Pavel Brichzin |
Vztahuje se k |
Kávová omáčka – delikátní parťák k hovězímu steaku podle receptu z restaurace Kantýna15.července » Fresh iPrima Silná chuť kávy a hovězího steaku? Ano, to jde dohromady! Intenzivní chuť a hedvábná textura kávové omáčky skvěle doprovodí hovězí maso připravené na grilu. Zkuste ji podle receptu zástupce šéfkuchaře Pavla Brichzina z restaurace Kantýna. POZVÁNKA - POZNEJ SVÉHO FARMÁŘE1.dubna » Dačice Poznej svého farmáře je série farmářských trhů s bohatým programem pro celou rodinu, které mají za cíl propojit menší a střední farmáře s jejich potenciálními spotřebiteli. VIDEO: Jak griluje mistr? Žáci měli před létem netradiční vyučová...27.června » E-ÚSTÍ.CZ „Zkusili jsme si udělat nějaký tatarák, ukážeme si grilování steaků na grilu na uhlí, tak na pánvičce," přibližuje šéfkuchař restaurace Čestr Pavel Brichzin. Kromě masa se žáci seznámili i s dalšími kvalitními surovinami. „Hranolky se smaží na... VIDEO: Jak griluje mistr? Žáci měli před létem netradiční vyučování27.června » e-mostecko.cz Roudnice nad Labem - Jak grilovat podle šéfkuchaře vyhlášené restaurace a jak při přípravě pokrmů vybírat kvalitní české suroviny. To se dozvěděli žáci Střední odborné školy a středního odborného učiliště v Roudnici nad Labem. Budoucí kuchaře a číšn… Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie1.prosince » RadioWave Pokud patříte mezi milovníky kvalitně zpracovaného masa, bude se vám hodit nové doporučení pekařky a foodblogerky Juliany Fischerové Maškrnice. Ta pro vás tentokrát vybrala pražskou restauraci Čestr na Legerově ulici. Maso zde pečou na nízké teploty… Hlavně rychle sníst a žádné hranolky s sebou. Jak na fine dining z výdejového okénka25.října » Forbes Které potěšení omezené současným nouzovým stavem postrádáte nejvíc? Návštěva restaurace by se pravděpodobně na tomto žebříčku umístila poměrně vysoko. Jídlo s sebou je jedním ze způsobů, jakým se teď můžeme rozmazlovat a zároveň tím podpořit svůj ob… Znovuotevřená restaurace Čestr15.října » iLuxus.cz Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání nové generace kuchařů – to je obnovená restaurace Čestr v nové budově Státní opery. Pavel Brichzin, Ondřej Jež a celý … |
|