|
Vztahuje se k |
Olda Matoušek přibližuje, proč se šneci vracejí na sváteční stůl. Ochutnali jste tuto lahůdku?9:19 » Fresh iPrima Ještě před pár desítkami let byli šneci pro mnoho českých domácností naprosto běžnou součástí Vánoc. Dnes si je většina z nás spojuje spíš s Francií, ale jejich původní tradice se pomalu vrací, a to z dobrého důvodu. Týden mušlí v Bruxxu nabídne slávky napříč Evropou17.září » Tojesenzace.cz Na slávky sice můžete do belgické restaurace Bruxx zajít každý den, ale ochutnat tyto mořské plody, které jsou považovány za Mixér: degustace, nové podniky nebo kurz vaření16.září » Fresh iPrima Tento týden se nám urodilo hned několik dalších novinek z gastronomie, a proto jsme se rozhodli, že se s vámi o ně ještě dnes podělíme. Krevety po kreolsku. Připravte si jednoduchou pochoutku podle šéfkuchaře7.února » Lidovky.cz Kuchař Olda Matoušek zná své řemeslo velmi dobře, i proto ví, že nejlépe si vychutnáte krevety příborem králů – vlastníma rukama. V restauraci Bruxx si můžete vychutnat krevetové menu, na kterém najdete třeba obří krevety s fermentovaným zelím nebo … |
|