|
Vztahuje se k |
Robin Nguyen hledá nejlepší větrník v Praze: Kdo zvládl karamelový krém i nostalgii dokonale?15:02 » Apetitonline.cz Kdo by odolal jemnému těstu, vrstvám krému a lesklé karamelové glazuře? Větrník je česká cukrářská ikona, která přežila všechny trendy od cupcakeů po makronky. Jenže kde v Praze dnes ochutnáte ten opravdu nejlepší? Robin Nguyen si dal za úkol zjisti… StarDance Brno: Kubelková bez trémy a konec cukráře Maršálka!13.října » Aha! Sobota se v Brně proměnila v taneční jízdu plnou emocí, humoru i dojemných momentů. Třetí zastávka StarDance Tour naplnila tamní halu do posledního místa a tančící hvězdy se shodly – brněnské publikum je výjimečné! Marné čekání Lucie Vondráčkové: Laso ze StarDance nepřišlo, tak si poradila sama!11.října » stars24.cz Česko žije na podzim historicky první StarDance Tour, v jejímž rámci se na parket vrátily hvězdy dosavadních řad televizní show. Lucie Vondráčková ale na další laso od České televize čekala marně. Její fanoušci ale dostali jasný důkaz o tom, že na t… „Do jaké cukrárny bych ráda dodávala zákusky? Ideálně do svojí,“ sdílela s námi Tereza Olbrichtová svůj sen10.října » Apetitonline.cz Co vás napadne jako první, když se řekne: Peče celá země, Pískej konec a Sladká trojka? Ano, máte pravdu, sladkou televizní show, gastrodetektivku a výzvu Apetitu spojuje Tereza Olbrichtová. Žena, která má nakažlivou energii a kterou jsme samozřejmě… Akční letáky týdne od 8. 10.: Vepřová plec 79,90 Kč, XXL kuřecí prsa, máslo za 29,95 Kč a Milka i Nutella v mega slevách9.října » KupiMagazín.cz Akční letáky týdne přinášejí od 8. 10. pořádnou nálož slev. V obchodech Albert, BILLA, Kaufland, Lidl, PENNY a Tesco se těšte na levnější maso, mléčné výrobky i sladkosti, ale i sortiment na Dušičky či dobroty pro Halloween. Kdo už myslí na vánoční … Jak povzbudit imunitu podle Josefa Maršálka: Kimči pro milovníky Asie nebo kysané zelí pro klasiky7.října » Lifee.cz Cukrář Josef Maršálek nedá s příchodem podzimu dopustit na generacemi prověřenou potravinu, která má prokazatelné zdravotní benefity a dokáže povzbudit imunitu. Ve své nové knize Sklizeň popisuje výrobu tradičního korejského kimči, ale také klasické… Gourmet Academy slaví 10 let: Jeden příběh. Milion chutí.7.října » Pro-miminka.cz Deset let chutí, zážitků a setkávání. Deset let, během nichž se z nápadu na prémiovou školu vaření zrodila značka, která dnes patří k nejvýznamnějším kulinárním adresám v Česku. Gourmet Academy při Potten & Pannen – Staněk oslavuje své první kulaté … Uskladněte jablka, aby vydržela čerstvá celou zimu. Účinnou metodou je použití nádoby s vodou6.října » KupiMagazín.cz Jablka patří k nejoblíbenějšímu sezónnímu ovoci u nás. Milujeme jejich šťavnatost a lahodnou chuť. Není divu, že si jich často děláme zásoby i na zimu. Víte, jaké jsou správné podmínky pro skladování jablek, abyste jejich výhod užívali co nejdéle? M… Josef Maršálek: Pečení je emoce. Rozhovor o radosti, tradici a dobrých ingrediencích6.října » Apetitonline.cz Když si Josef Maršálek promne ruce, tušíte, že se dočkáte něčeho opravdu dobrého. Co se v jejich rodinné pekárně prodává nejvíce? Na co si zajde raději do cukrárny, než by pekl doma? A co je jeho cukrářský rituál? Zeptali jsme se – a slavný pekař s … Z Paříže do Brestu a zpátky. Cesta francouzského věnečku od cyklistů do nejlepších cukráren Evropy3.října » Apetitonline.cz Nadýchané odpalované těsto, jemný krém s lískovými oříšky a elegantní tvar, který vypadá jako miniaturní cyklistický ráfek. Ne, nezbláznili jsme se! Věneček Paris–Brest je totiž dezert s příběhem, který vznikl na počest jednoho z prvních cyklistický… Gourmet Academy slaví 10 let: Jeden příběh. Milion chutí!3.října » Tojesenzace.cz Deset let chutí, zážitků a setkávání. Deset let, během nichž se z nápadu na prémiovou školu vaření zrodila značka, která The post Gourmet Academy slaví 10 let: Jeden příběh. Milion chutí! first appeared on Tojesenzace.cz . |
|