Milena Šotová |
Vztahuje se k |
Kde se peče nejlepší chleba v Ostravě? Deník vybral TOP 5 pekáren, podívejte se4.května » Moravskoslezský deník Každý Čech sní za rok zhruba 40 kilových bochníků chleba. Během pandemie se hlavně ve velkých městech stalo pečení obrovským fenoménem, který podnikům snížil ztráty z lockdownů. Domácí chleba se prodával nejen v tradičních pekárnách, ale také kavárn… Pekaři z Moravy a Slezska se bojí budoucnosti. Pšenice dál zdražuje, chybí síla18.června » Bruntálský a krnovský deník Chleba nad padesát korun? Dříve nemyslitelné, dnes běžná praxe. Pekárnám přitom dál zdražuje pšenice dodávka od dodávky, k tomu nejsou pekaři a snadné to nemají ani u zákazníků. Mnohdy si na ně vylévají zlost kvůli maržím, které si připočtou maloobc… Pekaři se bojí budoucnosti. Pšenice dál zdražuje, chybí síla, lidé nadávají18.června » Moravskoslezský deník Chleba nad padesát korun? Dříve nemyslitelné, dnes běžná praxe. Pekárnám přitom dál zdražuje pšenice dodávka od dodávky, k tomu nejsou pekaři a snadné to nemají ani u zákazníků. Mnohdy si na ně vylévají zlost kvůli maržím, které si připočtou maloobc… 30 let svobody. Příběh z Radvanic: Díky revoluci získala zpět rodinnou pekárnu15.listopadu » Moravskoslezský deník „Když přijde zloděj a chce něco ukrást, nikdy mě nežádá o souhlas,“ řekla mladičká Milena Boturová úředníkům národního výboru v Ostravě-Radva-nicích, kteří po ní chtěli podepsat souhlas s vyvlastněním rodinné pekárny. |
|