15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Tomáš Valkovič

Vztahuje se k

Vše, co jste chtěli vědět o mouce: Která se hodí na kynuté a v čem je jiná bio mouka? A co znamená, že je mouka nízkovymletá?

2.dubna » Apetitonline.cz
Vše, co jste chtěli vědět o mouce: Která se hodí na kynuté a v čem je jiná bio mouka? A co znamená, že je mouka nízkovymletá? katerina.osick… 31.03.2025 16:21

Od okýnka k fine diningu. Jak se fast food zabydlel v restauracích?

22.března » Forum24
Oblíbenost rychlého jídla je mezi Čechy na vysoké úrovni. Doby, kdy se hamburger podával za dvacet korun v okýnku s rychlým občerstvením, jsou ale dávno pryč. Pokrmy, jejichž původ je spojován s pouliční gastronomickou kulturou takzvaného street foo…

Zpátky ke kořenům: Jak Ambiente učí kuchaře poznávat suroviny do hloubky

11.února » Forbes
Jak přemýšlejí špičkoví kuchaři nad surovinami a jejich původem? A jakou cestu ingredience urazí, než přistanou na našem talíři? Poslechněte si nový díl podcastu Forbes Life! The post Zpátky ke kořenům: Jak Ambiente učí kuchaře poznávat suroviny do …

Pivovar Dva kohouti pořádá další Kohoutí pexeso – degustační večeři s pivním párováním

Závěr února bude patřit Kohoutímu pexesu, sedmichodové degustační večeři s pivním párováním. Jednotlivá piva vybral...

Pivovar Dva kohouti pořádá již potřetí Kohoutí pexeso, degustační večeři s pivním párováním

5.února » Two Gentlemen
Závěr února bude patřit Kohoutímu pexesu, sedmichodové degustační večeři s pivním párováním. Jednotlivá piva vybral vrchní sládek pivovaru Dva kohouti, k nimž kreativní šéfkuchaři Ambiente Tomáš Valkovič a Jiří Horák napárují své pokrmy. Hosté akce,…

Šéfkuchař Tomáš Valkovič o tajných pokladech slovenské kuchyně: Možná není pro Čechy tak zajímavá

28.října » iGlanc
„Vařit lokálně by neměl být trend, ale samozřejmost,“ říká mladý slovenský šéfkuchař, který zakotvil v Praze. Jaké poklady objevil při nedávné inspekční cestě na Slovensko a která místa mu v zemi našich východních sousedů přirostla k srdci?

Langoše jako přežitek koupališť? Nikoli, hlásí pop-up kreativních šéfkuchařů

18.května » Forbes
Brynza, lanýž nebo pistácie a gothaj. Kreativní šéfkuchaři Horák a Valkovič udávají smaženým kynutým plackám nový směr.

Knedlík, který cinká

5.května » Respekt.cz
Po příkladné péči o pivo a zavedení zrání masa do zdejší kuchyně v Ambiente zaměřili pozornost na mouku

Největší Čech Florián Zimmermann

6.srpna » Respekt.cz
Slavný český šéfkuchař ožije pod rukama generace mladých kuchařů, kteří k jeho poctě připraví degustační večeři v Expu 58 na pražské Letné

Fabini ve spojení s kreativním šéfkuchařem Ambiente přináší recept na dokonalý steak

20.listopadu » Nová Večerní Praha
České kvalitní nádobí Fabini si kromě tisíců zákazníků oblíbili i profesionální kuchaři. Kreativní šéfkuchař...

Punčochář skvěle spároval langoše s holubem, Kašpárek se syrečky

19.října » Hobby.cz
Vidět na vlastní oči Radka Kašpárka s Honzou Punčochářem, jak se cpou v pískovně Náklo u Olomouce langoši, až polykají sliny a mají boule za ušima, to musel být zážitek. Což Přemek Forejt dobře tušil, už když je tam zval. „Taková čuňárna a jak je to…

Langoš, guláš i bramborové šišky. Recepty českých šéfkuchařů na chalupářské delikatesy

31.července » Forbes
Jídlo z chalupy je fenomén, který nás provází celý život. Intenzivní vzpomínka na jednoduché prázdninové jídlo, které dokáže nejlíp uvařit ten, se kterým nás pojí rodinná historie. Oživovat staré recepty rodičů či prarodičů může být ošemetné, už jen…
Josef Pleskot - Český architekt

Tato informační stránka o Tomáš Valkovič zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Tomáš Valkovič" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes