|
Vztahuje se k |
Jak si udělat „dobrej“ den? Zkuste mléčné výrobky!14.října » Žena-in.cz Stejně jako se říká, že láska prochází žaludkem, i „dobrej“ pocit pramení z toho, jak kvalitními potravinami krmíme své tělo. A právě o tom je nová komunikace jihočeské mlékárny Madeta s klíčovým slovem Dobrej!. Protože popřát někomu s úsměvem „dobr… Poznáte tohoto sympaťáka? Znáte ho z reklam, ale herec to není11.října » Žena-in.cz Pokud si někdy pochutnáváte na Jihočeské nivě z Madety, tak věřte, že s ní má co dočinění Pavel Hlásenský ml., již třetí z generace Hlásenských v Madetě. Je to opravdový Mistr sýrař, který si ze své pozice ředitele českokrumlovského závodu odskočil … Madeta zmodernizovala v Č. Krumlově výrobu nivy, chce ji víc vyvážet5.srpna » Agris Největší česká mlékárna Madeta zmodernizovala v Českém Krumlově výrobu plísňového sýra niva. Kapacita závodu se rozšířila téměř o polovinu, denně může vyrobit až 21 tun sýru ze 180.000 litrů mléka. Firma chce nivu víc vyvážet. Již loni změnila způso… Madeta změnila v Českém Krumlově způsob solení nivy23.července » Agris Největší česká mlékárna Madeta změnila v českokrumlovském závodě způsob solení plísňového sýra niva. Místo solních lázní přešla na suché solení. Jde o součást investice za 350 milionů Kč, která začala loni a skončí příští rok. |
|