|
Vztahuje se k |
VIDEO. Do kuchyně Domova pro seniory v Bechyni ve středu nastoupil šéfkuchař Martin Svatek7:18 » Jihočeské týdeníky BECHYNĚ - V Domově pro seniory v Bechyni si ve středu 17. září připomněli, že toto zařízení pro 122 klientů je tu už deset let. Vyrostlo na místě bývalého lesnického učiliště na bechyňském sídlišti Na Libuši a klienti tu získali kvalitní péči a skut… VIDEO: Táborský šéfkuchař Martin Svatek podruhé zve do české restaurace na EXPO v Ósace3.září » Jihočeské týdeníky TÁBOR/ÓSAKA – Šéfkuchař restaurantu Mace v táborském hotelu Palcát právě vaří pro hosty české restaurace na světové výstavě v japonské Ósace. O této misi členů národního týmu kuchařů a cukrářů jsme informovali ve videopořadu Táborský šéfkuchař Marti… VIDEO: Jihočeský šéfkuchař Martin Svatek se hlásí z EXPO v Japonsku28.srpna » Jihočeské týdeníky ÓSAKA - Šéfkuchař táborského restaurantu Mace v hotelu Palcát Martin Svatek dostal spolu s několika členy národního týmu kuchařů a cukrářů pozvání, aby vařil v restauraci českého pavilonu na právě probíhající světové výstavě EXPO v japonské Ósace. O… O čem píše čerstvý Týdeník Táborsko?26.srpna » Jihočeské týdeníky Útok na nervy táborských řidičů. Začala oprava tahu I/3 od Tesca k Elzetu, další práce odstartují v Soběslavské ulici ■ Táborský šéfkuchař Martin Svatek se hlásí z japonské Ósaky ■ Strany a hnutí už vyrukovaly s kandidáty do parlamentních voleb ■ Zn… VIDEO: Šéfkuchař Martin Svatek míří z Tábora do japonské Ósaky17.srpna » Jihočeské týdeníky TÁBOR - Šéfkuchař Martin Svatek z táborského Restaurantu Mace v hotelu Palcát dostal jako člen Národního týmu kuchařů a cukrářů pozvání, které nepřichází každý den. Bude vařit v české restauraci národního pavilonu na světové výstavě EXPO, která práv… "Hoď mi sem dva utopence!" Jak špekáček v láku dobyl srdce nejen českých štamgastů17.srpna » Bleskově.cz Utopenci – tradiční česká lahůdka plná historie, rekordů i moderních inovací, která spojuje generace a milovníky dobrého vyhlazeného piva. Šéfkuchař Martin Svatek jede vařit na EXPO do Japonska16.srpna » Jihočeské týdeníky TÁBOR – Od poloviny dubna do poloviny října hostí japonské město Ósaka světovou výstavu EXPO 2025. Součástí českého pavilonu je i restaurace, kam Národní tým kuchařů a cukrářů České republiky vysílá své nejlepší reprezentanty. V neděli 24. srpna odl… Blog: Bez soli to nebude nikdy ono… Pohádková moudrost už neplatí?1.června » Jihočeské týdeníky Méně cukru, masa a mléka, střídmě solit. V tomto duchu státní orgány zahájily boj s nadváhou dětské populace. Pravidla direktivně dostaly školní jídelny. Přestože některé z nich bily na poplach, že to povede jen k nárůstu množství vyhozeného jídla. … Grilování bez masa: Hoďte na uhlíky ovoce, zeleninu, sýry nebo třeba rostlinný burger31.května » Fresh iPrima Letní grilování bez masa? Pro někoho možná kacířská myšlenka, pro jiné vítaná změna. Zatímco dřív vládly grilům tučné klobásy, marinovaná žebra a propečené steaky, dnes se stále více lidí poohlíží po lehčích, zdravějších a udržitelnějších variantách… Hygiena při grilování: Zásady a praktické tipy, jak si užít zdravou a bezpečnou grilovačku26.května » Fresh iPrima Léto je na dohled a s ním přichází i oblíbená sezóna grilování. Abyste si pochutnali bez zdravotních rizik, je důležité dodržovat základní hygienické zásady. Na co vše je nutné při grilování dávat pozor? Nepodceňujte především správnou manipulaci s … Restaurantu Mace v Táboře si všiml francouzský gastroprůvodce5.dubna » Jihočeské týdeníky TÁBOR - Prestižní francouzský gastronomický průvodce Gault & Millau založili v roce 1972 dva novináři a kritici. Průvodce nese jejich jména a po celou dobu usiluje o to, aby poskytl svým čtenářům nezávislé a objektivní hodnocení kvality jídla, obslu… MC Gey: Miluju Bert and friends, spolupráci bych se nebránil. Stand-up pašuju do koncertů1.dubna » pres.upmedia.cz Tatínek, rapper, beatmaker, vtipálek, Jakub Rafael, MC Gey. Přinášíme rozhovor o jeho vztahu ke spoluprácím s lidmi, kteří se pohybují mimo rappovou scénu, o stand-upu, který pašuje do koncertů i o koncertech s kapelou. V roce 2011, kdy jste vydával… |
|