15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Katka Vávrová

Vztahuje se k

Kasundi reliš

Za neznámým názvem ‚kasundi reliš‘ se skrývá neuvěřitelně chutná kořeněná pasta z rajčat, kterou využijete na mnoho způsobů.

Kynutý knedlík s borůvkami

16.září » Apetitonline.cz
Borůvkové knedlíky z horkovzdušné fritézy? Proč ne! Na přípravu tohoto kynutého knedlíku potřebujete mít fritézu s funkcí páry, kterou využijete také na vaření zeleniny.

Dýně na víně

14.září » Apetitonline.cz
Zeleninové jídlo je plné vitaminů a vlákniny, ovšem chudé na bílkoviny. Proto jsme do misky přidali cizrnu. Jestli máte pocit, že čistě zeleninové jídlo je mdlé, ještě jste nevyzkoušeli naši dýni na víně. O dochucení se postará nejen víno, ale také…

Salát z baby špenátu

13.září » Apetitonline.cz
Nachystat sytou a přitom zdravou večeři není nic náročného. Stačí čerstvé lupení (v našem případě špenát), oříšky, nějakou obilninu (my použili quiou) a vše spojit jednoduchou medovou zálivkou. Jako sytící prvek jsme zvolili vejce. A křupavá slanina…

Kvašené červené zelí

13.září » Apetitonline.cz
Domácí kvašené zelí je poklad k nezaplacení. Plný vitamínů, probiotik a hlavně ta chuť! Udělejte si hned několik sklenic a už teď si naplánujte, co vše z kysaného zelí připravíte – zelňačku, segedín, zelí k pečené huse nebo ho budete jen tak chroupa…

Bramborový chléb

6.září » Apetitonline.cz
Ani ty poslední dvě lžíce nesnědené bramborové kaše si nezaslouží skončit v koši. Přidejte je třeba do jednoduchého chlebového těsta. Díky kaši bude chléb krásně vláčný. Chlebové koření si můžete namíchat i sami: kromě kmínu přidejte do chleba špetk…

Gulášovka z kotrče

4.září » Apetitonline.cz
Když máte chuť na českou klasiku, ale zrovna začala houbařská sezóna... Na gulášovku použijte jen mladé kotrče a před úpravou ho pořádně očistěte. Pak už jen stačí držet se osvědčeného postupu na gulášovou polévku a za pár minut máte syté jídlo na s…

Krevety v bublinkách

4.září » Apetitonline.cz
„Ke krevetám bych ideálně podávala jemné a delikátní růžové víno stylu Provence. V Česku se vína velmi lehké barvy objevují pod označením blanc de noir nebo claret.“ Doporučuje národní sommeliérka ČR Klára Kollárová.

Mac & cheese do ruky

2.září » Apetitonline.cz
Mac & cheese do ruky je ideální jedoporcovka na piknik nebo svačinu do školy. Můžete si bábovičky nachystat také na druhý den do práce. Klasika anglické kuchyně z muffinové formy a hotová během chvilky.

Pizza muffiny

2.září » Apetitonline.cz
Využijte formu na muffiny i jinak, než na sladké dortíčky. Vložte do jednotlivých jamek kousky hotového těsta na pizzu, přidejte oblíbenou náplň a rázem máte rychlou večeři, svačinu na cesty nebo školákům do krabičky.

Mražené ovocné placky

1.září » Apetitonline.cz
Letní čokoládové mlsání, které je zdravé, osvěžující a hotové raz dva. Nelekněte se, že je jogurtová směs přeslazená – mráz sladkost stahuje. Výsledná chuť bude tak akorát.

Rybízovo-mučenkové coulis

31.srpna » Apetitonline.cz
Hustá omáčka či pyré coulis [čti: ‚kuli‘] podtrhne řadu dezertů. Tahle rybízová bude skvělá k vanilkové zmrzlině, ale určitě i klasickému cheesecaku.

Tato informační stránka o Katka Vávrová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Katka Vávrová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes