|
Vztahuje se k |
Televizní hvězda, cukrář Josef Maršálek v Hráčích: Ve StarDance bych tančil s chlapem!5:20 » Blesk.cz Cukrář a pekař Josef Maršálek, kterého znáte z televizních obrazovek, byl před dvěma lety hodně vidět ve StarDance, kde skončil jako pátý soutěžící. V nejnovějších Hráčích tvrdí: „Spoustě lidem moje účast pomohla.“ A kdyby mu prý nabídli svého času … Poslechněte si: Pochoutkový rok 30. 11. 202512:08 » ČRo Region Vánoční pečení s Josefem Maršálkem: Pistáciové včelí úly. Rada z etikety: Jak si přidávat nudle a krutony do polévky. Historické vánoční cukroví. Soutěž o kuchařku. Věřte babičkám: Osvědčené triky, jak hravě zvládnete vánoční pečení. Pozvěte kamarádky a neplýtvejte!10:28 » Proženy.cz Vánoční masáž přichází ze všech stran a ani my vás neušetříme. Ale nebojte se, myslíme na vaše dobro! A tak vám nabízíme několik dobře míněných rad pro zdárné přežití pečení cukroví. Tajemství perfektního čokoládového krému. Ganache jako od cukráře: Kompletní průvodce poměry, tipy a 9 nejčastějšími chybami29.listopadu » Apetitonline.cz Ganache – kouzelné slovo, které ve světě cukrařiny znamená jistotu. Lesklý čokoládový krém, na jehož přípravu vám postačí čokoláda, smetana a trocha zručnosti. Pokud ho uděláte správně, výsledek bude jako z cukrárny. Pojďme si říct, jak ganache fung… Ořechová vosí hnízda podle Maršálka26.listopadu » Apetitonline.cz Tenhle postup vychází z receptu Josefa Maršálka a stojí na poctivém ořechovém těstě, které připomíná marcipán. Pokud hnízda připravujete na Vánoce, zvolte náplň, která dobře vydrží v chladu. Pudinky ani syrová vejce nejsou vhodné. Pod hnízda si upeč… Nakrájejte jablko, zasypte skořicí a poskládejte si štrůdl do skleničky, který chutná jako od babičky26.listopadu » KupiMagazín.cz Jemná směs ovesných vloček, jablka se skořicí, křupavých ořechů a krémového jogurtu vytváří lehkou snídani inspirovanou domácím štrúdlem. Tento recept spojuje jednoduchou přípravu s vůní tradičního moučníku a nabízí výživnou variantu oblíbené klasik… Neotvírat troubu a vejce přidávat postupně. Cukráři radí, jak na dokonalé odpalované těsto23.listopadu » KupiMagazín.cz Odpalované těsto patří k největším výzvám i pro zkušené kuchaře. Stačí drobná nepřesnost a větrníky se promění v placaté korpusy. Jak se tomu vyhnout, na co si dát pozor a kde se při pečení dá ušetřit? Přinášíme rady českých cukrářů a nákupní tipy o… Už zítra v Blesku Magazín s prvním TV programem na celé svátky! Recepty Josefa Maršálka na cukroví20.listopadu » Blesk.cz Už v pátek na vás poprvé dýchne atmosféra letošních Vánoc. V Blesku totiž najdete speciální číslo tv MAGAZÍNU, který nejenže jako vůbec první přináší televizní program na celé svátky, ale i spoustu super čtení. A vonět bude cukrovím Josefa Maršálka … Jak vytvořit kompletní zimní look? Zateplené boty, stylové kozačky a praktické doplňky.20.listopadu » Lifee.cz Zimní období vybízí k tomu, abychom přizpůsobili svůj šatník nízkým teplotám, proměnlivému počasí a vyšším nárokům na komfort. Klíčem k úspěchu je správná kombinace obuvi, svršků a doplňků, které společně vytvoří harmonický a zároveň praktický outfi… Hvězdná jména na Apetit pikniku: Fabešová, Maršálek, Punčochář! Kompletní program a vstup zdarma do muzea20.listopadu » Apetitonline.cz Skvělé jídlo, kuchařské show a příjemnou předvánoční atmosféru – to vše nabízí Zimní Apetit piknik. Uskuteční se 22. listopadu od 9 do 18 hodin v Národním zemědělském muzeu v Praze a vstup je po celý den zdarma na piknik i do všech expozic muzea! Bílý povlak na čokoládě není na škodu: Cukrář Josef Maršálek radí, jak takovou tabulku spotřebovat20.listopadu » Lifee.cz Cukrář Josef Maršálek je mimo jiné velkým odborníkem na kvalitní čokoládu - napsal o ní dokonce knihu. V rozhovoru pro magazín Lifee.cz promluvil o tom, jak lze poznat tu skutečně dobrou čokoládu, a které základní ingredience v ní nesmí chybět. A z … Bábovka, která sjednocuje Česko. Vyzkoušejte máslovou vídeňskou klasiku podle cukráře Maršálka18.listopadu » Dotyk.cz Bábovka dokáže sjednotit celou ČR. A když je k tomu ještě vídeňská a autorem receptu je Josef Maršálek, vznikne moučník s rodokmenem, příběhem a precizností cukráře, který vám klidně vyrobí dort i ve tvaru šperku. |
|