Claudio Carbonara |
Vztahuje se k |
Více si hlídáme kvalitu potravin a grilujeme celý rok15.června » ŽenyproŽeny.cz Svět gastronomie se mění a výrobci i prodejci potravin se musí přizpůsobovat novým trendům. Zákazníci už se nespokojí s lacinými náhražkami a to platí... čtěte vícediskuse (0) poradna galerie Který sýr může do mrazáku a jakou plíseň stačí odříznout aneb Vše o jejich skladování, abyste si maximálně užili chuť3.června » Proženy.cz Proč byste měli dát sýr co nejdřív do chladničky, do jaké police a jak dlouho tam vydrží? Poradíme, jak nezabít chuť a kvalitu sýra špatným skladováním. Claudio La Carbonara: Ital o tom, jak se dívá na stravování Čechů21.května » Svět potravin Claudio La Carbonara je ředitelem sítě prodejen La Formaggeria Gran Moravia, které se u Čechů těší velké oblibě. Jak ale vidí český jídelníček on sám, očima národa, kterému vévodí zdraví prospěšná středoevropská kuchyně. Češi jsou kromě chatařů i grilovacím národem27.dubna » Prostřeno.cz Svět gastronomie se mění a výrobci i prodejci potravin se musí přizpůsobovat novým trendům. Zákazníci už se nespokojí s lacinými náhražkami, ale jsou náročnější než před lety. Nové trendy v gastronomii? Češi více hlídají kvalitu potravin a grilují celý rok21.dubna » topvip.cz Svět gastronomie se mění a výrobci i prodejci potravin se musí přizpůsobovat novým trendům. Zákazníci už se nespokojí s lacinými náhražkami, ale jsou náročnější než před lety. Jak se mění preference Čechů nám prozradil ředitel sítě prodejen La Forma… Nové trendy v gastronomii: Češi více hlídají kvalitu potravin a grilují celý rok17.dubna » First Style Svět gastronomie se mění a výrobci i prodejci potravin se musí přizpůsobovat novým trendům. Zákazníci už se nespokojí s lacinými náhražkami, ale jsou náročnější než před lety. Jak se mění preference Čechů, nám prozradil Claudio La Carbonara, ředitel… Všechno se změní21.dubna » Zboží a Prodej Březen roku 2020 se zapíše nejen do českých dějin jako bod zvratu. Jako období, které změnilo fungování společnosti. Jako období, které výrazně pomohlo digitalizaci společnosti, ale také maloobchodu. A také jako období, kdy se „láme chléb“ a mění se… |
|