15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Petra Stráňavová

Vztahuje se k

Velikonoce na talíři. Jaká jídla by na stole neměla chybět?

12.dubna » Žena-in.cz
Oslava jara, ale i největší křesťanský svátek roku. A také skvělá příležitost sejít se s rodinou a přáteli a dopřát si jídla, na která během roku není čas. Velikonoce se zkrátka bez dobrého pohoštění a plného stolu neobejdou. Víte, jaká jídla by na …

Je drahá, ale trendy. Dubajská čokoláda dobývá Česko

2.února » Novinky.cz
Některé české čokoládovny zařazují do svých nabídek alternativy k takzvané dubajské čokoládě. Je to čokoláda naplněná pistáciovým krémem, nudličkami z těsta kadayif a sezamovou pastou tahini, kterou proslavila videa na sociální síti TikTok. Podle čá…

České čokoládovny reagují na trend takzvané dubajské čokolády, zájem je velký

2.února » ČeskéNoviny.cz
Praha - Některé české čokoládovny zařazují do svých nabídek alternativy k takzvané dubajské čokoládě. Je to čokoláda naplněná pistáciovým krémem, nudličkami z těsta kadayif a sezamovou pastou tahini,...

Zboží&Prodej 8⁠/2024: Snídaním vévodí rozmanitost

26.srpna » Zboží a Prodej
Ať už si zákazníci chtějí vychutnat rychlou a chutnou snídani doma, v práci, nebo hledají vydatnou porci energie pro sportovní aktivity či klidný a pohodový brunch s rodinou, v obchodě by měli najít vše, co potřebují. Důraz je přitom kladen na chuť,…

Zboží&Prodej 6-7/2024: Koření a ochucovadla dávají sbohem nudné kuchyni

15.července » Zboží a Prodej
V kategorii koření a ochucovadel se Češi stávají stále náročnějšími spotřebiteli. Preferují kvalitní produkty s autentickou chutí, rádi zkoušejí nové trendy a exotické speciality. V případě nabídky je vhodné reagovat inovativními výrobky a poutavou …

Petra Stráňavová, category manažerka sortimentu koloniál, Košík.cz: Musíte být hlavně efektivní a využít čas na maximum

15.listopadu » Zboží a Prodej
Už během studií na Vysoké škole ekonomické v Praze se její zájem stáčel k obchodu. Nejvíc ji lákal ten mezinárodní, který nakonec vystudovala. Říká, že v obchodě se zkrátka našla: „Všechna ta čísla, tabulky, analýzy, kombinace, to mě na obchodu od z…

Lexikon mouky: Špaldová, pohanková, pšeničná, rýžová... Vyznejte se v moukách, než začnete péct na Vánoce

12.listopadu » Žena-in.cz
Hladká, polohrubá, špaldová či pohanková? Vánoční pečení se blíží a bez mouky se při něm pravděpodobně neobejdete. Jaký druh se vyplatí nakoupit do zásoby a která mouka se na cukroví naopak příliš nehodí?

Tato informační stránka o Petra Stráňavová zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Petra Stráňavová" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2025 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes