15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Jan Punčochář

Vztahuje se k

Jak obalit řízek, aby držel a byl křupavý: Správná mouka, vejce i strouhanka rozhodují

Zlatavý, voňavý a křupavý řízek je pýchou české kuchyně, a tak je nám jasné, že zkušeným kuchařkám a kuchařům radit nemusíme. Ale každý jednou začíná – a právě proto jsme připravili pár rad, které by začátečníkům mohly pomoci. Ať už řízek chystáte j…

Jak správně naklepat řízek: Jeden krok navíc zajistí křehké maso a křupavou strouhanku

Neuč orla létat, říká se – a je to pravda. My samozřejmě víme, že zkušené hospodyňky a kuchaři umí řízek připravit od A do Z. Ale taky se říká, že žádný učený z nebe nespadl… A pro ty jsme připravili pár tipů. Správně naklepaný řízek je totiž půlka …

Venkovský hostinec v Praze. Taková je restaurace U Matěje Jana Punčocháře

22.prosince » Earch.cz
Žádné malé porce uprostřed talířů, ale naopak velké porce uprostřed stolů. Do „hospody“ U Matěje se chodí za jídlem jednoho z nejvýraznějších českých šéfkuchařů...

Jedno jídlo. Tisíc názorů. Recepty na bramborový salát, které rozdělují internet

22.prosince » NESPECHEJ.cz
Dvě slova: bramborový salát. Desítky verzí a názorů, kdy každý z nás věří, že jeho varianta je nejlepší a jediná správná. Někdo do něj přidává hrášek, někdo jablko, jiný majonézu a další zakysanou smetanu či uzeninu. Těchto pár přísad bohatě stačí, …

Video: Podle Jana Punčocháře už nejsme odpadním košem Evropy. Dnes je u nás kvalita potravin velmi dobrá

22.prosince » iGlanc
Šéfkuchař a restauratér Jan Punčochář, kterého diváci znají i jako porotce kulinářské soutěže MasterChef Česko a Hell's Kitchen, se rozpovídal o výzvách gastronomického trhu. Zmínil kritický nedostatek personálu, prozradil, proč dává šanci soutěžící…

Venkovský hostinec v Praze. Taková je restaurace U Matěje Jana Punčocháře

19.prosince » Earch.cz
Žádné malé porce uprostřed talířů, ale naopak velké porce uprostřed stolů. Do „hospody“ U Matěje se chodí za jídlem jednoho z nejvýraznějších českých šéfkuchařů...

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

18.prosince » Fresh iPrima
Kapr podle pánů z Rožmberka je lahůdka české gastronomie let minulých. Tento jemně opečený kapr s cibulí, slaninou a medovou omáčkou spolu tvoří slavnostní jídlo, které se hodí na sváteční stůl. A byť vám tato sladko-slaná kombinace na první pohled …

Kuchařská show Hell’s Kitchen je u konce: 2 a půl míče i práce pro Punčocháře! Vítěz prozradil, co udělá s balíkem peněz

17.prosince » Super.cz
Letošní série reality show Hell’s Kitchen má svého vítěze. Finanční odměnu v podobě 2,5 milionu korun a práci u Jana Punčocháře si vybojoval jeden z největších diváckých oblíbenců. Sympaťák Kuba prozradil, co s výhrou udělá. Následující řádky obsahu…

Dramatické finále Hell's Kitchen rozhodlo o vítězi. Nekompromisní kuchařská bitva mezi Romanem a Kubou

17.prosince » eXtra.cz
Posledním dílem se završila druhá řada kuchařské soutěže Hell's Kitchen. Ve finále se spolu utkali vítěz MasterChefa Roman Staša a zástupce šéfkuchaře v prestižním hotelu Jakub Reichmann. Finalisté se mohli opřít o tým soutěžících, kteří vypadli v p…

Hell’s Kitchen Česko míří do finále. Největší výzvě svého života budou čelit Kuba a Roman

17.prosince » CelebrityTime
Mají za sebou nespočet bojů, potu a slz. Čelili těm největším výzvám svého života, aby si dokázali, že jsou nejlepší a právem jim patří 2,5 milionu korun a trofej Hell’s Kitchen Česko. Odolnost v minulém díle zlomila vaz favorizované Ave, a tak v Pe…

Finále Hell’s Kitchen 2025 rozhodne jediný večer plný napětí a emocí

17.prosince » Filmožrouti.cz
Poslední epizoda Hell’s Kitchen 2025 slibuje mimořádně silný televizní zážitek. Do samotného finále se probojovali Romana a Kuba, dva soutěžící, kteří během celé série dokazovali nejen kuchařské dovednosti, ale i schopnost zvládat extrémní tlak. O v…

Letošní Hell’s Kitchen má vítěze. Jeho nečekané emoce po vyhlášení zaplavily celý internet

17.prosince » Seznam Médium
Druhá série české Hell’s Kitchen ukázala, že soutěž není jen o vaření, ale hlavně o lidech, tlaku a emocích. Pod vedením Jana Punčocháře se v kuchyni řešily konflikty, přátelství a padala zásadní rozhodnutí, která formovala cestu k samotnému finále.

Tato informační stránka o Jan Punčochář zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Jan Punčochář" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes