|
Vztahuje se k |
Nově vysazený bio kapr z jižních Čech míří před Vánoci do vybraných pražských restaurací14:41 » Rybářský rozcestník Alma, U Kalendů, Štangl a Vallmo. Čtveřice pražských podniků zařazuje do svých svátečních menu kapra z nového biochovu společnosti Essox, který vznikl v táborské rybníkářské oblasti. První biokapři se na talířích hostů objeví od 24. listopadu a nabí… Čtvrtý pop-up Párování od KRO propojí grilování a vinobraní11.srpna » ProtiŠedi.cz Srpnový díl letního pop-upu s názvem Párování, který probíhá přes léto v KRO Vršovice, bude ve znamení vinobraní a grilování. Návštěvníci budou moci ochutnat speciály pod taktovkou Big Smokers v rámci jejich BBQ TOUR, čerstvý burčák a víno z Alma… Změny v úhradách výplní od roku 2026 - World Dental Congress 2026 bude v Praze13.června » Metro Praha 13. června 2025 (PROTEXT) - Česká stomatologická komora (ČSK) si dovoluje informovat média o tiskové konferenci, která proběhla 12. 6. 2025, v konferenčních prostorách Alma Prague na téma Změny v úhradách výplní od roku 2026 a WDC 2026 v Praze. Změny v úhradách výplní od roku 2026 - World Dental Congress 2026 bude v Praze13.června » Protext Praha 13. června 2025 (PROTEXT) - Česká stomatologická komora (ČSK) si dovoluje informovat média o tiskové konferenci, která proběhla 12. 6. 2025, v konferenčních prostorách Alma Prague na téma Změny v úhradách výplní od roku 2026 a WDC 2026 v Praze… Streetfood a víno: Bistro KRO startuje novou letní pop-up sérii Párování28.května » ProtiŠedi.cz Bistro KRO ve Vršovicích přichází s novou letní sérií pop-upů, která propojí víno, street food a hudbu. V rámci Párování dorazí každý měsíc jiný spřátelený kuchař, který představí zábavný streetfood, a doplní jej lokální vinař se svou produkcí. Veče… Food kritiku v digitálním věku prozkoumá třetí edice konference AlmaTalks23.dubna » Heroine.cz AlmaTalks je inspirativní přednáškový a debatní formát propojující svět gastronomie s aktuálními otázkami. 28. 4. se v gastronomickém konceptu Alma Prague odehraje už třetí díl věnovaný food kritice. AlmaTalks: Kritika na talíři – kam směřuje food žurnalistika v době sociálních sítí?10.dubna » Two Gentlemen Třetí edice inspirativní konference AlmaTalks se uskuteční 28. dubna v prostorách Alma Prague a zaměří se na aktuální téma food kritiky a gastronomické žurnalistiky. Tentokrát půjde o diskuzi nejen o jídle, ale i o tom, kdo a jak o něm mluví – a co … AlmaTalks #3: Kritika na talíři – kam směřuje food žurnalistika v době sociálních sítí?9.dubna » FeedIT.cz Praha, 9. dubna 2025 – Třetí edice inspirativní konference AlmaTalks se uskuteční 28. dubna v prostorách Alma Prague a zaměří se na aktuální téma food kritiky a gastronomické žurnalistiky. Tentokrát půjde o … Continue reading AlmaTalks #3: Kritika n… Kam směřuje psaní o gastru? Na nelehkou otázku odpoví Alma Talk7.dubna » Forbes Má dnes ještě cenu psát o jídle? A pokud ano, jakým způsobem? Na tyto otázky odpoví debata, kterou pořádá restaurace Alma Prague a Forbes Life je jejím mediálním partnerem. The post Kam směřuje psaní o gastru? Na nelehkou otázku odpoví Alma Talk app… Největší Kro Kitchen bude v Libni. Je to pro nás rok hada, říká spolumajitel Václavík22.března » Forbes Čtyři roky, stovky obědů a snídaní – a nakonec odchod. Oblíbený prostor KRO v Karlíně mění majitele. Místo grilovaných kuřat, vegetariánských dobrot a koktejlů bude v blízkosti stanice metra Gemuse Kebab. A podnik Vojtěcha Václavíka se přesouvá do L… |
|