Petr Holata |
Vztahuje se k |
Kavárenský svět se proměnil, výběrová káva je nový mainstream, říká Barista roku 2022 Denis Kramář18.března » RadioWave „Kdysi jsme chodili po kavárnách a filtrovanou kávu jsme hledali. Dnes už je to standard. Je to vidět i na zákaznících,” říká Barista roku Denis Kramář. Při provozu kavárny vzniká "děsivé" množství odpadů. Podniky na Praze 7 to chtějí změnit4.února » Agris "Kavárny byly vždy nositelem pokroku, protože fungovaly jako místo k setkávání a diskuzím," říká Petr Holata z Cukrárny Alchymista. Ale také jsou zdrojem odpadů. "Nejčastěji řešíme obalové problémy. Mléko, limonády, mouka, sušenky, potraviny v obale… Při provozu kavárny vzniká "děsivé" množství odpadů. Podniky na Praze 7 to chtějí změnit1.února » Ekolist "Kavárny byly vždy nositelem pokroku, protože fungovaly jako místo k setkávání a diskuzím," říká Petr Holata z Cukrárny Alchymista. Ale také jsou zdrojem odpadů. "Nejčastěji řešíme obalové problémy. Mléko, limonády, mouka, sušenky, potraviny v obale… |
|