Jan Fryček |
Vztahuje se k |
Jak mít dobrou hospodu? O kurzy pražské akademie je čím dál větší zájem28.března » Forbes Je to malý detail na talíři, ale velký skok pro hospodu. Pivní gastro akademie učí i zdánlivé maličkosti, které však mají v součtu prokazatelné dopady. Plzeňské bary a restaurace zaplní fotbaloví fanoušci6.září » Plzeňský deník Očekávaný zápas Viktoriánů s Barcelonou v základní skupině Ligy mistrů mohou zítra fanoušci sledovat například na nádvoří pivovaru. Hospody jsou krizi. Tržby jim klesly až na polovinu10.listopadu » Plzeňský deník Provozovatelé restaurací v kraji jsou zoufalí. Po zavedení opatření jim ubývají hosté, tržby klesají až na polovinu. Podle některých by bylo dokonce nejlepší ve všední dny zavřít. Otevření je tady, hosté vyrazili na zahrádky17.května » Plzeňský deník Okamžik, který majitelé hospod a restaurací dlouho vyhlíželi je tady. Díky další vlně rozvolňování mohou provozovatelé restaurací, hospod a barů v centru Plzně od pondělí 17. května otevřít své zahrádky pro zákazníky. Není zelňačka jako zelňačka! Zkuste lahodnou valašskou kyselici26.ledna » QAP.cz Zelňačka je mezi polévkami klasika. Ovšem valašská zelňačka se smetanou a klobásou je luxusní dobrota. Vyzkoušejte tip foodblogerky, určitě budete slavit úspěch! Nová éra v italském stylu! Restaurace v Martinské znovu žije - FOTKY25.ledna » QAP.cz Nový design, špičková jídla z italských surovin a luxusně vyladěná vinotéka. Restaurace v Martinské v Plzni, která byla kdysi hitem, odstartovala nový život. Vítejte v Martinská Osteria... |
|