13 » Super.cz Jakub Reichmann patří mezi divácky nejoblíbenější účastníky Hell’s Kitchen a také sklízí jednu pochvalu za druhou od šéfa Jana Punčocháře. Rychlé vedení Liškám body nepřineslo, radoval se Havířov22.listopadu » Jihočeské týdeníky PÍSEK – Florbalisté Písku zažívají premiérovou sezonu v první lize, ale s kvalitou soutěže se zatím sžívají pomalu. Během čtrnácti zápasů posbírali devět bodů a jsou na chvostu pořadí. A nic na tom nezměnilo ani 15. kolo, ve kterém Lišky v sobotu 22… Pošírované kdoule s koňakem22.listopadu » Apetitonline.cz Stejně jako hrušky nebo jablka můžete pošírovat i kdoule. Voňavé koření, bílé víno a kapka koňaku jim dodají výraznou chuť a zároveň vytvoří jemnou, aromatickou omáčku. Pošírované kdoule podávejte hned – jako lehký dezert, nebo jen tak jako sladkou … Venkovský hostinec v Praze. Taková je restaurace U Matěje Jana Punčocháře22.listopadu » Earch.cz Žádné malé porce uprostřed talířů, ale naopak velké porce uprostřed stolů. Do „hospody“ U Matěje se chodí za jídlem jednoho z nejvýraznějších českých šéfkuchařů... Kdoulové želé s limetami21.listopadu » Apetitonline.cz Máte na zahradě kdoule a každý rok vám spadnou ze stromu jen proto, že nevíte, co s nimi? Letos to zkuste jinak. Posbírejte je a uvařte z nich džem – třeba kdoulové želé s limetami, které je stejně rychlé a jednoduché jako kterýkoli jiný džem. A vyu… Enchiladas s černými fazolemi, kuřecím masem a máslovou dýní21.listopadu » Apetitonline.cz Sladká máslová dýně, šťavnaté kuřecí maso a černé fazole tvoří náplň, která se v tortille krásně propojí s mexickým kořením a zapečeným sýrem. Enchiladas, které vás zahřejí, nasytí a díky jedné zapékací míse udělají z vaření příjemně nenáročnou zále… Fazolová polévka po italsku21.listopadu » Apetitonline.cz Fazole, těstoviny a parmazán – tři suroviny, které si skvěle rozumí, a tahle polévka na italský způsob je toho důkazem. Je hustá, vydatná a krásně zahřeje, zkrátka přesně taková, jakou na podzim chcete mít na stole. Tenhle recept připomíná tradiční … Hvězdná jména na Apetit pikniku: Fabešová, Maršálek, Punčochář! Kompletní program a vstup zdarma do muzea20.listopadu » Apetitonline.cz Skvělé jídlo, kuchařské show a příjemnou předvánoční atmosféru – to vše nabízí Zimní Apetit piknik. Uskuteční se 22. listopadu od 9 do 18 hodin v Národním zemědělském muzeu v Praze a vstup je po celý den zdarma na piknik i do všech expozic muzea! Restaurace Šnycl v Praze19.listopadu » Kudy z nudy Vídeňská řízková restaurace šéfkuchaře Jana Punčocháře v centru Prahy, v nákupním centru Zlatý Anděl. Pokud hledáte místo, kde ochutnáte poctivou českou kuchyni v moderním provedení, Šnycl je tím pravým místem. Zdánlivě obyčejný řízek může být kulin… Sýrová bramboračka s mletým hovězím18.listopadu » Apetitonline.cz Že nedáte na klasickou bramboračku dopustit? Možná až do chvíle než vyzkoušíte tuto se sýrem a mletým masem. Spojuje tradiční základ z kořenové zeleniny a brambor s výrazným hovězím masem a jemným čedarem. Už na první pohled musí být jasné, že se je… Venkovský hostinec v Praze. Taková je restaurace U Matěje Jana Punčocháře18.listopadu » Earch.cz Žádné malé porce uprostřed talířů, ale naopak velké porce uprostřed stolů. Do „hospody“ U Matěje se chodí za jídlem jednoho z nejvýraznějších českých šéfkuchařů... |
|