15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Tomáš Karpíšek

Vztahuje se k

Do českých hospod české sklo! Ambiente pomohlo stvořit půllitry z křišťálu a teď je zkouší

13.prosince » CzechCrunch
Skupina Tomáše Karpíška se spojila s UMPRUM a sklárnou Bomma s ušlechtilým cílem – vrátit do českých hospod a restaurací pravý český křišťál. Článek Do českých hospod české sklo! Ambiente pomohlo stvořit půllitry z křišťálu a teď je zkouší se nejdří…

Karpíšek nás naučil, že kvalita není elitářství, říká architekt Brasileira v novém

5.prosince » Forbes
Ambiente po deseti letech kompletně proměnilo Brasileiro ve Slovanském domě v barevný, měkkými tvary pulzující prostor, kde se pražská architektura přirozeně setkává s brazilskou energií. The post Karpíšek nás naučil, že kvalita není elitářství, řík…

Akademie komorní hudby na jubilejním koncertě potvrdila, že se investice do mladých talentů vyplatí

21.listopadu » Opera PLUS
Český spolek pro komorní hudbu poskytl jeden ze svých večerů oslavě 10. výročí Akademie komorní hudby. Na pódiu Dvořákovy síně Rudolfina se ve středu 19. listopadu 2025 představily tři generace stipendistů akademie, kterou založil violoncellista Tom…

První chleby ztvrdly na kámen a hygiena přišla kvůli spáleninám, vzpomínají matadoři z Esky na její start

9.listopadu » CzechCrunch
Karlínská Eska má desáté narozeniny! Její chleba je vyhlášený nejen v Praze, cesta za ním ale nebyla bez problémů a za ty roky se změnil i sám podnik. Článek První chleby ztvrdly na kámen a hygiena přišla kvůli spáleninám, vzpomínají matadoři z Esky…

Michelinská „hospoda“ La Degustation má vlastní biografii. Stojí za ní i studio Najbrt

24.října » Forbes
Jak se z prodělečného byznysu stala michelinská restaurace? Příběh La Degustation Bohême Bourgeoise se v podání Blanky Datinské mění v dobrodružné vyprávění o proměně české gastro scény. The post Michelinská „hospoda“ La Degustation má vlastní biogr…

Mixér: kulatá výročí v gastronomii, sezónní menu, humři nebo celodřevěná prodejna potravin

9.září » Fresh iPrima
Zase se nám nakupilo několik zajímavostí ze světa gastronomie, tak se na ně pojďme společně podívat. Tentokrát tu máme hned dvě výročí známých podniků, sezónní menu plné masa nebo také nově rostoucí prodejnu potravin, která bude komplet ze dřeva. Za…

30 let od založení prvního Ambiente: 4 miliony hostů ročně a ikonický smažák z Lokálu

8.září » Apetitonline.cz
„Žijte, bavte se, vychutnejte každé sousto na Vašem talíři, každý doušek z Vaší sklenky a buďte laskaví ke každému, koho potkáte.“ To stálo na jídelním lístku restaurace Ambiente The Living Restaurant, kterou otevřel před třiceti lety Tomáš Karpíšek…

Ambiente je na trhu 30 let, chystá otevření dalších poboček

8.září » MediaGuru
K 30. výročí značky Ambiente se zaměstnanci sejdou 9. září. Zároveň se skupina připravuje na rozšíření sítě podniků, kdy do konce roku plánuje otevření čtyř nových provozů v Praze.

Lokál i Café Savoy v úterý zavírají. Skupina Ambiente oslaví se zaměstnanci třicetiny

5.září » E15.cz
Před třiceti lety otevřela první restaurace Ambiente, ze které se pak vyvinul koncept o třiceti dalších různorodých podnicích. Všechny ty roky chce nyní skupina oslavit. V úterý 9. září se tak zavřou všechny Lokály, Café Savoy, cukrárna Myšák nebo ř…

Česká kuchyně má manifest. Stvořil ho michelinem oceněný Sahajdák

28.srpna » Forbes
Manifest Nová česká chce vrátit tuzemské gastronomii lehkost, sebevědomí a kulturní význam – od fine diningu po školní jídelny. The post Česká kuchyně má manifest. Stvořil ho michelinem oceněný Sahajdák appeared first on Forbes .

Kuře na paprice je hit, veverka na víně propadák, hlásí zavařovači z Ambiente a pouští se do nových jídel

15.srpna » CzechCrunch
V Jenči u Prahy uvaří dva kuchaři každý pracovní den na 1 200 porcí jídla a připraví 300 porcí sušeného masa. Nedávno si museli pořídit další sklad. Článek Kuře na paprice je hit, veverka na víně propadák, hlásí zavařovači z Ambiente a pouští se do …

Ševčíkova akademie a festival nabídne i letos neopakovatelné hudební zážitky

4.srpna » Plzeň.cz
Ševčíkova akademie přivítá v Horažďovicích již po sedmé od 3. do 15. srpna 2025 mladé talenty i světové lektory a nabídne veřejnosti sedmnáct koncertů na jedinečných místech. Tématem letošního ročníku je Improvizace a svoboda. Zažijte neopakovatelné…
Oldřich Sahajdák - Český kuchař

Tato informační stránka o Tomáš Karpíšek zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Tomáš Karpíšek" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes