|
Vztahuje se k |
Budeme si moct užívat čokoládu bez výčitek? Vědci vyvíjejí nový, zdravější typ čokolády17.června » KupiMagazín.cz Čokoláda je hříšně dobrá, často kvůli ní ale máme výčitky. Neprospívá našemu zdraví, kráse ani zubům, přesto si nemůžeme pomoct a s chutí si ji dopřáváme. To by se v dohledné budoucnosti mohlo změnit, protože vědci objevili způsob, jak udělat z čoko… Zdravější a udržitelnější čokoláda bez přidaného cukru4.června » 21stoleti.cz Kdo by nemiloval chuť čokolády pomalu se rozpouštějící v ústech? Jenže čokoláda je jednou z nejškodlivějších potravin pro planetu, z hlediska emisí skleníkových plynů se řadí hned vedle některých druhů masa. Přidaný cukr v čokoládě navíc nesvědčí an… Vědci vyvinuli novou čokoládu. Je zdravější, výživnější, ale také udržitelnější3.června » iDNES.cz Na pulty obchodů by se dříve či později mohla dostat zdravější a udržitelnější čokoláda, zásluhu na tom mají švýcarští vědci. Ti spolu s tamními čokolatiéry vyvinuli recepturu nahrazující do čokolády přidaný cukr rostlinným odpadem. Jejich výrobek j… Vědci objevili nový způsob výroby čokolády, bude šetrnější k životnímu prostředí29.května » Zemědělec Švýcarští vědci vyvinuli nový způsob výroby čokolády, která by měla být zdravější a šetrnější k životnímu prostředí. V nové receptuře […] Vědci objevili nový způsob výroby čokolády, bude šetrnější k životnímu prostředí29.května » Agris Švýcarští vědci vyvinuli nový způsob výroby čokolády, která by měla být zdravější a šetrnější k životnímu prostředí. V nové receptuře se využívají vedle kakaových bobů ještě další části kakaového plodu, které slouží také částečně jako sladidlo, info… Vědci objevili nový způsob výroby čokolády, bude šetrnější k životnímu prostředí29.května » ČeskéNoviny.cz Curych - Švýcarští vědci vyvinuli nový způsob výroby čokolády, která by měla být zdravější a šetrnější k životnímu prostředí. V nové receptuře se využívají vedle kakaových bobů ještě další části kakaového... |
|