|
Vztahuje se k |
Mixér: kulatá výročí v gastronomii, sezónní menu, humři nebo celodřevěná prodejna potravin9.září » Fresh iPrima Zase se nám nakupilo několik zajímavostí ze světa gastronomie, tak se na ně pojďme společně podívat. Tentokrát tu máme hned dvě výročí známých podniků, sezónní menu plné masa nebo také nově rostoucí prodejnu potravin, která bude komplet ze dřeva. Za… 30 let od založení prvního Ambiente: 4 miliony hostů ročně a ikonický smažák z Lokálu8.září » Apetitonline.cz „Žijte, bavte se, vychutnejte každé sousto na Vašem talíři, každý doušek z Vaší sklenky a buďte laskaví ke každému, koho potkáte.“ To stálo na jídelním lístku restaurace Ambiente The Living Restaurant, kterou otevřel před třiceti lety Tomáš Karpíšek… Ambiente je na trhu 30 let, chystá otevření dalších poboček8.září » MediaGuru K 30. výročí značky Ambiente se zaměstnanci sejdou 9. září. Zároveň se skupina připravuje na rozšíření sítě podniků, kdy do konce roku plánuje otevření čtyř nových provozů v Praze. Lokál i Café Savoy v úterý zavírají. Skupina Ambiente oslaví se zaměstnanci třicetiny5.září » E15.cz Před třiceti lety otevřela první restaurace Ambiente, ze které se pak vyvinul koncept o třiceti dalších různorodých podnicích. Všechny ty roky chce nyní skupina oslavit. V úterý 9. září se tak zavřou všechny Lokály, Café Savoy, cukrárna Myšák nebo ř… Česká kuchyně má manifest. Stvořil ho michelinem oceněný Sahajdák28.srpna » Forbes Manifest Nová česká chce vrátit tuzemské gastronomii lehkost, sebevědomí a kulturní význam – od fine diningu po školní jídelny. The post Česká kuchyně má manifest. Stvořil ho michelinem oceněný Sahajdák appeared first on Forbes . Kuře na paprice je hit, veverka na víně propadák, hlásí zavařovači z Ambiente a pouští se do nových jídel15.srpna » CzechCrunch V Jenči u Prahy uvaří dva kuchaři každý pracovní den na 1 200 porcí jídla a připraví 300 porcí sušeného masa. Nedávno si museli pořídit další sklad. Článek Kuře na paprice je hit, veverka na víně propadák, hlásí zavařovači z Ambiente a pouští se do … Ševčíkova akademie a festival nabídne i letos neopakovatelné hudební zážitky4.srpna » Plzeň.cz Ševčíkova akademie přivítá v Horažďovicích již po sedmé od 3. do 15. srpna 2025 mladé talenty i světové lektory a nabídne veřejnosti sedmnáct koncertů na jedinečných místech. Tématem letošního ročníku je Improvizace a svoboda. Zažijte neopakovatelné… Ševčíkova akademie a festival nabídne i letos neopakovatelné hudební zážitky31.července » Plzeň.cz Ševčíkova akademie přivítá v Horažďovicích již po sedmé od 3. do 15. srpna 2025 mladé talenty i světové lektory a nabídne veřejnosti sedmnáct koncertů na jedinečných místech. Tématem letošního ročníku je Improvizace a svoboda. Zažijte neopakovatelné… Ke stolu! Na obědě s Šárkou Hamanovou z Ambiente12.dubna » Forbes Už dvanáct let zásadně pomáhá utvářet obraz nejúspěšnějšího gastro řetězce v Česku. Šárka Hamanová přitom v Ambiente zažívá i složité momenty: jako když řešila kauzu „předražený rohlík v Esce“. The post Ke stolu! Na obědě s Šárkou Hamanovou z Ambien… Karpíšek se svými lidmi uvádí na trh agenturu A+Manual. Ta nabídne své služby i mimo gastro.23.ledna » FeedIT.cz Tomáš Karpíšek založil nejznámější gastrosíť v Česku. Provozuje 32 restaurací, bister, cukráren a vináren ve třech městech. Teď s marketéry, kteří mu už dlouhá léta pomáhali s komunikací, vytvořil marketingovou … Continue reading Karpíšek se svými l… Crème de la crème z Forbes Life. Těchto deset článků roku 2024 si musíte přečíst31.prosince » Forbes Mluvili jsme s oscarovým hercem Rushem, navštívili vilu zakladatele Zátiší i ukázali, jak se peče chleba v Esce. Těchto deset článků Forbes Life vám nesmí uniknout. Další Eska a hvězdný architekt. Jak novinky z Ambiente komentuje Tomáš Karpíšek?12.prosince » Forbes Oblíbená pekárna Eska otevře novou pobočku. Ambiente ale chystá také slovenskou restauraci a další novinky. Jaké? |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
|