Miloš Rozkošný |
Vztahuje se k |
Rozplývá se na jazyku: pátrání po ztraceném receptu na briošku se vyplatilo10.března » Vitalia.cz [4 minuty čtení] Je tak trochu slaná a taky tak trochu sladká. Může být s rozinkami, máslem a marmeládou, nebo se šunkou a plátky sýra. Pravá brioška není jen tak ledajaká „houska“. A kdo ji ochutná, určitě se k ní vrátí. Lehká, nadýchaná a typicky … Nejlepší bramborový salát potřebuje loupat brambory horké. A taky domácí majonézu20.prosince » Vitalia.cz [4 minuty čtení] Připravit předem a dát odležet, nebo je lepší čerstvý? Jaké do něj patří brambory a proč je důležité, kdy se loupou? Zjistili jsme u odborníků na tradiční pochoutku, co má vliv na výslednou chuť bramborového salátu. Každý máme ten „… I chlebíček může být „cool“. Prodají se jich tisíce13.srpna » Vitalia.cz [4 minuty čtení] Zdravý životní styl je čím dál více trendem napříč generacemi. Opomenout se nedá už nikde – vyrůstají vegetariánské restaurace, prodejny zdravé výživy a módní raw bistra. Zahálet nemohou ani výrobci lahůdek. A tak vznikají třeba avo… Naše národní zlato: šunkový chlebíček s vajíčkem žádná novinka nepřekoná30.července » Vitalia.cz [5 minut čtení] Český, poctivý a více než půl století neměnný. Tradiční chlebíček je naše know-how a nevyrovná se mu žádná plněná bageta. Viděli jsme jeho výrobu, zkusili si to „na vlastní ruce“ a zjistili, jak se pozná ten kvalitní. Libeřské Lahůdk… Rádce Aha! Jak upéct mazanec bez droždí!9.dubna » Ahaonline.cz Bez mazance si Velikonoce nedovedou představit ani neznabozi. Znáte tradice, které se k němu vážou? A víte, že když neseženete kvasnice, nemusíte si zoufat? Dá se totiž upéct i bez droždí. Jednoduchý a rychlý recept na velikonoční nádivku7.dubna » Novinky.cz Kvůli současné krizi je pravděpodobné, že Češi letošní Velikonoce oslaví bez neodmyslitelného koledování s pomlázkou. O tradiční velikonoční pochoutky se ale ochudit nemusí. S receptem na oblíbenou nádivku, kterou si snadno připravíte doma, se poděl… |
|