Soňa Hermanová |
Vztahuje se k |
V soutěži MENDELU Ph.D. talent uspělo pět studujících28.března » iBrno Brno, 28. března 2024 - Třetí ročník soutěže MENDELU Ph.D. talent o doplňková talentová stipendia pro studenty a studentky doktorských studijních programů zná své vítěze. Deset talentovaných studujících postoupilo do druhého kola soutěže MENDELU Ph.… Pomocí bílkovin, lipidů a dalších látek umíme vyrobit jedlý obal, popisuje chemička Hermanová21.srpna » Český rozhlas Řešením ekologických i ekonomických problémů spojených s obaly u potravin jsou jedlé obaly. Jaké jsou jejich výhody a jaké překážky jim brání v uvedení na trh, vysvětluje ve Studiu Leonardo Soňa Hermanová z Ústavu technologie potravin Agronomické fa… Pomocí bílkovin, lipidů a dalších látek umíme vyrobit jedlý obal, popisuje chemička Hermanová21.srpna » Český rozhlas Plus Řešením ekologických i ekonomických problémů spojených s obaly u potravin jsou jedlé obaly. Jaké jsou jejich výhody a jaké překážky jim brání v uvedení na trh? Vědci vyvíjí jedlé obaly na potraviny18.května » Asociace soukromého zemědělstv Na obaly, které se dají sníst společně s potravinou, se zaměřili vědci z Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Aktuálně vyvíjí jedlé balení na bázi bílkovin, které má charakter pružné kuchyňské fólie. Variant je ale vícero. Obaly mohou bý… V Brně vyvíjejí jedlé obaly na potraviny: Jsou tekuté nebo ve spreji15.května » Blesk.cz Na obaly, které se dají sníst společně s jídlem, se zaměřili vědci z Mendelovy univerzity v Brně. Vyvíjejí tam jedlá balení na bázi bílkovin, které jsou podobná pružné kuchyňské fólii. Vědci vyvíjí jedlé obaly na potraviny12.května » Agris Na obaly, které se dají sníst společně s potravinou, se zaměřili vědci z Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Aktuálně vyvíjí jedlé balení na bázi bílkovin, které má charakter pružné kuchyňské fólie. Vědci vyvíjí jedlé obaly na potravin11.května » Foodnet |
|