Petr Kvapil |
Vztahuje se k |
Test potravin: Jaké hodnocení si vysloužily kečupy?25.dubna » Vím, co jím Kečupy patří mezi oblíbené potraviny, a to nejen u dětí. Přesto na ně často hledíme tak trochu „skrz prsty“ jako na průmyslově zpracované potraviny, které kromě rajčat obsahují množství přídatných látek. Proto jsme se kečupům podívali na zoubek v na… Barvu očí nebo štíhlou postavu. Co dalšího..23.dubna » Vím, co jím Určuje naši povahu, sportovní talent, vzhled i sklon k určitým nemocem. Lidský genom nás formuje od početí a dává nám specifické predispozice, které nás pak provázejí celým životem. Pojďme si společně fascinující obor genetiky připomenout v rámci Me… Zdravá volba nebo nutriční past? Ořechová másla..22.dubna » Vím, co jím Ořechová másla jsou dnes velmi populární ingrediencí, která nechybí téměř v žádné moderní kuchyni. Na poptávku totiž pružně zareagovali výrobci potravin a díky tomu je aktuální nabídka opravdu rozmanitá. Proto jsme se na ořechová másla detailně zamě… Pojišťovnám se vracejí přeplatky za léky. Lidé zapomínají hlásit důležité změny20.dubna » Deník.cz Jarní počasí láká na chaty či chalupy, kde tráví část roku i někteří důchodci. Jiní lidé jsou zase dlouhodobě hospitalizováni či se přestěhují. Další najdou útočiště v domově pro seniory. V případě, že nemají běžný účet, je důležité, aby změnu adres… Viry a bakterie, které mohou útočit na náš mozek18.dubna » Vím, co jím Bakterie, viry a další mikroorganismy jsou běžnou součástí našich životů. Zatímco některé jsou neškodné, jiné mohou způsobovat závažná onemocnění. Zvláště ty, které napadají nervový systém, představují značné nebezpečí a mohou výrazně ovlivnit každo… Sladký nákyp z quinoy s ovocem17.dubna » Vím, co jím Vyzkoušejte sladký nákyp, tentokrát s quinoou. Podobně jako rýže je quinoa v kuchyni velmi univerzální, protože se chuťově dobře přizpůsobí ostatním ingrediencím. Jak začít s běháním a užít si každý krok16.dubna » Vím, co jím Běhání se dlouhodobě těší velké popularitě a není divu. Je to jednoduchý a dostupný způsob pohybu. I když může být jeho začátek bolestivý, nezoufejte. Pokud jste právě i vy rozhodli, že se k současnému trendu běžců připojíte, máme pro vás několik už… Řešení těhotenských nevolností15.dubna » Vím, co jím Těhotenství by mělo být ideálně krásným obdobím naplněným těšením se na miminko. Bohužel ale řada žen v těhotenství bojuje se zdravotními obtížemi, které jim tuto životní etapu znesnadňují. Některé ženy dlouho ani neví, že jsou těhotné, jiné si proj… Exotika na talíři: Avokádo - odrůdy, správný..12.dubna » Vím, co jím Avokádo, ovoce které zdobí pokrmy a škádlí chuťové pohárky konzumentů po celém světě. Jeho pověst jako superpotraviny roste každým rokem, ať už je podáváno v guacamole, s bruschettou nebo v sushi. Co o něm vlastně víme? Cottage bábovičky s příchutí nivy10.dubna » Vím, co jím Hledáte recept na plnohodnotnou, zdravou svačinku, která je zároveň vhodná na cesty? Tak jste ho právě našli. Tyto bábovičky vás zaujmou nejen svým roztomilým vzhledem, ale také lákavými barvami a famózní chutí. 5 účinných cviků, aby záda nebolela9.dubna » Vím, co jím Bolest zad patří k nejrozšířenějším zdravotním problémům. Na vině může být dlouhodobé sezení u počítače, nedostatek pohybu i nesprávné držení těla a přetěžování páteře. A tak dnes nejsou výjimkou třicátníci a mladší, kteří se s bolavými zády potýkaj… První jarní bylinky na očistu, proti únavě i pro..8.dubna » Vím, co jím Venku se konečně objevily první jarní bylinky. Probuzené po zimě mají pořádnou sílu a jsou plné vitamínů, minerálů a dalších cenných látek. Po zimě dokáží dostat naše tělo opět do formy a dodat mu vše, co mu chybí. Nenechte se mýlit, že jsou mnohé z… |
|