Tomáš Karpíšek

Related to

Poctivá laskonka a dobrá káva. Znovuotevřená cukrárna Myšák chce naučit lidi snídat sladké

6.June » Lidovky.cz
Pražská cukrárna Myšák po půlroční pauze znovu otevřela své první patro. I s novým šéfcukrářem. Tím se stal Lukáš Pohl (37), bývalá tvář cukrařiny v Café Savoy i v michelinské La Degustation. Po sedmi letech se vrátil z kulinářské štace po New Yor...

Pivní odysea

11.April » Finmag
Právě dnes vychází nový Finmag. Načepujeme vám při té příležitosti ochutnávku z titulního rozhovoru se sládkem Adamem Matuškou a výčepním Lukášem Svobodou. Běžné pivovary a pivní bary už je nebavily, tak zkusili rozjet něco jiného. A po pár měsící...

Pivní odysea

11.April » Heroine.cz
Právě dnes vychází nové číslo Finmagu, bratrského magazínu Heroiny. Na čepu je ochutnávka z titulního rozhovoru se sládkem Adamem Matuškou a výčepním Lukášem Svobodou. Běžné pivovary a pivní bary už je nebavily, tak zkusili rozjet něco jiného. Pár...

Základem jsou čerstvé suroviny, jinak to nejde, říká Karpíšek

31.March » Lidovky.cz
Klíčem pro kvalitní kuchyni jsou podle kuchařů z pražské michelinské restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise čerstvé suroviny. Podnik letos obhájil jednu michelinskou hvězdu stejně jako další pražská restaurace Field. Hosty láká na osmichodová...

Michelin ukázal, že čeští kuchaři se více soustředí na svá ega, než na vaření, míní šéfkuchař

28.March » Lidovky.cz
Michelinskou hvězdu obhájily dvě pražské restaurace - La Degustation Boheme Burgeoise a Field. Pro koho je to zklamání? Proč hvězdu nedostala restaurace Paloma a nejsou šéfkuchaři až moc pohlceni sami sebou? Server Lidovky.cz se zeptal oceněných i...

Michelinská La Degustation: Základem jsou čerstvé suroviny

28.March » ČeskéNoviny.cz
Praha - Klíčem pro kvalitní kuchyni jsou podle kuchařů z pražské michelinské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise čerstvé suroviny. Podnik letos obhájil jednu michelinskou hvězdu...

Čechy do turistické vývařovny nedostanete, říkají restauratéři z Together Petřík a Kaplan

3.March » E15.cz
Začalo to před pěti lety restaurací Vinohradský parlament. Od té doby zažívá skupina Together Davida Petříka a Viktora Kaplana úspěchy s rozrůstající se sítí devíti podniků různého zaměření od české kuchyně přes mušle v Bruxxu nebo asijskou Sia po...

Čechy do turistické vývařovny nedostanete, říkají restauratéři Together Petřík a Kaplan

2.March » E15.cz
Začalo to před pěti lety restaurací Vinohradský parlament. Od té doby zažívá skupina Together Davida Petříka a Viktora Kaplana úspěchy s rozrůstající se sítí devíti podniků různého zaměření od české kuchyně přes mušle v Bruxxu nebo asijskou Sia po...

Večer s klavírem a kontrabasem

23.February » Plzeň.cz
Na Večer s klavírem a kontrabasem zve Dům hudby v Plzni v pondělí 25. února 2019. Od 19:30 zahrají na klavír Linda Coganová a na kontrabas Tomáš Karpíšek.

Endorfiny Zdeňka Pohlreicha: Baseball je chytrá hra, "nordic cuisine" peklo. Jsem úspěšný a jsem na to pyšný, říká gastroguru

7.January » iHNed.cz
V dalším díle videopořadu HN a Aktuálně.cz Endorfiny, prvním v novém roce, jsme pozvali Zdeňka Pohlreicha na baseball. Známý kuchař v minulosti v tomto sportu dokonce Československo reprezentoval a později v Austrálii také několik let působil jako...
Oldřich Sahajdák - Český kuchař

Tato informační stránka o Tomáš Karpíšek zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Tomáš Karpíšek" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2019 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes