|
Vztahuje se k |
Kvašené červené zelí13.září » Apetitonline.cz Domácí kvašené zelí je poklad k nezaplacení. Plný vitamínů, probiotik a hlavně ta chuť! Udělejte si hned několik sklenic a už teď si naplánujte, co vše z kysaného zelí připravíte – zelňačku, segedín, zelí k pečené huse nebo ho budete jen tak chroupa… Byli jsme v pekárně Josefa Maršálka: fronty, koláče i chleba, kvůli kterým stojí za to jet stovky kilometrů12.září » Apetitonline.cz V malé moravské vesničce Kyžlířov se děje něco neuvěřitelného. Když sestra slavného pekaře Josefa Maršálka otevřela pekárnu s pouhým výdejním okénkem, měla to být malá služba pro místní, ale už první den přilákala stovky lidí z celé republiky. Čerst… Magie zeleného čaje v praxi: Josef Maršálek navštívil továrnu Ahmad Tea a dovezl recept na originální dezert v jasmínovém čaji11.září » Tojesenzace.cz Slavný český cukrář a ambasador značky Ahmad Tea – Josef Maršálek – přijal pozvání navštívit moderní továrnu Ahmad Tea v The post Magie zeleného čaje v praxi: Josef Maršálek navštívil továrnu Ahmad Tea a dovezl recept na originální dezert v jasmínov… Snídaňové domácí loupáky: Jemné, nadýchané a voňavé11.září » Cooky.cz Upečte si voňavou pochoutku v podobě somácích loupáků. Není to tak složité, jak se na první pohled může zdát a náramně si pochutnáte. Jablečný ocet po domácku: Domácí kouzlo ve sklenici ze tří surovin bez chemie a stresu11.září » Cooky.cz Ocet připravuji z nastrouhaných jablíček i s jadřincem a slupkou. Jak si připravit domácí ocet krok za krokem se dozvíte v našem postupu. Není to nic složitého a stojí to za to. Přečtěte si také, čeho se vyvarovat, aby byl správně kvašený. Jelení guláš: Nejlepší česká zvěřinová pochoutka. A přidání rybízové nebo brusinkové marmelády dodá správný šmak11.září » Cooky.cz Pokud jste dostali chuť na opravdový poklad lesa, prohlédněte si tento recept s postupem na pravý jelení guláš! Rychlá večeře: Plněné brambory šunkou a sýrem mezi žebry s dipem z bílého jogurtu10.září » Cooky.cz Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na plněné brambory nakrojené do vějíře a naplněné šunkou a sýrem mezi jejich žebry. K nakrojení doporučuji použít špejli, kterou bramboru propíchneme v jedné třetině podélně a krájíme. Makový závin se švestkami: Kynutý, ale nekynutý. Závin, co klame tělem a stihnete z těsta ještě buchty10.září » Cooky.cz Rychlé těsto a k tomu švestky a mák. Takhle vznikne rychlý makovo-švestkový závin. A protože vám zbyde čas, můžete upéct ještě švestkové buchty. Klasický španělák podávaný s houskovým knedlíkem aneb česká klasika s rodokmenem10.září » Cooky.cz Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto českou klasiku s rodokmenem a připravte dle přesného postupu španělského ptáčka. Uvidíte, že chutná skvěle. Jemné a křupavé pivní housky s nivou podle Josefa Maršálka10.září » Cooky.cz Už vás nebaví kupované pečivo? Vyzkoušejte pivní housky, které kromě piva navíc obsahují i nivu a celozrnnou mouku. Akční letáky týdne od 10. 9.: XXL kuřecí řízky, značkové máslo za 49,90 Kč, vejce pod stovku a vepřová plec za 79,90 Kč10.září » KupiMagazín.cz Prohlédněte si akční letáky týdne od 10. 9., ve kterých na vás čekají slevy z obchodů Albert, BILLA, Kaufland, Lidl, PENNY a Tesco. Najdete v nich výhodné ceny masa, másla, sladkostí i drogerie. Zjistěte, kde na vás čekají speciality ze španělského … Kynuté těsto bude nadýchané a jemné jako nikdy předtím. Klíčem jsou žloutky a hustý jogurt8.září » KupiMagazín.cz Chcete těsto, které bude dokonale nakynuté, jemné a chuťově neodolatelné? Tajemství úspěchu spočívá v přidání jediné nenápadné ingredience, kterou máte možná už teď doma. Pojďme se podívat, co to je a jak ji správně použít. |
|