Markéta Palánová |
Vztahuje se k |
ČESKÁ REPUBLIKA: KLASA slaví dvacetiny, nadělila si přes dvacet nově oceněných výrobků27.ledna » Za krásnější Vimperk Logem KLASA jsou kvalitní výrobky označovány již od roku 2003. Nově mohou označení nést například pětice mléčných výrobků z mlékárny Čerstvě nadojeno s. r. o., na vitamin B3 a železo bohatá červená cibule z Všestar nebo sladké kanadské borůvky z Far… Znojemští podnikatelé zažili žně na dvou frontách24.října » Znojemský týden Nebývale vysoký počet ocenění Spokojený zákazník Jihomoravského kraje získaly v dvacátém prvním ročníku této soutěže firmy a podnikatelé z našeho regionu. Je jich rovná polovina [...] Sýr k vínu? Na Moravě vyrábí rovnou sýr máčený ve víně28.března » Vitalia.cz Manželé Palánovi provozují rodinnou Sýrárnu Jezeřany-Maršovice poblíž Brna. Jejich delikatesy již čtyři roky po sobě získávají cenu Regionální potravina. Známka kvality putovala i k jejich zrajícímu kozímu sýru Cabra al vino, který se máčí v červené… Objevte kozí sýr máčený v červeném víně z jižní Moravy25.listopadu » Tojesenzace.cz Hospodařit chtěl vždycky. Ale za to, že vyrábí se svou ženou jedinečné sýry z kozího mléka, vděčí zajímavé souhře náhod. Mluvíme Pomazánka z kozího sýru29.června » Žena-in.cz Jak si představujete lehkou snídani, svačinu nebo večeři? Třeba jako krajíc křupavého chleba namazaný čerstvě připravenou pomazánkou z kozího sýra a posypaný krájenými ředkvičkami s jarní cibulkou? S chutí do toho! Stačí vám k tomu jenom pár surovin. Regionální potravina roku: uspěla Kdoulová vejmrda či Slamáček23.června » Blanenský deník Sýr vyrobený z neodstředěného kozího mléka vlastní produkce z rodinné sýrárny v Jezeřanech - Maršovicích na Znojemsku uspěl v soutěžích Regionální potravina Jihomoravského kraje a Zlatá Chuť jižní Moravy. Ocenění získal v kategorii ostatních mléčnýc… Zpříjemněte si proměnlivé počasí recepty z regionů7.června » Tojesenzace.cz Čím si můžeme zpestřit naprosto všední dny? Třeba nevšedními pokrmy z dílny lokálních dodavatelů, kteří do své práce vtiskávají svou vášeň Tip na jarní pomazánku z kozího sýra6.května » Bydlet.cz Jak si představujete typicky jarní snídani, svačinu nebo večeři? Třeba jako krajíc křupavého chleba namazaný čerstvě připravenou pomazánkou z kozího sýra a posypaný krájenými ředkvičkami s jarní cibulkou? S chutí do toho! Stačí vám k tomu jenom pár … V Jezeřanech založil farmu a vyrábí oceňované sýry31.srpna » ČeskéNoviny.cz Jezeřany-Maršovice (Brněnsko) - Tomáš Palán chtěl být vždycky zemědělec, ale rodiče viděli jeho budoucnost v počítačích. A tak až po maturitě se postupně dostal k tomu, co ho bavilo... |
|