15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Pavla Vomastková

Vztahuje se k

Květákové muffiny se sýrem cottage

4.prosince » Vím, co jím
Květák se v našich jídelníčcích těší stále vysoké oblibě, a to je rozhodně dobře. Méně už ale potěší, že nejčastěji končí na talíři smažený. Co to tentokrát zkusit jinak? Květákové muffiny vás překvapí svou jemnou chutí i jednoduchou přípravou.

Thajské červené curry

30.října » Vím, co jím
Nechte se unést exotickými vůněmi Thajska přímo ve vaší kuchyni! Toto červené curry představuje dokonalou harmonii chutí a zdravých ingrediencí. Kombinace libového kuřecího masa s pestrobarevnou zeleninou a aromatickým kokosovým mlékem vytváří lehký…

Jemná paštika z hlívy

23.října » Vím, co jím
Hlíva ústřičná patří bezesporu mezi nejoblíbenější houby. Nabízí celou řadu zdravotních benefitů a v kuchyni má široké využití. Právě v období nachlazení a chřipek může být cenným pomocníkem při posilování imunity. Zkoušeli jste z ní připravit třeba…

Karbanátky z červené řepy

18.září » Vím, co jím
Červená řepa je typickou podzimní zeleninou, která vám při správném skladování vydrží velmi dlouho. Pokud se ji rozhodnete zařadit do jídelníčku, vězte, že potěšíte nejen své chuťové buňky, ale i zdraví, protože tato kořenová zelenina je zdrojem mno…

Quiche se šunkou, červenou cibulí a rajčaty

29.května » Vím, co jím
Quiche je oblíbený francouzský slaný koláč. Jeho základ je jedinečným spojením křehkého těsta a lahodné smetanovo-vaječné náplně, do které se přidávají další ingredience - rajčata, sýr, cibule, špenát nebo slanina. Vyzkoušejte odlehčenou verzi téhle…

Jablečný koláč s tvarohem

22.května » Vím, co jím
Jablka patří k celosvětově nejoblíbenějším druhům ovoce. Nejen, že jsou velmi zdravá (dokonce existuje anglické rčení, které říká: An apple a day keeps the doctor away - Jablko denně zahání doktora), ale jsou také ideální ingrediencí do koláčů a jin…

Cottage bábovičky s příchutí nivy

10.dubna » Vím, co jím
Hledáte recept na plnohodnotnou, zdravou svačinku, která je zároveň vhodná na cesty? Tak jste ho právě našli. Tyto bábovičky vás zaujmou nejen svým roztomilým vzhledem, ale také lákavými barvami a famózní chutí.

Hravý salát s domácím ořechovo-rukolovým pestem

3.dubna » Vím, co jím
Oživte svůj jarní jídelníček hravým salátem, v němž se skloubí chuť a svěžest zdravých ingrediencí, jako jsou ledový salát, mango, jablko, fazole, rukola či lískové ořechy. Každá z nich přináší do salátu své jedinečné benefity a dohromady tvoří doko…

Hot cross buns po česku

27.března » Vím, co jím
Hot cross buns jsou tradiční anglické buchtičky, které se – podobně jako u nás mazanec – pečou především o Velikonocích. Pojďte si s námi upéct tuto kořením vonící pochoutku ve zdravější formě, zdobenou tvarohem a meruňkovou marmeládou.

Rýžovo-tvarohové tyčinky s kokosem a višněmi

20.března » Vím, co jím
Dochází vám nápady na zdravé, chutné a rychlé svačinky? Máme pro vás recept, který si zamilujete nejen vy, ale také vaše děti. Díky této lahodné tyčince doplníte nejen energii, ale také důležité živiny, jako jsou bílkoviny, sacharidy, tuky a vláknin…

Detoxikační polévka v thajském stylu

6.března » Vím, co jím
Plná zeleniny, kuřecího masa, koření a především chutí. Taková je tato detoxikační polévka, ideální do předjarního období. Ukrývá v sobě řadu protizánětlivých surovin, od kurkumy přes zázvor až po česnek a kajenský pepř. Jemnou tečku na závěr pak do…

Ovesné smoothie s banánem

7.února » Vím, co jím
Hledáte tip na chutnou snídani nebo svačinu po tréninku? Pak pro vás máme skvělý recept na smoothie, které je bohaté na bílkoviny a vlákninu, takže vás perfektně zasytí a navíc chutná jako ovesná sušenka s banánem!

Tato informační stránka o Pavla Vomastková zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Pavla Vomastková" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes