15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Emanuel Uggé

Vztahuje se k

Retro masová specialita talián: Vymyslel ji Ital v Praze v 19. století. Takzvaná užovka obsahovala netradiční koření

11.července » Apetitonline.cz
Retro masová specialita talián: Vymyslel ji Ital v Praze v 19. století. Takzvaná užovka obsahovala netradiční koření lucie.allanova 11.07.2024 17:00

Česká delikatesa s italským nádechem: Připravte si tradičního taliána podle receptu z 19. stol

28.dubna » iReceptář.cz
Udělejte si doma jednu z typicky českých hospodských lahůdek. Není nad voňavého a šťavnatého taliána. Jak lze tuto pochoutku jednoduchým způsobem připravit?

Talián: česká delikatesa s italským nádechem má skvělou chuť i poutavou historii

2.dubna » Fresh iPrima
Talián je vařená klobáska ze směsi hovězího a vepřového masa, která se v pražských ulicích objevila už na konci 19. století. I když název naznačuje, že se jedná o původní italskou lahůdku, nenechte se zmást – řeč je o české delikatese.

Tato informační stránka o Emanuel Uggé zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Emanuel Uggé" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes