Boris Preissler |
Vztahuje se k |
Řeznická tradice v Poličce pokračuje. Na učilišti si poradí se zvěřinou i klobásami8.prosince » ČRo Pardubice Zájem o řeznické povolání na SOŠ a SOU Polička roste. Šikovných řezníků není moc, zato poptávka po kvalitním mase je velká. V Hlinsku chtějí otevřít učební obor elektro4.dubna » Chrudimský deník Po učebním oboru Výrobce potravin – mlékař by zájemcům v Hlinsku měla svitnout další příležitost pro získání výučního listu. Nový zamýšlený obor má být tentokrát zaměřený na získání vzdělání i praktických dovedností v oboru elektro. OBRAZEM: Na unikátním oboru se učí bourat zvěřinu2.dubna » Deník.cz V Poličce byl v pondělí slavnostně otevřen nový objekt gastronomické školy, ve kterém se učni oboru řezník-uzenář budou učit zpracovávat nejen maso z chovů, ale i zvěřinu. |
Magdalena Dobromila Rettigová
- Spisovatelka
|