|
Vztahuje se k |
Ke stolu! Na obědě s Šárkou Hamanovou z Ambiente12.dubna » Forbes Už dvanáct let zásadně pomáhá utvářet obraz nejúspěšnějšího gastro řetězce v Česku. Šárka Hamanová přitom v Ambiente zažívá i složité momenty: jako když řešila kauzu „předražený rohlík v Esce“. The post Ke stolu! Na obědě s Šárkou Hamanovou z Ambien… Karpíšek se svými lidmi uvádí na trh agenturu A+Manual. Ta nabídne své služby i mimo gastro.23.ledna » FeedIT.cz Tomáš Karpíšek založil nejznámější gastrosíť v Česku. Provozuje 32 restaurací, bister, cukráren a vináren ve třech městech. Teď s marketéry, kteří mu už dlouhá léta pomáhali s komunikací, vytvořil marketingovou … Continue reading Karpíšek se svými l… Crème de la crème z Forbes Life. Těchto deset článků roku 2024 si musíte přečíst31.prosince » Forbes Mluvili jsme s oscarovým hercem Rushem, navštívili vilu zakladatele Zátiší i ukázali, jak se peče chleba v Esce. Těchto deset článků Forbes Life vám nesmí uniknout. Další Eska a hvězdný architekt. Jak novinky z Ambiente komentuje Tomáš Karpíšek?12.prosince » Forbes Oblíbená pekárna Eska otevře novou pobočku. Ambiente ale chystá také slovenskou restauraci a další novinky. Jaké? Ambiente spouští agenturu A+Manual, cílí i mimo gastro9.prosince » MediaGuru V rámci skupiny Ambiente vzniká nová komunikační agentura A+Manual, své služby nabídnout i značkám mimo gastro. Podává vyhlášený smažený sýr. S první strouhankou z regálu to nebude ono, říká šéfkuchař slovenské restaurace6.prosince » Deník N Na první pohled vypadá stejně jako většina svého druhu. Krusta je možná trochu světlejší, ale texturou připomíná klasický trojobal smaženého sýra. Po prvním zářezu se chvíli obávám, že sýr budu muset honit po talíři, protože ho dost vytéká. Jak ale … Péct chleba v Esce nebo dělat kremrole u Myšáka. Ambi tour je unikátní zážitek1.prosince » Forbes Navštívit šest podniků Tomáše Karpíška v jednom odpoledni? Žádný problém. Vyražte se s námi na gastro tour Zakus Ambiente. Kvalitní restaurace budou jen pro bohaté, rozevírající se nůžky se promítnou i do gastra, říká šéf sítě Ambiente4.října » Deník N Tomáš Karpíšek založil gastroskupinu, která se zaměřuje na moderní pojetí české kuchyně. V rámci Ambiente postupně vzniklo ve třech městech 32 restaurací, bister, cukráren či vináren. Přestože v konceptu některých z nich lze cítit i brazilské či ita… Odmítnout privilegia je nesmysl. O úspěch se ale snažím kvůli sobě, říká Bjukitchen5.května » Forbes Dvanáct milionů obratu za devět měsíců provozu i 588 omelet za měsíc. To je bistro Báry Karpíškové alias Bjukitchen. Jak se to všechno dá skloubit s mateřstvím i otřesy v osobním životě? Srdcovky šéfkuchařů: Jiří Šoura z Marie B. a jeho vepřové s jablkem a wasabi10.února » Forbes Podnik Marie B. loni vtrhl na fine diningovou scénu v Česku a s ním i vepřové s jablkem a wasabi, milované jídlo šéfkuchaře Jiřího Šoury. Jaký je jeho recept? Co si přejí šéfkuchaři nejlepších restaurací? Udržitelnost a podporu od hostů6.ledna » Forbes Jak by se měla změnit česká gastronomie v roce 2024? Odpovídají ti nejpovolanější: Zdeněk Pohlreich, Tomáš Karpíšek či Radek Kašpárek. V Lokálech prodají 400 smažáků denně. Podívali jsme se, jak vzniká ten řemeslný, za který dáte tři stovky12.prosince » CzechCrunch Smažák je v Lokálech jedno z nejoblíbenějších jídel, které nově najdete v řemeslné podobě. Před jeho ochutnáním jsme vyrazili na farmu, kde vzniká. Článek V Lokálech prodají 400 smažáků denně. Podívali jsme se, jak vzniká ten řemeslný, za který dáte… |
Oldřich Sahajdák
- Český kuchař
|