Emanuel Uggé |
Vztahuje se k |
Retro masová specialita talián: Vymyslel ji Ital v Praze v 19. století. Takzvaná užovka obsahovala netradiční koření11.července » Apetitonline.cz Retro masová specialita talián: Vymyslel ji Ital v Praze v 19. století. Takzvaná užovka obsahovala netradiční koření lucie.allanova 11.07.2024 17:00 Česká delikatesa s italským nádechem: Připravte si tradičního taliána podle receptu z 19. stol28.dubna » iReceptář.cz Udělejte si doma jednu z typicky českých hospodských lahůdek. Není nad voňavého a šťavnatého taliána. Jak lze tuto pochoutku jednoduchým způsobem připravit? Talián: česká delikatesa s italským nádechem má skvělou chuť i poutavou historii2.dubna » Fresh iPrima Talián je vařená klobáska ze směsi hovězího a vepřového masa, která se v pražských ulicích objevila už na konci 19. století. I když název naznačuje, že se jedná o původní italskou lahůdku, nenechte se zmást – řeč je o české delikatese. |
|