15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Karel Pilčík

Vztahuje se k

„To se prostě nedá.“ Výrobce masa komentuje ceny v řetězcích

15.března » Seznam Zprávy
„Dnes nikdo nekoupí krkovici za 99,90 Kč za kilo. Nikdo nedokáže koupit kýtu za 80 Kč za kilo, za které ji oni prodávají,“ říká šéf českých zpracovatelů masa Karel Pilčík o cenách řetězců. Podle něj by měly být až o 25 Kč vyšší.

Maso dovezeme z Jižní Ameriky, elektroauta z Číny. A Evropa zaostane

2.března » Seznam Médium
Oproti USA nebo Číně již zaostáváme v rozvoji umělé inteligence (AI), která je stěžejním trendem budoucího moderního světa. A průmyslu i zemědělství chceme zasadit další fatální úder v podobě drahých energií v porovnání s právě jmenovanými velmocemi.

50 plus na pracovním trhu už dávno není ohrožená skupina, říká Kolář

16.února » Seznam Zprávy
„Dnes jsme paradoxně v situaci, kdy je průmysl ve stagnaci a přesto máme nedostatek pracovní síly. Teď si představte, co se bude dít v konjunktuře,“ říká Tomáš Kolář, šéf společnosti vyrábějící zdravotnickou techniku Linet.

Maso budeme brzy vozit z Číny a Jižní Ameriky, varuje Pilčík

9.února » Seznam Zprávy
Zelená dohoda pro Evropu neboli Green Deal v praxi? Maso budeme dovážet z Jižní Ameriky a Číny, varuje šéf jeho zpracovatelů Karel Pilčík.

Drahé energie už pokládají firmy

14.prosince » iUHLI.cz
Tržby více než 40 milionů, třicítka lidí a zisk. Tak vypadala společnost Gurmán Sedlnice na Novojičínsku ještě v roce 2020. Firma ročně zpracovala 80 tun masa a sázela na regionální uzeniny a výrobky. Jenže pak ji začaly drtit drahé energie a levná …

Namísto třicátin krach. „Podnikat tu už nebudu,“ říká šéf uzenářské firmy

12.prosince » Seznam Zprávy
Drahé energie a levná polská konkurence. To jsou důvody, proč v Česku končí zpracovatelé masa. V konkurzu skončila třeba společnost Gurmán Sedlnice z Moravskoslezského kraje. Firma s historií od roku 1994.

Zlé časy dršťkové polévky. 140 korun za kilo má být jen začátek

5.prosince » PrahaIN.cz
Možná jste to sami zaregistrovali. Najít dršťkovou polévku v poledním menu pražských restaurací, to je v poslední době jako najít jehlu v chuchvalcích sena. A pokud je k dispozici, podniky většinou nabízí alternativní verzi s hlívou ústřičnou.

Ztracené krávy, peníze na ruku, zrušené EET. Potravinář popisuje šedou zónu

1.prosince » Seznam Zprávy
Byznys v dnešní době? Podle Karla Pilčíka, šéfa Českého svazu zpracovatelů masa se část plateb přesunula do šedé zóny a to i v potravinářství.

Řezníci varují před výrazným zdražením. Pohádka, zkritizoval ekonom jejich důvody

28.listopadu » CNN Prima NEWS
Zatímco pro spotřebitele je zdražování vepřového masa a uzenin v posledních měsících špatnou zprávou, chovatelé prasat si nynější výkupní ceny nemohou vynachválit. Za jejich nárůstem stojí především výrazný úbytek stavů prasat napříč Evropou. Expert…

Tato informační stránka o Karel Pilčík zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Karel Pilčík" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes