15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Jan Punčochář

Vztahuje se k

Tajemství jemné chuti topinamburů: video recept na jemný krém se smetanou. Ideální k večeři i jako úvod sváteční hostiny

Každé slavnostní menu potřebuje polévku. Jemnou, krémovou, s vůní bylinek a podzimními tóny, které hřejí, i když za oknem mrzne. Jan Punčochář tentokrát připravil krém z topinamburů a jedlých kaštanů – surovin, které možná doma běžně nemáte, ale po …

Obrovská radost hvězdy Hell’s Kitchen! Jakub se dočkal: Po 7 letech bolesti i naděje čeká s manželkou vytoužené miminko

8:13 » Super.cz
Jakub Reichmann patří mezi divácky nejoblíbenější účastníky Hell’s Kitchen a také sklízí jednu pochvalu za druhou od šéfa Jana Punčocháře.

Rychlé vedení Liškám body nepřineslo, radoval se Havířov

22.listopadu » Jihočeské týdeníky
PÍSEK – Florbalisté Písku zažívají premiérovou sezonu v první lize, ale s kvalitou soutěže se zatím sžívají pomalu. Během čtrnácti zápasů posbírali devět bodů a jsou na chvostu pořadí. A nic na tom nezměnilo ani 15. kolo, ve kterém Lišky v sobotu 22…

Pošírované kdoule s koňakem

22.listopadu » Apetitonline.cz
Stejně jako hrušky nebo jablka můžete pošírovat i kdoule. Voňavé koření, bílé víno a kapka koňaku jim dodají výraznou chuť a zároveň vytvoří jemnou, aromatickou omáčku. Pošírované kdoule podávejte hned – jako lehký dezert, nebo jen tak jako sladkou …

Venkovský hostinec v Praze. Taková je restaurace U Matěje Jana Punčocháře

22.listopadu » Earch.cz
Žádné malé porce uprostřed talířů, ale naopak velké porce uprostřed stolů. Do „hospody“ U Matěje se chodí za jídlem jednoho z nejvýraznějších českých šéfkuchařů...

Kdoulové želé s limetami

21.listopadu » Apetitonline.cz
Máte na zahradě kdoule a každý rok vám spadnou ze stromu jen proto, že nevíte, co s nimi? Letos to zkuste jinak. Posbírejte je a uvařte z nich džem – třeba kdoulové želé s limetami, které je stejně rychlé a jednoduché jako kterýkoli jiný džem. A vyu…

Enchiladas s černými fazolemi, kuřecím masem a máslovou dýní

21.listopadu » Apetitonline.cz
Sladká máslová dýně, šťavnaté kuřecí maso a černé fazole tvoří náplň, která se v tortille krásně propojí s mexickým kořením a zapečeným sýrem. Enchiladas, které vás zahřejí, nasytí a díky jedné zapékací míse udělají z vaření příjemně nenáročnou zále…

Fazolová polévka po italsku

21.listopadu » Apetitonline.cz
Fazole, těstoviny a parmazán – tři suroviny, které si skvěle rozumí, a tahle polévka na italský způsob je toho důkazem. Je hustá, vydatná a krásně zahřeje, zkrátka přesně taková, jakou na podzim chcete mít na stole. Tenhle recept připomíná tradiční …

Hvězdná jména na Apetit pikniku: Fabešová, Maršálek, Punčochář! Kompletní program a vstup zdarma do muzea

20.listopadu » Apetitonline.cz
Skvělé jídlo, kuchařské show a příjemnou předvánoční atmosféru – to vše nabízí Zimní Apetit piknik. Uskuteční se 22. listopadu od 9 do 18 hodin v Národním zemědělském muzeu v Praze a vstup je po celý den zdarma na piknik i do všech expozic muzea!

Restaurace Šnycl v Praze

19.listopadu » Kudy z nudy
Vídeňská řízková restaurace šéfkuchaře Jana Punčocháře v centru Prahy, v nákupním centru Zlatý Anděl. Pokud hledáte místo, kde ochutnáte poctivou českou kuchyni v moderním provedení, Šnycl je tím pravým místem. Zdánlivě obyčejný řízek může být kulin…

Sýrová bramboračka s mletým hovězím

18.listopadu » Apetitonline.cz
Že nedáte na klasickou bramboračku dopustit? Možná až do chvíle než vyzkoušíte tuto se sýrem a mletým masem. Spojuje tradiční základ z kořenové zeleniny a brambor s výrazným hovězím masem a jemným čedarem. Už na první pohled musí být jasné, že se je…

Venkovský hostinec v Praze. Taková je restaurace U Matěje Jana Punčocháře

18.listopadu » Earch.cz
Žádné malé porce uprostřed talířů, ale naopak velké porce uprostřed stolů. Do „hospody“ U Matěje se chodí za jídlem jednoho z nejvýraznějších českých šéfkuchařů...

Tato informační stránka o Jan Punčochář zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Jan Punčochář" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes