15
new stories - click to show

Tomáš Karpíšek

Related to

Odmítnout privilegia je nesmysl. O úspěch se ale snažím kvůli sobě, říká Bjukitchen

5.May » Forbes
Dvanáct milionů obratu za devět měsíců provozu i 588 omelet za měsíc. To je bistro Báry Karpíškové alias Bjukitchen. Jak se to všechno dá skloubit s mateřstvím i otřesy v osobním životě?

Srdcovky šéfkuchařů: Jiří Šoura z Marie B. a jeho vepřové s jablkem a wasabi

10.February » Forbes
Podnik Marie B. loni vtrhl na fine diningovou scénu v Česku a s ním i vepřové s jablkem a wasabi, milované jídlo šéfkuchaře Jiřího Šoury. Jaký je jeho recept?

Co si přejí šéfkuchaři nejlepších restaurací? Udržitelnost a podporu od hostů

6.January » Forbes
Jak by se měla změnit česká gastronomie v roce 2024? Odpovídají ti nejpovolanější: Zdeněk Pohlreich, Tomáš Karpíšek či Radek Kašpárek.

V Lokálech prodají 400 smažáků denně. Podívali jsme se, jak vzniká ten řemeslný, za který dáte tři stovky

12.December » CzechCrunch
Smažák je v Lokálech jedno z nejoblíbenějších jídel, které nově najdete v řemeslné podobě. Před jeho ochutnáním jsme vyrazili na farmu, kde vzniká. Článek V Lokálech prodají 400 smažáků denně. Podívali jsme se, jak vzniká ten řemeslný, za který dáte…

Šaman na svém místě. Karpíšek o negativních recenzích, náročném roce i nové konkurenci

6.December » Forbes
Kdyby měl indiánské jméno, znělo by nějak jako „Ten, díky němuž jíte líp“. Jenže letošní rok rozhodně nebyl jednoduchou epizodou v životě Tomáše Karpíška. Vlny zažil jeho byznys i soukromý život. „Jsem tam, kde bych měl skutečně být? To je věčná otá…

Restaurace čeká zkouška. Přežijí ty, které si obhájí cenovku, říkají odborníci

26.November » Seznam Zprávy
České hospody i restaurace čeká další zatěžkávací zkouška. Nárůst cen elektřiny a nápojů otestuje podniky, které žijí hlavně z piva. Přežijí ty, jež znají dobře svou „cílovku“ a neustále budou hlídat náklady na jednu porci.

Plastem nahradit křišťál. Výtvarnice Richterová vytvořila pro Café Savoy originální lustry z PET lahví

26.November » CzechCrunch
Výtvarnici Veroniku Richterovou už 20 let fascinují PET lahve. Tak moc, že se z nich stal hlavní zdroj její inspirace a tvorby. Článek Plastem nahradit křišťál. Výtvarnice Richterová vytvořila pro Café Savoy originální lustry z PET lahví se nejdříve…

Festival Dny soudobé hudby představil autory plzeňské skladatelské školy

22.October » Opera PLUS
V úterý 12. října 2023 jsme v rámci festivalu Dny soudobé hudby vyslechli pozoruhodný autorský koncert, ve kterém se prolínaly skladby s duchovní tématikou se skladbami inspirovanými folklórem českým i světovým.

Nejsme piráti. Nejlepší kuchaři jsou dříči, říká Skopec z Ambiente

22.August » Forbes
Patří k nejzajímavějším postavám pražské gastro scény. Úspěch k němu přišel velmi rychle, ale to neznamená, že by na něm o to míň dřel. Přes svůj mladý věk prožil František Skopec v gastronomii několik životů, aby se teď vrátil ke kořenům zdejší gas…

Ševčíkova akademie a festival odstartuje 6. srpna v Horažďovicích svůj pátý ročník

11.August » Plzeň.cz
Již popáté se bude v Horažďovicích konat Ševčíkova akademie, událost věnovaná smyčcovým nástrojům a osobnosti Otakara Ševčíka. V termínu 6. – 18. srpna 2023 přivítá akademie nadějné interprety, ale i uznávané lektory z České republiky a ze zahraničí…

V Horažďovicích dnes začíná Festival Otakara Ševčíka

7.August » Classic Praha
Hudební festival doprovázející letní kurzy Ševčíkovy akademie potrvá letos ode dneška až do 17. srpna. Jeho vrcholem bude orchestrální koncert pod taktovkou Jakuba Hrůši.

Ševčíkova akademie a festival odstartuje 6. srpna v Horažďovicích svůj pátý ročník

5.August » Plzeň.cz
Již popáté se bude v Horažďovicích konat Ševčíkova akademie, událost věnovaná smyčcovým nástrojům a osobnosti Otakara Ševčíka. V termínu 6. – 18. srpna 2023 přivítá akademie nadějné interprety, ale i uznávané lektory z České republiky a ze zahraničí…
Oldřich Sahajdák - Český kuchař

Tato informační stránka o Tomáš Karpíšek zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Tomáš Karpíšek" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes