|
Vztahuje se k |
Vše, co jste chtěli vědět o mouce: Která se hodí na kynuté a v čem je jiná bio mouka? A co znamená, že je mouka nízkovymletá?2.dubna » Apetitonline.cz Vše, co jste chtěli vědět o mouce: Která se hodí na kynuté a v čem je jiná bio mouka? A co znamená, že je mouka nízkovymletá? katerina.osick… 31.03.2025 16:21 Od okýnka k fine diningu. Jak se fast food zabydlel v restauracích?22.března » Forum24 Oblíbenost rychlého jídla je mezi Čechy na vysoké úrovni. Doby, kdy se hamburger podával za dvacet korun v okýnku s rychlým občerstvením, jsou ale dávno pryč. Pokrmy, jejichž původ je spojován s pouliční gastronomickou kulturou takzvaného street foo… Zpátky ke kořenům: Jak Ambiente učí kuchaře poznávat suroviny do hloubky11.února » Forbes Jak přemýšlejí špičkoví kuchaři nad surovinami a jejich původem? A jakou cestu ingredience urazí, než přistanou na našem talíři? Poslechněte si nový díl podcastu Forbes Life! The post Zpátky ke kořenům: Jak Ambiente učí kuchaře poznávat suroviny do … Pivovar Dva kohouti pořádá další Kohoutí pexeso – degustační večeři s pivním párováním9.února » Nová Večerní Praha Závěr února bude patřit Kohoutímu pexesu, sedmichodové degustační večeři s pivním párováním. Jednotlivá piva vybral... Pivovar Dva kohouti pořádá již potřetí Kohoutí pexeso, degustační večeři s pivním párováním5.února » Two Gentlemen Závěr února bude patřit Kohoutímu pexesu, sedmichodové degustační večeři s pivním párováním. Jednotlivá piva vybral vrchní sládek pivovaru Dva kohouti, k nimž kreativní šéfkuchaři Ambiente Tomáš Valkovič a Jiří Horák napárují své pokrmy. Hosté akce,… Šéfkuchař Tomáš Valkovič o tajných pokladech slovenské kuchyně: Možná není pro Čechy tak zajímavá28.října » iGlanc „Vařit lokálně by neměl být trend, ale samozřejmost,“ říká mladý slovenský šéfkuchař, který zakotvil v Praze. Jaké poklady objevil při nedávné inspekční cestě na Slovensko a která místa mu v zemi našich východních sousedů přirostla k srdci? Langoše jako přežitek koupališť? Nikoli, hlásí pop-up kreativních šéfkuchařů18.května » Forbes Brynza, lanýž nebo pistácie a gothaj. Kreativní šéfkuchaři Horák a Valkovič udávají smaženým kynutým plackám nový směr. Knedlík, který cinká5.května » Respekt.cz Po příkladné péči o pivo a zavedení zrání masa do zdejší kuchyně v Ambiente zaměřili pozornost na mouku Největší Čech Florián Zimmermann6.srpna » Respekt.cz Slavný český šéfkuchař ožije pod rukama generace mladých kuchařů, kteří k jeho poctě připraví degustační večeři v Expu 58 na pražské Letné Fabini ve spojení s kreativním šéfkuchařem Ambiente přináší recept na dokonalý steak20.listopadu » Nová Večerní Praha České kvalitní nádobí Fabini si kromě tisíců zákazníků oblíbili i profesionální kuchaři. Kreativní šéfkuchař... Punčochář skvěle spároval langoše s holubem, Kašpárek se syrečky19.října » Hobby.cz Vidět na vlastní oči Radka Kašpárka s Honzou Punčochářem, jak se cpou v pískovně Náklo u Olomouce langoši, až polykají sliny a mají boule za ušima, to musel být zážitek. Což Přemek Forejt dobře tušil, už když je tam zval. „Taková čuňárna a jak je to… Langoš, guláš i bramborové šišky. Recepty českých šéfkuchařů na chalupářské delikatesy31.července » Forbes Jídlo z chalupy je fenomén, který nás provází celý život. Intenzivní vzpomínka na jednoduché prázdninové jídlo, které dokáže nejlíp uvařit ten, se kterým nás pojí rodinná historie. Oživovat staré recepty rodičů či prarodičů může být ošemetné, už jen… |
Josef Pleskot
- Český architekt
|