Lubomír Javůrek |
Vztahuje se k |
Servis šumivého vína10.října » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku servis nápojů – podávání vín. Video zachycuje názorně krok po kroku nový způsob servisu šumivého vína. Pomůcka se používá při výkladu j… Písničkou Kdo mi co dá připomínáme narozeniny frontmana Bokomary Lubomíra Javůrka4.října » ČRo Ostrava Písničkář, zpěvák, kytarista, textař a skladatel. To všechno je Lubomír Javůrek, frontman folkové legendy Bokomara, která zanechala v tuzemském folku nesmazatelnou stopu. Servis bílého vína23.září » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku servis nápojů – podávání vín. Video zachycuje názorně nový způsob servisu bílého vína. Pomůcka se používá při výkladu jako výuková podp… Servis červeného ležícího vína9.září » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku servis nápojů – podávání vín. Video zachycuje názorně krok po kroku nový způsob servisu červeného ležícího vína. Pomůcka se používá při… Servis červeného stojícího vína21.srpna » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku servis nápojů – podávání vín. Video zachycuje názorně krok po kroku nový způsob servisu červeného stojícího vína. Pomůcka se používá př… Linecké cukroví29.května » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku vánoční pečivo, výrobky na téma linecké těsto. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy možné variace lineckého pečiva. P… Krájení cibule19.dubna » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku základy krájení, krájení cibule. Video zachycuje techniku krájení cibule a různé řezy. Pomůcka se používá při výkladu a jako výuková p… Špagety s omáčkou z pečených dýní25.března » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku sezónní kuchyně, výrobky na téma podzim/dýně. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy možné variace špaget s omáčkou z p… Karlovarský knedlík25.března » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku přílohy, výrobky na téma přílohy z mouky. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy možné variace karlovarského knedlíku. … Kuřecí steak supreme7.prosince » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku minutková kuchyně, výrobky na téma drůbež. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy kuřecího steaku supreme včetně bourán… Čokoládová pěna25.srpna » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku dezerty, výrobky na téma pěny/mousse. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy možné variace čokoládové pěny (mousse au c… Steak z hovězí svíčkové filet mignon se smetanovou omáčkou s krémovými žampiony18.července » Metodický portál RVP Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku hovězí maso, výrobky na téma minutky / steaková úprava masa. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy možné variace hověz… |
|