15
new stories - click to show

Tomáš Karpíšek

Related to

Manželka Tomáše Karpíška si otevřela vlastní bistro Bjukitchen. Chci dělat nejlepší saláty v Praze, říká

6.May » Lidovky.cz
Tohle je teprve začátek, hlásí Bára Karpíšková (33) alias Bjukitchen ve svém nově otevřeném podniku v centru Prahy. V místě, kde dlouhá léta fungovala tmavá prodejna pizzy a tureckého kebabu, dnes najdete sympatickou výrobnu křupavé granoly, výživný…

Taste of Prague + PG foodies = Šodó bistro. Známí blogeři otevřou společný podnik

17.August » Forbes
Chcete si otevřít bistro? Navzdory pesimistickým prognózám to vypadá, že teď je ten čas. Svůj podnik si po Bjukitchen otevírají také známí foodbloggeři. The post Taste of Prague + PG foodies = Šodó bistro. Známí blogeři otevřou společný podnik appea…

Steak jako luxus. Ceny ale neporostou donekonečna, říká Tomáš Karpíšek

1.June » Forbes
Bude vegetariánství jedinou možnou odpovědí na zvyšující se ceny masa? Vepřové, drůbeží i hovězí na evropské burze skokově roste. Důvodem je nejen válka na Ukrajině, ale také zvýšení cen krmiva, energií i pohonných hmot. Už před rokem prorokoval res…

Poklad v plechovce. Proč jsou sardinky nový kaviár?

10.April » Forbes
Nad rybičkami v oleji se můžete ošklíbat jak chcete. Že se ale právě dostávají na výsluní gastronomie má svůj důvod. Oceňují je totiž zahraniční i lokální fajnšmekři. Podle některých, jako je šéf skupiny Ambiente Tomáš Karpíšek, sardinky dokonce zra…

Navštívili jsme nový Lokál v Praze. Je nejmenší, výčep vysune až na ulici a navazuje na tradici z 19. století

3.January » CzechCrunch
Pokud jste během silvestrovské procházky centrem Prahy zavítali do Vodičkovy ulice poblíž Václavského náměstí, patrně jste na rohu s ulicí V Jámě spatřili početný hlouček lidí vychutnávajících si lahodný plzeňský mok. Právě tam totiž na přelomu roku…

Podskalské blaho. U Kalendů vítají první hosty, lákají i na grundle

9.December » Forbes
Není to nic okázalého, ale něco na tom je. Takhle shrnuje Studio Najbrt typografickou grotesku tvarem připomínající půllitr či pecen chleba a k tomu stupně potřebné k jejich upečení a uvaření. Tvoří vizuální identitu nové restaurace s pekárnou U Kal…

Možnost dalšího lockdownu mě trochu děsí, ale jsme připraveni, tvrdí šéf Ambiente

22.October » Forbes
Ještě před pár dny analyzoval Tomáš Karpíšek se svým týmem situaci kolem covid-19 tak, že zvyšující se počet nakažených sice možná omezí cestovní ruch v Praze, což se odrazí na tržbách, ale podniky se určitě zavírat nebudou. Nyní už si tím šéf gastr…

Na pivu s Karpíškem. Ambiente otevírá pivnici plnou českých ležáků

14.September » Forbes
U ležáků budete stát. Nebo si pro ně aspoň budete muset dojít, poněvadž podnik je bez obsluhy. U mistra výčepního si vyberete rovnou z šesti tuzemských ležáků, které budou za jednotnou cenu čepovány z šesti kohoutů unikátního výčepu. Perfektní ošetř…

Další lokály ve městě. Ambiente se rozrůstá o nové restaurace

2.September » Forbes
Podnikatel Tomáš Karpíšek se momentálně rozhodl vsadit na pivo a klasickou českou kuchyni. Alespoň soudě podle nových podniků, které jeho Ambiente otevírá. K oblíbeným Lokálům, Čestru, Kantýně, café Savoy či Pizza Nuova přibude ještě hospoda U Kalen…

Musíme zdražit, ale otevřeme nové podniky, říká Karpíšek z Ambiente

27.May » Forbes
Je tomu o něco více než rok, co Tomáš Karpíšek poslal společně se Zdeňkem Pohlreichem, Janem Punčochářem a dalšími členy gastronomické špičky otevřený dopis české vládě. Stěžoval si v něm a popisoval, jak protiepidemická opatření ohrožují na existen…
Oldřich Sahajdák - Český kuchař

Tato informační stránka o Tomáš Karpíšek zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Tomáš Karpíšek" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2023 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes